Forum

HAYALLERİMİZ BÜYÜDÜ...
 

HAYALLERİMİZ BÜYÜDÜKÇE ÖLÜR MÜ ?

7 Gönderi
5 Üyeler
0 Likes
3,286 Görüntüleme
(@lvntbrkngzn)
Gönderi: 28
Başlığı açan
 

Hayaller güzel olduğu kadar keskinde bir viraj. Bazen kendini o kadar kaptırırsın ki hiç başlamamışsındır. Başlayıp bitirdiğin yer arasında ne kadar fark olabilir ki. Bitirmek mümkün mü? Hayallerde yol gibi yol hiç bitmez, hayal hiç bitmez.
Gerçekçi bir insanın hayalperest bir insandan eksiği ya da fazlası nedir? Eksiği ya da fazlası var mıdır sizce? Gece yatağına yattığında hayal kurmaktan uyuyamıyorsan ne kadar gerçekçi bir insansın?
Neden insanlar hep güzel şeyleri hayal eder? Ölümü kaç kişi hayal etti? Ölüm başımıza gelecek en garanti şey yoksa insanlar ulaşamayacaklarını mı hayal ederler eğer böyle ise keskin virajda kaç km hızla ilerliyorlar?
En büyük zaferlerde birer hayalden ibaret değil mi? Antonyus Parise geldiğinde o takın altında kendini kaç kere hayal etmiştir? Bütün insanlardan üstün olan Antonyus hayalleri büyüdükçe ölmüş mü?

sanat aşk,sanatçı aşıktır...

 
Gönderildi : 10/01/2012 11:12 pm
(@copen)
Gönderi: 911
 

yanlız şunu söyleyebilirim sadece güzel şeyler hayal edilmiyor bence

kötü iş kötü iştir en iyi teknoloji kullanılsa bile; iyi iş iyi iştir sadece kağıt kalem olsa bile....

 
Gönderildi : 10/01/2012 11:14 pm
(@kykgm)
Gönderi: 0
 

hayaller çeşitlerine göre değişir ,ve sürekli yenilenmelidir .yoksa hayal kırıklığı kapımızı çalar..
şöyleki 5 yaşında okula gitmeyi hayal ederiz.. okul başladığında mezunuyeti hayal ederiz ki yanlış sınıf ,sınıf
hayal daima iyidir.ölümü hayal edemessin zamanı belli değildir yaşı yoktur.hayallerimiz yıldızlar gibidir onlara dokunmasakta gece bize yol gösterirler..ama hayalin normal yaşantımızda rahatsızlık verici olmasına dikkat etmek lazım .

hayallerinin peşinden gidersen mutlu olursun....
kykgm

Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.

^^KYKGM^^

 
Gönderildi : 10/01/2012 11:34 pm
(@lvntbrkngzn)
Gönderi: 28
Başlığı açan
 

Aynı hayalden mi bahsediyoruz acaba hayal etmenin sınıfı,zamanı mı olur? Küçükken büyümeyi hayal ederiz büyüyünce küçülmeyi sınıf yada zaman nerde? hayal ettiğimiz hangi şeyin zamanı belli bir yaşı varda ölümü bu sebepten hayal edemeyelim...Hayallerin yenilenmesine katılıyorum zaten hayal bu beynimizde ne kadar kalabilir ki?

sanat aşk,sanatçı aşıktır...

 
Gönderildi : 11/01/2012 2:27 am
(@kykgm)
Gönderi: 0
 

insandan insana değişir hayal gücü iyi olan insanlar yaratıcıdır

bir örnek verecek olursam :çocuğun biri 7,8 yaşında (1990,91 yılına tekamul ediyor )battalgazi yi izliyor ve ben Cüneyit ARKIN la oynayacağım diyor ve hayyallerinde o var fakat bu hayal ötesi neden mi o istanbulda çocuk yozgat sorgun un ücra bir köyünde televizyonu olmayan (komşudan izliyor)bir evde yaşıyor birgün babası istanbula göç ediyor (1995 )hayali umuta dönüyor ama ilkokul mezunu sonuçta cüneyit ile oynamak onu tanımak çok uzak o çocuğa ama yılmadan ajanslara kayıt yaptırarak gelen tekliflerde cüneyit oynuyormu diye soruyor ama olmuyor ve aynı istekle devam ediyor ve askerlik geliyor 2003 ve teklif geliyor kurtlar vadisi 6 bölüm çakırın koruması ama askerlik mani oluyor ve askere gidiyor ,dönüyor 2005 kaldığı yerden umuduna devam ediyor ufak tefek tiyatro eğitimi alıyor ve o gün geliyor beklemediği bir anda cüneyit arkın la rümeli hisarında fatih fetih ve sonrası adlı tiyatro oyunu ile yanyana geliyor (30 5 2006 )ve o günü akşama kadar yıllardır istediği adamla kaşama kadar yanyana geliyor ve bir kelime etmiyor taki akşam 21 00 de sahneye çıkacağı zaman baba nasılsın diyor ve o günden sonra uzun vadeli hayal kurmayı bırakıyor çocuğun buralara gelmesi için yaptıkları oldukça fazla daha anlatmak istemedim umarım iyi bir örnek olur hayal kuranlara ve kurmak isteyenlere ....Saygılar ......

Yaş, milliyet yada özgeçmiş önemli değil; önemli olan söyleyecek bir şeyin olması.

^^KYKGM^^

 
Gönderildi : 12/01/2012 12:33 am
 ili
(@ili)
Gönderi: 0
 

Sinema üzerine her konuda uzunca görüşlerini belirtmek isteyenler bu başlığa buyursunki kalabalıkta değerli yazılar kaybolmasın?

Amatör set işçisi.

 
Gönderildi : 17/07/2012 9:19 am
(@halostendap)
Gönderi: 4108
 

hayaller gerçekleştirildiğinde o gerçeğin anlamı, ruhu olurlar. Yani hayal, insanın ruhundan üflemesidir, böylece Cüneyt arkınla oynamak birisi için zulümken senin için müthiş bir şey olur. Canlanır kanlanır bu durum, elle tutulur zevk alınır bir şey haline gelir.
İstanbul birisi için trafikteki işkenceden, yığınla sorundan ibaretken öbürü için cennetten evladır. Sen yapacaklarına bir ruh üflemedikçe(yapacaklarının hayalini kurmadıkça) bir eğreti ot gibi oradan oraya sürüklenmeye mahkumsun.

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

 
Gönderildi : 17/07/2012 2:46 pm
Paylaş: