Forum

Sony a6300 slog2

9 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
3,809 Görüntüleme
(@guvengunes)
Gönderi: 5
Başlığı açan

Merhaba arkadaşlar

elimde sony a6300 var slog çekimlerinde birçok tutorial izlememe denemelerime rağmen yaptığım ham slog çekimlerini renk düzenlemesi yaptığımda devamlı noise oluşuyor.
izlediğim tüm videoların ayarlar edit kısmını aynı yapmama rağmen noiseden kurtulamıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum
saygılar

Gönderildi : 01/02/2018 12:48 pm
(@anonymous)
Gönderi: 0

iso 3200 mü? hangi programda renk yapıyorsunuz? bitmiş ve noise'dan kurtulamadığınız videonun renk panelinin fotoğrafını atarsanız bakabiliriz ne yaptığınıza. ham slog görüntüsünden de ss atabilirsiniz.

Gönderildi : 01/02/2018 2:19 pm
(@guvengunes)
Başlığı açan

iso 3200 de PP2-PP3-PP4 vs lerdede neye göre PP leri seçiyoruz bilginiz varmı

Gönderildi : 01/02/2018 2:52 pm
(@anonymous)

işaret ettiğiniz yerler siyahlar ve oralar karanlık. bu kareleri işlediğinizde gerçek ışık değerine indirmeniz gerekecek. slog böyle çalışır. o zaman karanlık yerler karanlık olacaktır ve noise görünmeyecek. orada veri yok çünkü. geri kalan kısımlarda slog görüntüsü normal. az ışık almış bir kare var. 2. görüntüde de %100 croplamışsınız. o halde öyle bir görüntü çıkması normal. 6300 a7sii yahut red değil 🙂

Gönderildi : 01/02/2018 3:58 pm
(@guvengunes)
Başlığı açan

Anladım çok teşekkürler peki biraz öncede sorduğum PP Picture Profile ler 9 tane gibi bunların özellikle kullanım amaçları var mı biliyor musunuz ?

Gönderildi : 01/02/2018 4:23 pm
(@big_king)
Gönderi: 65

O kadar noise olması normal. İllaki görüntü kaymak gibi olsun hiç noise olmasın diyorsan Neat video plugin ini kullan.

Gönderildi : 01/02/2018 4:32 pm
(@guvengunes)
Başlığı açan

değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkür ediyorum sağolun

Gönderildi : 01/02/2018 4:44 pm
(@anonymous)

onlar sony'nin basic olarak verdiği profiller. siz değiştirebilirsiniz. ben basit işler için pp2 yi ayarladım. slog2'yi pp3'e ayarladım. internette slog ayarlarını paylaşıyor insanlar. içine girip düzenleme yapabilirsiniz. eğer hiç deneyiminiz yoksa slogla çalışmadan önce biraz standartta denemeler yapmanızı öneririm. slog çekerken çektiğiniz şeyin işledikten sonra neye dönüşeceğini bilmeniz lazım. ettr yapıyorsunuz aslında slog'da.

Gönderildi : 01/02/2018 5:27 pm
(@guvengunes)
Başlığı açan

hoş bir deneyim oldu teşekkürler

Gönderildi : 01/02/2018 5:47 pm
Paylaş: