...
Taslak yazmayı pek beceremediğimden direk senaryoyu koydum özür dileyerek.Umarım beğenirsiniz...
Başına birkaç satır da olsa sinopsis koysaydın okumayı göze alan daha çok kişi çıkabilirdi. Tanımadığımız kişilere önyargıyla bakar olduğumuz kritik bir dönemden geçmekteyiz.
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer
Ben epeyi beğendim senaryoyu. Gayet açıklayıcı ve iyi bir senaryo, bu haliyle filme alınmışını izlemek de çok güzel olur. İki baş karakter de derinlik içeren karakterler. Anlaşılan şu, ne kadar geri dönüş (Flashback) eklense o kadar derinlik kazanacak karakterler. Bereli karakterin son hamlesinin nedeni anlaşılır, uçarı bir hareket belki, birkaç ince müdahaleyle daha anlaşılır hale de getirilebilir belki ama bu haliyle de yeterli bence. Güzel, başarılı bir senaryo. Tebrikler.
Başına birkaç satır da olsa sinopsis koysaydın okumayı göze alan daha çok kişi çıkabilirdi. Tanımadığımız kişilere önyargıyla bakar olduğumuz kritik bir dönemden geçmekteyiz.
Bu yorumu da anlamadım doğrusu. Senaryoyu paylaşan arkadaş buradan yapımcı ya da maddi kaynak aramıyor, önyargıya neden olabilecek şey ne anlamadım. İki sayfa yazıyı okumaktan bezmenin nedeni sinopsis olmaması değildir, senaryonun yetersizliği kavramını önemsemektir ancak.
Teşekkürler değerli yorumun için Tolga Depo.
Hegel,demek istediğini çok iyi anlıyorum ama hem başta söylediğim nedenden hem de elimde çok iyi bir senaryo var,ilgilenenler bana ulaşsın falan demek yerine,yorumu forum okuyucularına bırakmak için senaryoyu direk koydum buraya.Biraz riskli olsa da,iyi kötü somut birşeyler koymak istedim ortaya o kadar.Teşekkürler yorumun için.
genç kızın sokak lambası altında sigara içtiği yere kadar okuduğumda,klişe bir şey gibi geldi ama,devamında yanıldığımı anladım.ben beğendim,güzel olmuş.
eline sağlık gayet iyi çok beğendim.
benim de senaryo yazmaya çalıştığım bu zamanlar da, güzel buldum.
eline sağlık.
Teşekkürler,yorumlarınız için.