Vay arkadaş.. Neler diyesim var da geçen payitaht'ın ağzına ettik bir şey diyemiyorum.
Gramı kaç para diyebilirim en fazla..
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Vay arkadaş.. Neler diyesim var da geçen payitaht'ın ağzına ettik bir şey diyemiyorum.
Gramı kaç para diyebilirim en fazla..
günah mı çıkarıyon Düd 🙂
hikayene güvenmen güzel bir şey tabi arkasında durmalısın. bunun göreceli bir şey olduğunu unutmamalısın ama. anlatırken de çok iyi senaryo en iyisi bu dememelisin. bir kaç defa başıma geldiği için böyle yazıyorum senin gözünden daha farklıdır tabi. yazanın okuyan karsısında mütevazi olması gerektiğini düşünüyorum.
Yoğurtçu yoğurdum ekşi demez 😀
Bu 2. paylaşışım 🙂
http://www.filmfabrikasi.com/forum/senaryo-ve-hikaye/senaryo-yazari-olmak-mi-istiyorsun-t4030.html " onclick="window.open(this.href);return false;
http://seyitaliyaprakci.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vimeo.com/13771597" onclick="window.open(this.href);return false;
Orada yapmıştım ben yapacağım yorumu 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Adım geçtiği için tag den geldim. Forumun böyle güzellikleri olduğu için şanslıyız. Senaryoyu gerçekten merak ettim. Başarılı olacağından eminim. Arkadaşa güveniyorum. Gerçekten ilgilenenler yazsın sadece lütfen. Boş geyik yapmayın.
Görüyorum ki ortamda sindirilmiş o kadar çok beyin ve hayal gücü var ki.Hikayesine güvenen biri çıktığında, her zaman karşılaşılan sonucun çıkacağını var sayarak alaycı, küçümseyici tavırlarla konuyu lekeleyen insanların olduğunu görmek çok üzücü. Bir çoğunuz belki işleri basamak basamak olarak düşünüyorsunuz.Önermelerinizde de bunu görebiliyorum, usta bir senaristle tanışma fikri felan güzel şeyler olabilir fakat ne kadar usta olursa olsun hayal gücü önemli bir faktör benim için.Çocukluğumdan beri yazıyorum, ha güzel ha çirkin ha edebi ha paçoz ne farkeder yazma geçmişim var.Kendime göre bir sistem geliştirdim belki okuduğunuzda birşey anlayamıyor veya gözünüzde canlandıramıyor olabilirsiniz ama onun bir kullanma kılavuzu var oda ben.Eğitimim yok amatör diyebilirsiniz.Ama profosyonel hayal görücüyüm, eğitim bir uslüb getirdiği gibi insanları sıradanlaştırıp tekdüze ediyor.Destekleyenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, anlayamadığınız nokta şu .Ben bu eser olmuşmu demiyorum , bu eser oldu hadi yapalım diyorum.Değiştirmelere , tekrardan yazmalara herşeye açığım yeter ki bir yerden başlayayım.
bir yapım şirketi kurulmuş ve ilk yapımı da bu oluyor.Demek istediğim bu yapımdan sonra 5 tane dandik yapım yapılsa şirketin ismi gene kaliteli olarak anılır.
sana diyorumki forumdan birileri ile ortak iş yap. yönetmen ışıkçı sesçi bilmemneci bul toparlanın yapın filminizi. Millete vermenden iyidir senaryonu.
ilkersn, dizi olarak düşünüyorum bu projeyi flim için çok uzun, çekmek içnide biraz bütçeye ihtiyaç var öyle bir yapı bulursam neden olmasın, oturur görüşürüz.
editt-------
hayatın monotonluğundan kurtulma ile ilgili bir çalışmam var kısa flim olabilir.Onu sizlerle paylaşabilirim.Çekerim diye bilecek biirleri varsa , çekebileceğimiz güzel mekanlar da biliyorum.
Görüyorum ki ortamda sindirilmiş o kadar çok beyin ve hayal gücü var ki.Hikayesine güvenen biri çıktığında, her zaman karşılaşılan sonucun çıkacağını var sayarak alaycı, küçümseyici tavırlarla konuyu lekeleyen insanların olduğunu görmek çok üzücü.
küçümseyici tavırlarla biz değil siz kendinize yaklaşmalısınız demek istiyorum. yoksa kendinizi geliştiremezsiniz. hiç bir sanatçının eserine %100 mükemmel, kesin tutar dediğine inanmıyorum. beğenmezler bile çünkü hep daha iyisine odaklanırlar. fabrikadan güzel bir iş çıkarsa daha yeni olduğum halde gururla anlatanların başında gelirim. kıskanma olarak algılarsanız üzülürüm. umarım sizin işiniz de öyle olur ve bak fabrikadan çıktı diyerek anlatabilirim. başarılar.
tarıktastekin, yorumlarınız için teşekkür ederim yazarken abartı laflar çıkabiliyor, haklısınız.Nasıl dile getirebileceğimi bilemedim.sözüm meclisten dışarı , küçümseyenlerde çıkmıyor değil halbuki.Olası sonuçlara alışkınlar
Bence, açtığınız başlığı bir özlü söz, bir atasözü ve bir de naçizane yazdığım aforizma arasında değerlendirmek gerekir.
"Gökkubbe altında söylenmemiş hiçbir şey yoktur."
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz."
"Başkasının senaryosunu görmeyen, kendikini Oscarlık sanırmış."
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
Eğer faliyete geçerse yapıt burda uzun uzun tartışırız fayrap bey, o durumdan önce diyecek başka bir söz yok eleştrilerinize karşı.Çünkü ne desem küstahlık olarak algılanıcak.
bu arada ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözü bu duruma pek uymamış gibi daha senaryoyu görmediniz, gördükten sonra sözlerimle bir tutarsızlık gördüğünüzde denmesi daha makbul olur.
Fayrap + 1