Forum

Hamlet Turkiye'de

3 Gönderi
2 Üyeler
0 Reactions
1,269 Görüntüleme
(@longhorn)
Gönderi: 14
Başlığı açan
 

SELAMİ
Oya!! Oya!! Nerdesin kiz. Su mangalın yanindan uzaklasmayin diye elli kere soyledim. Hic mi film izlemiyosunuz arkadas. Orman bura iste, insan kayboluveriyo. Sapigi var, katili var, bengay kaplani var, (sarkiya girer) ayvasi var nari var, bahcesi var bagi var. (Uzakta Hamlet ve Oyayi konusurken gorur)Laaan! N'oluyo lan orda. Yettim bacim dayan. (Kosar ve hamletin uzerine atlar)
(Hamlet'in yakasina yapisir)
Napiyon lan sen kardesime, tenhalarda menhalarda. Anamizla, bacimizla piknige de mi gelemicez artik. Her yerden niye cikiyosunuz. Bi bitmediniz artik be. Orman degil, sapik yetistirme kurumu yemin ediyorum. Tipe bi bak. Bide giyinmis suslenmis, produksyon yapmis aklinca terbiyesiz. Ne tarz bi fantazi lan bu boyle. Pelerin melerin. Ne ayaksin ogluuuum??

OYA
Abi dur. Hamlet o!!

SELAMİ
Kimse kim lan. Bizim allahtan baska kimseden korkumuz yok hafiz.Hamletmiş.. Sen git bana olmuşun gelsin koçum.

OYA
Oyle degil abi ya. Hamlet hamlet. Danimarka prensi.

SELAMİ
Oldu canim. Ben de küçük çekmece düküyüm zaten. Hatta buyuk sehir duklugunu bir oylan kacirdim. Ne anlatiyosunuz kizim. Bildiin tacizci , irz dusmani bu herif.

HAMLET
İnαnıyorum söylediğini cαndαn söylediğine
Αmα bugünkü kαrαr yαrın bozulur çok kez.
Ve hayalleri kirilabilir insanin.

SELAMİ
Ya ne sacmaliyom allasen ya.Agzini burnunu kirayim ben senin, kirilan hayallerinle uyumlu olursun kocum. Oya!! Kos kiz
Kofteleri cevir. Yandi kofteler bunun yuzunden. Ben de elimi kana bulayip hemen geliyorum. Koş.

OYA
Ama abiii..

SELAMİ
Yuru kiz.. Bak hala duruyo. Kime diyorum lan. Yuru.. Gelelim sana hum.. hom.. Neydi la senin adin.

HAMLET
Prens hamlet.

SELAMİ
Heh evet. Prenses olman an meselesi hamletcigim. Senin bu "cikarim incir agacina, yerim hamini mamini" tavrin benim hic hosuma gitmedi bilesin. Utanmiyomusun sen olum elalemin kizlarini, bacilarini orman koselerinde taciz etmeye. Aynini senin anana, bacina yapsalar hosuna gider mi? Soruyorum sana: hosuna gider mi? Bana bi bunun cevabini ver.

HAMLET
Yanlisiniz var. Ben yalnizca ofelya yi ariyordum.

SELAMİ
Ama bak ne oldu. Ofelyayi ararken belani benden buldun. Ben simdi sana napicam biliyo musun yigenim. Once seni bi guzel dovucem. Sonra arabanin arkasina surukleyip mahalle aralarinda dolastiricam. Ve hic bir tumsekte yavaslamicam. Sonra da ibret olsun diye taksim meydaninda sallandiracam seni hansel..

HAMLET
Hamlet efendim.

SELAMİ
Sus cevap verme bana dingil. Bide beni duzeltiyo. Danimarka mi sandin lan sen burayi. Pis Sapik hamlet. Cinsii sapik hamlet. Bittin sen hamlet.

HAMLET
Yeter. Durun artik. Daha fazla katlanamayacagim hakaretlerinize. Bana istirap cektirmek istiyosaniz buyrun cektirin. Ama once beni dinleyin. Ben danimarka prensi hamlet. Size hikayemi anlatiyorum. Kulak verin ve beni inleyin lutfen.

SELAMİ
Bak bak havaya bak. Yalniz bana bak Umarim son cumlelerini mantikli seyler icin kullanirsin. Eger ki ikna olmasam cok pis dayak geliyo, hissediyorum.

HAMLET
İnsan nasil sever ki uzaktan. Ofelya simdi cok uzaklarda. Manken olmak icin evden mi kacmali yoksa mankenlige bir dur mu demeliydi bilmiyordum. Ofelya benden uzaklasti. Ve topraklara geldi. Manken olabilmek icin. Ve iste bana o talihsiz cunleyi kurdurttu. Manken olmak yada olmamak iste butun mesele bu.

(Muzik girer- muzik alti hamlet hikayesini anlatmaya devam eder)

Devam edecek..
Etmesede cok bisey kaybetmeyiz
Neyse ben kapiyorum cok yaziyo..

 
Gönderildi : 17/04/2014 5:43 am
(@gurbetci)
Gönderi: 59
 

Giris niye böyle oldu ?
Bunun öncesi varmi ? Ben kacirdimmi acaba

[postit=]Isler gücler hep Sinema ...[/postit]

 
Gönderildi : 17/04/2014 7:57 am
(@longhorn)
Gönderi: 14
Başlığı açan
 

Oncesi yok. Sonrasi da hebuz yok. Sıkıldıkca yazarim diye oylesine basladigin bisey. Yazar miyum yaaz miyim onu da bilmiyorum 🙂

 
Gönderildi : 17/04/2014 9:35 pm
Paylaş: