Forum

Korku-Gizem Filmi Snopsisi-2012-Kıyamet-Cinayetleri

12 Gönderi
9 Üyeler
0 Reactions
2,967 Görüntüleme
(@onucuncu_1605504554)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Korku-gizem-seri katil türünde, uzun metraj bir film projem var.
İlgilenen olursa kısa metraja yönelik senaryosunu da hazırlayabilirim.
Saygılarımla,

KIYAMET CİNAYETLERİ 2012
Ankara’nın izbe köşelerinde, muhtelif cesetler bulunmaya başlar. Cesetlerin olduğu yerde, kıyamet alametleri yazmaktadır. Ayrıca, kurbanların ölümleri, Deccalburadaydi.com, deccalburadaydi2.com. gibi değişik adreslerde yayımlanmaktadır.İlk cinayetin, cinayet mahallinde, “Kadınlar kadınlarla, erkekler erkeklerle yetindiklerinde” ifadesi duvara kanla yazılmasına rağmen, maktülün bir travesti olması nedeniyle ilk önce bir mafya hesaplaşması olduğu zannedilir. Dedektifler olayı önceleri anlamazken, kurban sayısı 11’e ulaşınca, Ömer Çelakıl’dan yardım isterler.

Ömer Çelakıl bu teklifi kabul eder kendisine aktarılan bilgiler ışığında çalışmaya başlar. Ömer Çelakıl, kişilerin özellikleri, isimleri, doğum tarihlerini inceler. Hepsinin farklı burçlardan olduğunu ve kıyamet alametini simgeleyen işler yaptığını tespit eder. (Birisi rüşvetten hüküm giymiştir, birisi büyük bir bina inşaatında çalışmış mimardır...) Ayrıca maktüllerin her biri farklı burçlardandır. 20.12.2012 günü, 12. kurbana sıra geldiğinde, Onüçüncü isimli benzer bir kitap yazan, nufus idaresinde çalışan (kurbanların doğum tarihleri, ikametgahları ve işleri hakkında bilgi sahibi olabilen) bir kişi, şüpheli olarak takibe alınır. Daha önce maktüllerin hepsi cinayetten evvel evlerinden kaçırılıp izbe mahallerde öldürüldüklerinden dolayı, 12. kurbanı öldürmesini engellemek amacıyla, gözaltına alınmaz ve takip edilir. Şüpheli bir mezarlığa elinde laptop ile gider. Laptopu kurar ve mezardan ayrılırken tutuklanır. İlgilendiği mezar kazılır.

Mezardan yeni ölmüş bir kız çocuğu çıkarılır. Ambulansta müdahale yapılır ve kız hayata döner. Kızın ailesine haber verilince kızın 13 yaşında olduğu, menapoza girdiği, doğum tarihinin 22.12.1999 (13 yaşında) olduğu ve doğum gününden bir gün önce yani dün eceliyle öldüğü anlaşılır. Ambulansta yapılan müdahale ile kız hayata döner. Kız hastaneye ulaştığında ise, ellerinde ve ayaklarında stigmata (el ve ayaklarında haça çakılmadan dolayı oluşan yaradan kanama başlar) başlar.
Mesih dirilmiştir.
İKİNCİ VERSİYON
Şüpheli bir mezarlığa elinde laptop ile gider. Laptopu kurar ve mezardan ayrılırken tutuklanır. İlgilendiği mezar kazılır ama içindeki kişi 13 gün önce ölmüştür. Şüpheli sorguda her şeyi itiraf eder, 12. kurbanın eceliyle öldüğünü anlatır. Tutuklanıp ceza evine konur.21.12.2012 gecesi dedektif ailesi ile televizyon seyrederken kayıp bir 13. burcun bulunduğunu öğrenir ve şüphelinin son kez birisini daha öldüreceğini düşünerek ceza evini arar ve ceza evine doğru yola çıkar.Ancak 13. kurban şüphelidir, Ranzaya boynunu sıkıştırıp, atlayarak, boynunu kırmıştır. Doğum tarihinin 22.12.2012 olduğu ve kayıp 13. burçtan (Yılancı) olduğu anlaşılır.Ertesi gün saat 04:13’de Ankara büyük bir depremle, şüpheli da yattığı ölüm uykusundan uyanır. Şüpheli gerçekten de Deccaldir.

Deccal, gördüm seni sobe.

Gönderildi : 08/09/2011 4:47 pm
 prot
(@prot)

ezoterizm den hoşlanıyosun, bence numerolojiyi birazdaha didiklemekte fayda var, ozaman tadından yenmez.iyi makyaj yapabilecek birini tanısam bu projeye girmeye cesaret edebilirdim..

PORTFOLIO: http://xantia.cgsociety.org/gallery/908278/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 11/10/2011 2:43 am
(@onucuncu_1605504554)
Başlığı açan

İlginiz için teşekkür ederim. Zaten ben, Pi Sayısının (3,14) temeli olan 1,3,4 ve 13 sayılarının gizemi üzerine kitap yazdım. Hali hazırda, bu senaryoda kitapta yazılanlardan türetilmiştir. İlgilenmeniz halinde, yazdığım kitaptan hazırladığım ve makyaj gerektirmeyen "2000 ve 12" uzun metraj film senaryosunu da size gönderebilirim. Ayrıca bu senaryodan, tek mekanda ve tek sahnede geçen kısa bir filmde çıkabilir. Saygılarımla,

Gönderildi : 11/10/2011 1:22 pm
(@mchtozr)
Gönderi: 74

Bence harika ve farklı bir iş olacak. Tebrikler.

Gönderildi : 20/04/2013 5:28 pm
(@senarhist)
Gönderi: 8

Anlatın hikaye güzel...Tebrikler

Bende polisiye roman, gizem, gerilim türü senaryolar yazıyorum

Bu senaryonun diyalog, mizahsen ve hikayenin matemetiğini görmek isterdim

Başarı ve bol şans dileklerimle dostum

Gönderildi : 20/04/2013 11:56 pm
(@response)

şu tek mekan olabilecek olan senaryo ilgimi çekti doğrusu görmem mümkün mü acaba?

İLK UZUN METRAJ FİLMİM : www.zamakfilm.com
http://www.yabancifilm.com" onclick="window.open(this.href);return false;
AZRAİL
http://www.youtube.com/watch?v=F68E08k_U5w" onclick="window.open(this.href);return false;
GERÇEK DÜŞ
http://vimeo.com/10479111" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 21/04/2013 1:36 am
(@muratferhat)
Gönderi: 26

tebrikler detaylandırıldığında gerçekten güzel bir iş ortaya çıkar.Konuya hakim olan birisi olduğun yazdığın kitaplardan belli umarım bu senaryoyu değerlendirme imkanın olur.

FERHAT...

Gönderildi : 22/04/2013 7:55 am
(@sentetix)

Tebrik ederim gerçekten güzel bir hikaye olmuş. Başarılar dilerim. Umarım hikaye iyi biri tarafından resmedilir.

Kafalar paylaştıkça güzelleşir. @beta

Gönderildi : 23/04/2013 12:45 am
(@spencermila)
Gönderi: 40

İlginiz için teşekkür ederim. Zaten ben, Pi Sayısının (3,14) temeli olan 1,3,4 ve 13 sayılarının gizemi üzerine kitap yazdım. Hali hazırda, bu senaryoda kitapta yazılanlardan türetilmiştir. İlgilenmeniz halinde, yazdığım kitaptan hazırladığım ve makyaj gerektirmeyen "2000 ve 12" uzun metraj film senaryosunu da size gönderebilirim. Ayrıca bu senaryodan, tek mekanda ve tek sahnede geçen kısa bir filmde çıkabilir. Saygılarımla,
onucuncu acaba benim senaryo .com daki kayıp sırlar cennetine yolculukmu sana bu flimi yazma ilhamı verdi aynı bu flime benzer bir senaryom var kayıp bir kız ve seri katil arkasında bıraktıgı sırlar üzerine kurulu hatta buradada yayınladım http://www.filmfabrikasi.com/forum/senaryo-ve-hikaye/kayip-sirlar-cennetine-yolculuk-uzun-matraj-t13700.html " onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; okumanı isterim ister isen senaryoyuda gönderirim 120 sayfalık ilginc bir flim engin şankana verdim dila hanımdaki seyid agaya verdim karısı ile okuyup neticeyi bildirecekler bana ilgilenmek ister iseniz ozaman göndere bilirim sana

Gönderildi : 21/05/2013 7:41 pm
(@onucuncu_1605504554)
Başlığı açan

İlginiz için teşekkür ederim.
Bu proje, 2008 yılında yazdığım; 2012 kıyametini 12 farklı burçtan arkadaş çevresinde anlatan romanda yer alan bir alt hikayenin geliştirilmesiyle oluşturulmuştur.
Projelerimi yazarken daha önce yazılmış herhangi bir film veya senaryodan esinlenmedim.
Diğer taraftan, kutsal kitaplar, kıyamet alametleri, fizik teorileri, burçlar, reiki, spiritüel konular ve gizemler ister istemez bu eserin parçalarını oluşturmaktadır.
Diğer taraftan da ben de 5 senedir yapımcılara projelerimi sunmaya çalışıyorum. Ancak, İstanbul'da olmadığımdan dolayı bu konuda bayağı zorlanıyorum. Bu kapsamda benim sizin projenizi okumam, size herhangi bir avantaj sağlamaz.
Bu itibarla size kalpten başarılar diliyorum.
Ayrıca bir kontratak yaparak, yukarıda bahsettiğiniz kişilere benim projelerimi sunarsanız ve benim projem beğenilirse, benim projeyi ortak olarak yürütebiliriz diye ben size bir öneri sunuyorum.
Saygılarımla,

Gönderildi : 27/05/2013 5:10 pm
(@tuncay1907)

Öncelikle tebrikler güzel bir hikaye. Eğer senaryonda hikayen kadar sağlamsa bir yapımcıya gitmeni öneririm.Benim yazdığım bir hikaye var.Herkesin çok beğendiği ama senaryosu üzerinde yaklaşık bir buçuk senedir çalışıyorum ve hala hatalar bulabiliyorum.Saygılar.

Gönderildi : 28/05/2013 1:18 am
(@spencermila)
Gönderi: 40

onucuncu acaba benim senaryo .com daki kayıp sırlar cennetine yolculukmu sana bu flimi yazma ilhamı verdi aynı bu flime benzer bir senaryom var kayıp bir kız ve seri katil arkasında bıraktıgı sırlar üzerine kurulu hatta buradada yayınladım http://www.filmfabrikasi.com/forum/senaryo-ve-hikaye/kayip-sirlar-cennetine-yolculuk-uzun-matraj-t13700.html " onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; okumanı isterim ister isen senaryoyuda gönderirim 120 sayfalık ilginc bir flim engin şankana verdim dila hanımdaki seyid agaya verdim karısı ile okuyup neticeyi bildirecekler bana ilgilenmek ister iseniz ozaman göndere bilirim sana
Malesef kendi senaryomda sizinki ile eş degerde dünya ve ahiret ilişkisinde geciyor henüz senaryoma cevap vermediler geniş ailedeki dilsiz yirmi sayfasını okudu oda şunu dedi konuşmalar günlük yaşamdan cok uzak dedi adam haftası taşındı oradan yani senaryolarımı okuyan gelmiyor bir daha bu dogru cıkıyor gibi yapımcı bulmak zor ama ben yazmaya devam ediyorum ama olursa sizinkinide sunarım ama bizim seninle tek kötü yanımız yapımcı bulmakta zorlanmakta cünkü bende hertelden senaryo var ama cekecek yapımcı yok kaldiki şiirlerime şarkı sözlerime birilerini bulamadım anlayacagın yazmak kolay ulaştırmak zor birilerine

Gönderildi : 28/05/2013 6:48 am
Paylaş: