Forum

Yaratici kisa film ...
 

Yaratici kisa film yonetmenlerine muthis destek

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Likes
1,631 Görüntüleme
(@urgent32)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

Film festivalleri sizi bekliyor...Harika fikirleriniz var, herseyi planladiniz. Filminizi cektiniz. Hersey mukemmel. Ama yine ses kalitesi butun keyfinizi kaciriyor degil mi...

Nitelikli, yaratici, butceli kisa filmlerinize, ekibimizle profesyonel ses kayit, kaydedilmis ses icin full post production hizmeti ve filminize ozgun sinematik film muzigi hizmetini yaratici yonetmenlere destek amaciyla vermeye karar verdik.

Arkadaslar...Ekipman kiralamiyoruz.
Aksine, cekim sirasinda ekipmanimizi kendimiz kullanip, size hollywood endustrisi kalitesinde , filminizle mukemmel senkronize edilmis , dip gurultusu sifirlanmis , esitlenmis, patlama veya low gain sorunu olmayan bir kayit vaadediyoruz. Ses dosyalari cozum ortaklarimiz tarafindan bizim icin ozel belirlenen indirimli bir fiyatla Prag Film Okulu ses studyolarinda islenip teslim ediliyor.

Ekipmanlarimizin bazilari:
Audio-Technica BP4071L Shotgun mic
Sennheiser G3 wireless system.
Zoom H2n , H4n , H6
8 Core MacPro
Solid State Logic ‘Nucleus’ control surface and ‘MX4’ + ‘Alpha-Link MADI SX’ virtual console and I/O system
LA-2A, Eventide H3000, Urie Limiters, and Lexicon reverbs.
vb...

Ekibin ses islerini yaptigi bir kisa film:

Ayrica isteyen yonetmene kisa filmini Turkiye'nin en iyi , profesyonel sanatcilarina ucreti karsiligi dublaj da yaptirabiliriz.

En onemlisi post production hizmetini pakete dahil edip, sizi editing derdinden kurtariyoruz. Editlenmis ses dosyanizi size timecode'lari ile birlikte teslim ediyoruz.

Tum bu profesyonel hizmetin ucretini , yaratici ekiplere destek icin , ekip ve ekipman dahil kisa film basi (maksimum 10dk - maksimum 2 cekim gunu) KDV dahil 600 TL olarak belirledik. Fatura duzenlememiz mecburidir. Lutfen aksini teklif etmeyiniz.

17Agustos'a kadar ekibimiz kiralandigi icin , daha sonraki cekim tarihleri icin iletisime geciniz. Ayda en fazla 4 proje kabul ettigimizi goz onunde bulundurunuz.

Iletisim icin ozel mesaj atiniz.

 
Gönderildi : 18/07/2014 7:44 am
(@orhan)
Gönderi: 66
 

Ayrintilar icin ozel mesaj yolladim

 
Gönderildi : 18/07/2014 10:58 am
(@kuzeydeniz)
Gönderi: 0
 

Ramazan nedeniyle kitlenip konsantre olamadığım bir tane Kısa Film için çok ihtiyacım olacak. Not ediyorum.
Fiyat son fiyat mıdır? 🙂 biliyorsunuz pazarlık ticaretin şanındandır. Ayrıca Sünnettir derler.
Herkese günaydın bu arada:)

======================
www.e-senarist.com
[email protected]

 
Gönderildi : 18/07/2014 12:33 pm
(@urgent32)
Gönderi: 13
Başlığı açan
 

Arkadaslar, ben olsam bedavadan yaparim tabi ama o 600 liranin 100 lirasi vergiye, kalani da 5 profesyonel kisiye sembolik olarak dagitilacak ayip olmasin diye. Bu insanlarin 3 tanesi yabanci. Ve bizim kulturumuzdeki gibi pazarlik kavramlari yok. Ki bir proje icin normal kaşeleri 10000 dolardan basliyor. Sadece yaratici insanlara destek olmak icin benim ricami kirmayan insanlar. Ben Prag Film Okulu mezunuyum. Profesyonel aktor ve yonetmenim. Cekimler sirasinda ben de orada olacagim ve sinematografi anlaminda genc yonetmenlerimize destegimi esirgemem. Sizden ricam boyle firsatlari kacirmamaniz ve profesyonel davranmaniz.

 
Gönderildi : 18/07/2014 1:02 pm
Paylaş: