Forum

550d makinama hangi hafıza kartı en uygundur ?

7 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
2,595 Görüntüleme
(@sataman)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Mrb.550d makinemde Sandisk Extreme CF 16GB 20 MB/SN class 6 kullanıyorum.YARIN aynı marka yeni bir kart almak istiyorum.
Sandisk Extreme CF 16GB 45 MB/SN class 10 normalmidir.Hız yüksek gelirmi,en fazla ne hızda olmalıki sorun çıkarmasın.ML kullanıyorum.Yarın almak istediğimden cevabı bu akşam öğrensem iyi olacak 🙂 Tşk.

Gönderildi : 04/02/2014 8:19 pm
(@ilkersn)

Lexar class 10 8gb kullanıyorum çok memnunum tavsiye üzerine almıştım. En iyilerden diye biliyorum.

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 04/02/2014 11:07 pm
(@fulgura)

Class 10 al, Sandisk olsun. İşini görür. ML kullancaksan Class 10 altı zaten olmaz artık.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

Gönderildi : 05/02/2014 12:42 am
(@sataman)
Başlığı açan

Ok arkadaşlar class 10 Sandisk alacağım.Tşk.

Gönderildi : 05/02/2014 2:15 pm
(@sataman)
Başlığı açan

Sandisk ultra 16gb 30mb/sn class 10 + akg k44 kulaklık + benro kh-25 trıpot + kırmızı kafa 800w alınmıştır.Yardımcı olan akıl veren tavsiye eden arkadaşlara tşk (banada hayırlısı olur inşallah 🙂 ).Fulguranın tavsiye ettiği tascam+videmıc +550d configurasyonunuda kabloları alıp yaptım.

Gönderildi : 05/02/2014 9:32 pm
(@fulgura)

Hayırlı olsun hepsi. Malzeme tehlikelidir: bir kere bulaşınca habire uğraşır durursun, bir noktadan sonra da canın sıkılır. Bence bu sorunları bir an önce aş. O nedenle başta ses ekipmanın olmak üzere bol bol deneme ypaç. Yoksa set vakti,nden ciddi kayıp olur. Ses aletlerini değişk koşullarda tek tek dene. Her birini avucunun içi gibi bilmen gerek. Kolay gelsin.

Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.

Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.

Gönderildi : 05/02/2014 10:50 pm
(@sataman)
Başlığı açan

Saolasın Fulgura.İnşallah bu Cuma günü filmin dış çekimlerine başlıyorum hayırlısıyla.

Gönderildi : 05/02/2014 11:23 pm
Paylaş: