Forum

DVX100B için mikrof...

DVX100B için mikrofon, filtre ve aksesuar tavsiyeleri

8 Gönderi
5 Üyeler
0 Reactions
2,736 Görüntüleme
(@ali-unal)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Merhabalar

Bu haftasonu Doğubank'tan DVX102B (=DVX100B) alacağım. Aynı zamanda tripod (veya monopod), UV ve Polarize filtre, mikrofon vs. aksesuarları da almak istiyorum. Gerekli araştırmayı yaptım ama bir de bu kameranın kullanıcılarından tavsiye alabilirsem çok memnun olurum.

Gönderildi : 14/11/2006 12:01 am
(@dv-art)

dogubankta o dediklerinin cogu bulunmaz,sirkecideki haber kameramanlarinin surekli alisveris yaptigi cadde uzerinde bir dukkan var(adi aklima gelmedi simdi) uv filtre gibi seyler icin oraya gitmen gerekecek(ama bilmiyorum ellerinde varmidir su an)

tripod icin acele etme eger paran yoksa,cunku bu kameraya oyle teknosa da satilan 4omilyonluk tripodlar hicbir katki saglamaz aksine zarar verir.Almisken manfrotto alirsin o zaman gercek pan ve tiltin tadina varirsin.Ayrica mikrofon icin de dolasman gerekecek cunku kolay bulunmuyor.

Gönderildi : 14/11/2006 3:25 am
(@ali-unal)
Başlığı açan

Teşekkür ederim. Bir de hangi tip ve modelde mikrofon ve filtre almamın iyi olacağını söyleyebilir misin? Şu an için belirli bir bütçe ayırabiliyorum.

Gönderildi : 14/11/2006 9:20 pm
(@suheyptosun)

doğubankta 2 katta bi sesçi var. (ismini hatırlamıyom) orda çok prof çekim içim mikrofonlar var. markası r harfiyle başlıyodu. 300$ civarında sadece mikrofon. tüm aparatlarıyla (cubuğu , kablosu , rüzgar önleyici kılıfı, cubuktaki sesi almasındiye bir aparat daha) toplam 1000 ytl idi. eğer sana uyarsa oraya bi bakarsın.

saygılar...

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 15/11/2006 1:39 am
 Hepa
(@hepa)

Rode?

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 15/11/2006 1:58 am
(@suheyptosun)

Rode?

olabilir.

www.kristalfilm.com

Gönderildi : 15/11/2006 1:59 am
(@dv-art)

Teşekkür ederim. Bir de hangi tip ve modelde mikrofon ve filtre almamın iyi olacağını söyleyebilir misin? Şu an için belirli bir bütçe ayırabiliyorum.

ben yurtdisindan kit almistim, senheiser directional mikrofon vardi,filtre kitle gelendi ama zaten kullanmadim 35mm adaptor kullandigim icin.

yanliz filtre dvx uyumlu olmali,oyle her filtreyi kullanamiyorsun,sen sirkecide cadde uzerindeki o magazaya ugra varsa orada vardir.Mikrofon icin arkadaslar onermis zaten,directional bir mikrofon olur marka tavsiyem senheiser dir.Ben en son gittigimde o dukkanda(arkadaslarin soyledigi) yoktu ancak siparis ile getirebileceklerini soylemislerdi.

Gönderildi : 15/11/2006 6:14 am
(@anonymous)

buyrun condanser mic ler için tünel magzalarından KMA muzik ve www.compel.com.tr ye bakın derim.

Gönderildi : 30/12/2006 3:05 am
Paylaş: