Çok öfkeliyim.. Ne zamandır hazırlıklarını yaptığımız filmin çekimleri yarın başlayacakken başımıza gelen işe bak?!
Yeni bir mikrofon kablosu yaptırayım dedim. Adam jack'ı zorlayarak soktu ve kırıldı.. Bir parçası içinde kaldı.. Ne yapacağım şimdi?.. Böyle bir iş başına gelen var mı?
Geçmiş olsun.
İnce uçlu bir aparatla ya da saatçi tornavida setiyle uğaşılırsa çıkar sanırım. Jak yuvasının kilit kısmı giriş ağzındadır. Yani uç tamamen kırılıp içinde kalmadıysa aslında bir şekilde çıkar diye düşünüyorum. Mıknatıs vb de deneyebilirsiniz. Normalde tek yolu dışarıdan olmalı. O jak yuvaları plastik oluyor genelde ve içeriden müdahale mümkün değil. Yine de canınızı sıkmayın, kırılan jak olsun. Bir şekilde çıkar.
Sinema hem bir hastalık hem de tedavisinin ortak adıdır.
Sorularınızı özel mesaj yerine forum üzerinden herkese açık sormanızı rica ediyorum.
benimde basıma benzer bir sey geldi hocam öncelikle sakin ol makinada o kısım oldukca dayanıklı durum nedir tam olarak gormedim ama sertcede davranabileceğin bir yer saatci tonavidası kullan ya da en yakın maket modelciye git onlar hemencecik cıkartırlar - zarar da vermezler adamlar cok hassas bu konuda
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....
Fotoğraf makinesi tamir eden bir öğretmene verdim makineyi. Az önce aradı. Bir buçuk saat uğraşmış, özel bir aparat yapıp sonunda çıkarmış parçayı.. (Ama o jack parçası benim içimden bir daha çıkmaz. Jackfobi'li biriyim artık!)
geçmiş olsun usta
kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....