Forum

600d ve Rode Videom...

600d ve Rode Videomic Pro

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,324 Görüntüleme
(@bager)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Merhabalar. Rode videomic Pro aldım, direk 600d'ye bağlayarak temiz ses elde edebileceğimi zannetim ki yanılmışım. Makinemde Magic Lantern yüklü olmadığından mı acaba? Yada çoğu arkadaş Rodeyi bir hariciye bağlayarak daha temiz ses alabileceğimizi söylemiş. Bir harici daha demek, kredi kartı limitimin dolması demek :} Nasıl bir alternatif izlemem gerektiği konusunda, önerisi olan arkadaşlar var mı?

Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...

Gönderildi : 06/07/2013 4:33 pm
(@ilkersn)

ben de 600d kullanıcısıyım magic lantern de agc var ama 550d ye uygun diye biliyorum. O yüzden gittim h1n aldım rode yerine. öneirim 200liraya alıp rode u bağlayabilirsin. Ama bütçeyi zorlar dersen o ayrı tabi 🙂

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 06/07/2013 4:44 pm
(@rodriguez2)

Merhabalar. Rode videomic Pro aldım, direk 600d'ye bağlayarak temiz ses elde edebileceğimi zannetim ki yanılmışım. Makinemde Magic Lantern yüklü olmadığından mı acaba? Yada çoğu arkadaş Rodeyi bir hariciye bağlayarak daha temiz ses alabileceğimizi söylemiş. Bir harici daha demek, kredi kartı limitimin dolması demek :} Nasıl bir alternatif izlemem gerektiği konusunda, önerisi olan arkadaşlar var mı?
Magic Lantern'de henüz 600D için ses ayarları yok. Gerçi yapmışlar sorun çözülmüş ama stable versiyonu yayınlanmadı daha.. Videomic pro'nun olayı +20db özelliği diye biliyorum, 600D'nin ses ayarından("elle ayar") sesi çok kısıp mikrofondan +20db'e getirip deneseniz? Bu şekilde çözülebilir, yine olmuyorsa magic lanterni beklemek ya da risk alıp şimdiki halini(nightly builds diye geçiyor) kurmak gerekecek.

Gönderildi : 06/07/2013 6:29 pm
(@bager)
Başlığı açan

Teşekkürler cevaplarınız için şuan farklı bir harici ses kayıt cihazı alamıyorum. Rodriguez2 makine geldiği zaman dediğini uygulayacağım umarım çözüm olur. Bide ya mp3lü çözüm için ne diyorsunuz? işe yarar mı?

Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...

Gönderildi : 07/07/2013 12:08 am
Paylaş: