Forum

Ses tasarımı ve mik...
 

Ses tasarımı ve miks konularında yardıma açığım.

3 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,568 Görüntüleme
(@mertsever)
Gönderi: 29
Başlığı açan
 

Merhabalar, ismim Mert. Dokuz Eylül Üniversitesi Müzik Teknolojisi (Ses Mühendisliği) Ana Bilim Dalı öğrencisi olan bir müzisyenim. Ülkemizde özellikle bağımsız kısa metraj filmlerde ses edit, tasarım ve miks konularında ciddi eksikler var. Bunlar da filmlerin etkisini bir hayli düşürüyor.

Ses teknolojisi alanında müzik teknolojisi ve ses mühendisliği alanında verilen eğitimler bile dünya emsallerine göre yeni ve belli başlı bir kaç okul dışında kötü seviyede. Sinema okuyan ve sinema ile ilgilenen konuştuğum kişiler de sinemada ses konusundaki derslerin içerik eksikliklerinden epey bahsettiler. (ki bizim okulda seçmeli olarak sinemada ses dersini aldığımda da karşılaştığım tablo buydu)

Ben de bu konuda ne yapabilirim diye düşündüğümde, cevabı bağımsız projelere ticari amaç gütmeden ses tasarımı konusunda yardımcı olmakta buldum.

İletişim için,
[email protected] (mail ve facebook aracılığı ile ulaşabilirsiniz.)

İyi çalışmalar.

Film müziği, ses tasarımı ve miks gibi konular ile ilgili her türlü yardıma açığım.
İletişim: [email protected]

 
Gönderildi : 17/03/2016 2:02 am
(@delal)
Gönderi: 0
 

Not aldim. Destek fikriniz icin tesekkurler.

http://vimeo.com/melihdelal

 
Gönderildi : 24/03/2016 12:15 am
(@hitech)
Gönderi: 0
 

Ses konusu amatör olsun profesyonel olsun çoğu zaman 2. plana atılan önemli bir problem. Genç dostum bu konuda kendini iyi geliştirebilirsen bu önemli açığı kapatmada eminim büyük faydan olacaktır. Şahsım adına bağımsız projelerimde senden destek almak isterim. Kolaylıklar diliyorum...

 
Gönderildi : 26/03/2016 1:31 pm
Paylaş: