Arkadaşlar mrb.
Bu linkin ilk parçası ''oy farfara'' yı kısa filmimde kullanmak isterim.Anonimmidir,telifi varmıdır acaba.Arka fon müziği olarak alttan alttan kullansam sıkıntı yaratırmı acaba. Tşk 🙂
yolladığın linkte ki versiyon anladığım kadarıyla. Bence kullanma. Varsa tanıdığın biri o çalsın. Filmin konusunu/yapısını bilmiyorum ama çalan kişi bi an olsun gözükse bile telif ıvır zıvır kalkar ortadan.
Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta
Tşk skycal 🙂 .Birine çaldırırım fakat linkteki stüdyo kalitesini tutturamayız diye düşünüyorum.
Evet. Ama icrayı kendin yaptırmalısın.
Başka care yok galiba 🙂
yakın mısın bilmiyorum ama eskişehirde pazartesi günleri stüdyo fiyatına hücum kayıt kampanyası var yararlanabilirsin 😀
Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta
ufak bi bilgilendirme bu kayıt stüdyo kaydı değil. bir tane düğün şarkıcısı sadece aranjör org kullanarak tek seferde çalmış ve usb'ye mp3 halinde direk olarak orgdan kaydetmiş. kullanman hiç bir sıkıntı doğurmaz ha ben başka birine baştan çaldırayım diyorsan orgcu arkadaşım var ekle beni facebooktan yardımcı olayım az bi şey para isteyebilir.
İstanbul dayım 🙂 .gasteci inşallah senin dediğin gibidir 🙂 parçayı kullanacağım herhalde.