Forum

Canon LEGRIA HF200 Hakkında Ayrıntılı Bilgi

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
2,804 Görüntüleme
 FeaL
(@feal)
Gönderi: 28
Başlığı açan

Değerli abilerim bu kamera hakkında internette fazla bir şey bulamadım .Sıfırını çook uygun bir fiyata bir tanıdıktan almak üzereyim de tavsiye eder misiniz.Kısa film için uygun mudur? Yanıtlarsanız sevinrim

Gönderildi : 18/02/2010 9:47 pm
 FeaL
(@feal)
Başlığı açan

Cevap yok kimse bilmiyor mu bu kamerayı

Gönderildi : 19/02/2010 7:18 pm
(@folkmuzik)
Gönderi: 0

Kamera iyi bir kamera arkadaşım ama hafıza kartına kayıt yapıyor.Uygun bir fiyata alacaksan kaçırma.Özellikleri güzel ama tek kötü tarafı hafıza kartına kaydetmesi.

Gönderildi : 19/02/2010 9:50 pm
(@kabasakal)
Gönderi: 0

Aslında en iyi özelliği bence hafıza kartına kayıt yapması. İçinde mevcut dönen bir parça yok en nihayetinde. Kasetli, harddiskli veya dvd kameralar böyle bir mekanik barındırmak zorunda olduğundan, hem bozulma riskleri daha fazla hem de ayrı bir enerji tüketimine ihtiyaç duyduğundan pil performansını da etkilemesi cabası...
Ve hafıza kartına kaydedilen veri, diğerlerine nazaran daha güvende saklanıyor gibi geliyor bana. Ki ilerde de bütün kameraların bu kayıt sistemine geçeceği kanaatindeyim. Nasıl ki şu andaki HDSLRlar bu şekilde harikalar yaratıyorsa...

Yani diyeceğim odur ki eğer kameranın diğer özelliklerini beğendiysen hafıza kartı olayı kafanda sorun teşkil etmesin. 32 veya 64 gb'lık kartlar rahatlıkla işini görecektir.Aktarım sırasında da rahatlık sağlayacaktır.

Gönderildi : 20/02/2010 12:36 am
 FeaL
(@feal)
Başlığı açan

Alıyorum mart sonuna bu kamerayı abilerim , çok sağolun

Gönderildi : 20/02/2010 1:01 am
Paylaş: