Forum

Olympus ws 110 ile ...

Olympus ws 110 ile filim icin ses cekimi

10 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
1,858 Görüntüleme
(@tatlihatira)
Gönderi: 34
Başlığı açan

arkadaslar bende bu aletten var,normalde normal toplantida ses kayit ediyor daha dogrusu gasteciler gibi röpörtajlar icin.Buna bendeki dialog mikrofonunu taktim,fotosu asagida,diyaloglardan iyi sesler cikiyor.acaba bunu filim cekiminde kullansam ,yanlismi olur

Gönderildi : 15/07/2010 8:39 pm
(@sickman)
Gönderi: 0

Hayır niye yanlış olsun, nasıl kolayınıza geliyorsa öyle yapın.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 15/07/2010 8:50 pm
(@kingpin)

dostum yanlış diye bi şey yok zaten, her durumda kameranın üstündeki mikrofondan daha güzel bi ses alacağın kesin. elindebişey varsa şu an onu kullan. daha iyisi arayışına çıkarsan ilerde yukarda gösterdikerlin yine yanlış olmaz, sadece daha iyisini aradıkların olur.

why so serious?

Gönderildi : 15/07/2010 9:10 pm
(@tatlihatira)
Başlığı açan

sagolun,zaten sesler harbi cok net geliyor ,arka fon yani atmo rahatsiz etmiyor

Gönderildi : 16/07/2010 1:29 am
(@emre_gss)

hocam burda bir katliam yaptın..Arka fon diye birşey yoktur lütfen 🙂 Ya arka ya Fon 🙂 birini seç 🙂

Birazdan arkama döndüğümde orda olmayacağını biliyorum..Ama bilmeni istediğim bir şey var..Ben her döndüğümde orda olmanı diliyorum.. -emre

Gönderildi : 16/07/2010 2:29 am
(@tatlihatira)
Başlığı açan

özürdilerim:-)

Gönderildi : 16/07/2010 10:12 pm
(@anilcagin)

Çektiğiniz örnekleri bizimle paylaşırsanız bizde cihazları tanımış oluruz. Ses kaydetnek için cözüm arıyan arkadaşlara da yardımı olur.

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 17/07/2010 8:08 am
(@tatlihatira)
Başlığı açan

tamam anil,cekince örnek koyarim insallah,sevgiler

Gönderildi : 18/07/2010 10:17 pm
(@tatlihatira)
Başlığı açan

hersey güzelde ,gene su arkadaki hafifte olsa ugultu sesini tam cikaramiyorum ,kafayi yiyicem ya,nedir bu ugultu sesi ya.normal sessiz bir yerlerdeki dialoglarda belli oluyor.(youtubeda bir video var ,arkadan ugultuyu alma olayi ama,sesin gercek kalitesi busefer düsüyor) UGULTU YAPMAYACAK BIR MIKROFON YOKMU ;YADA BENIM SES CEKME ALETINDEMI BIR AYAR YAPMAM LAZIM, yukarda resmi var

SESI BURAYA KAYDEDICEM AMA WMA UZANTISI IZINLI DEGIL DIYOR

Gönderildi : 22/07/2010 3:42 am
(@kingpin)

ses kayıt cihazının kaydetme sesi yüksekliği gibi bi ayarı varsa onu kısarak sesi öyle kaydetmeyi bir dene

why so serious?

Gönderildi : 22/07/2010 4:35 am
Paylaş: