Forum

kendi yazdığım özgü...

kendi yazdığım özgün tutması 0 garantili konu ve senaryo

34 Gönderi
15 Üyeler
0 Reactions
5,347 Görüntüleme
(@trade_mark)
Gönderi: 0

hem asın hem kazığa takın.sen kimsinki,ne o havalar....vs. edalarıyla yaklaşmak ,bu arkadaşa ne faydası olacak ...
demekki daha işin başında...
tamam sırtını sıvazlamayın ama alayda etmeyin.
gün gelir sap döner faryap.
birşeyler yapmak istersin ,bir bakmışsınki senide çarmıha germişler...

Gönderildi : 25/01/2013 10:59 pm
(@fayrap)

Eğer faliyete geçerse yapıt burda uzun uzun tartışırız fayrap bey, o durumdan önce diyecek başka bir söz yok eleştrilerinize karşı.Çünkü ne desem küstahlık olarak algılanıcak.
bu arada ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözü bu duruma pek uymamış gibi daha senaryoyu görmediniz, gördükten sonra sözlerimle bir tutarsızlık gördüğünüzde denmesi daha makbul olur.

Bence bu başlığa uyan en ideal söz o. Senaryo yerine bol laf gördüğüm için zaten "Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz" diyorum. Her şey senaryoda bitiyor, gösterirsin ya da toprağın 7 kat altına gömersin o senin bileceğin iş. Buradaki kimse de sabah akşam "Yahu brain'in senaryosu neydi hakkaten?" diye düşünmüyor.
hem asın hem kazığa takın.sen kimsinki,ne o havalar....vs. edalarıyla yaklaşmak ,bu arkadaşa ne faydası olacak ...
demekki daha işin başında...
tamam sırtını sıvazlamayın ama alayda etmeyin.
gün gelir sap döner faryap.
birşeyler yapmak istersin ,bir bakmışsınki senide çarmıha germişler...

Benim neyi eleştirdiğime ya da neyle dalga geçtiğime iyi bak trade_mark. Ben ortaya konan bir işle dalga geçmiyorum ki önceki yorumlarımın hiçbirinde de böyle bir şey yapmadım. Kimsenin kişiliğiyle, karakteriyle vs. de dalga geçmiyorum. Peki ben ne yapıyorum? Bu kadar toz pembe değil her şey, azıcık gözünü aç diyorum. Sen ne yapıyorsun? Yok yok, her şey toz pembe, böyle devam et diyorsun. Peki hangimiz haklıyız? Tabii ki sen haklısın, çünkü kimse gerçeği hayale tercih etmez. Bu yüzden masal anlatan o tonton dedeleri severiz hepimiz.

yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?

Gönderildi : 26/01/2013 3:09 am
(@trade_mark)

eğer senarist olmak istiyorsan....
o,toz pembe dediğin süreçten geçmen gerekiyor.
oturduğun yerden ,ne yapabilirsin...
çırak olmadan usta olamazsın...
bu yolları takip edip başarılı olanlar var.
senaryo atölyelerine git demişim.bunun neresi toz pembe anlamdım...
ilk projense sakın kimseye sunma demişim... neresi yanlış..
insan yaşamadıkça bir şey anlayamaz...
bırakın yaşasın.bırakın mucadele etsin.belki başarır.bizde alkışlarız.
bu işler hocanın ,göle yoğurt çalma işine benzemez...
beceri ve yanında mucadele.... karşılıksız kalmaz...

Gönderildi : 26/01/2013 12:53 pm
(@senaristanbul)
Gönderi: 4

Bir laf vardır "senarist, kendi yazdığını vahiy zanneder" diye. Öyle bir ruh haline girmemişsindir umarım.

Gönderildi : 29/01/2013 3:29 pm
Sayfa 3 / 3
Paylaş: