Forum

ZUZULA Kısa korku f...
 

ZUZULA Kısa korku filmi

5 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,374 Görüntüleme
 Dnd
(@dnd)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Background yapim ekibi olarak geçen sene korku Festivalleri için çektiğimiz ve cok Beğenilen ,yönetmenliğini Ercan Er kardeşimin yaptigi ZUZULA filmini izleyip görüşlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

 
Gönderildi : 09/12/2018 4:25 pm
(@paciente)
Gönderi: 2474
 

Teknik olarak iyi film olmuş. Oyunculuklarda biraz problem var.
Bir çok cin filminde olduğu gibi olayı anlayamıyoruz tabi. Uzun düşünülebilirmiş. Anladığım kadarıyla ekip işten anlıyor.

 
Gönderildi : 10/12/2018 3:39 pm
 Dnd
(@dnd)
Gönderi: 0
Başlığı açan
 

Oyuncular genel olarak amatör bu sebeple bazı yerlerde oyunculugun sirittiginin farkındayız ,

Fakat teknik olarak baya emek verdiğimiz bir iş oldu , uzun metraji için bir kaç teklif aldık fakat istediğimiz bütçeyi vermedikleri ve işi biraz aceleye getirmek istedikleri için kabul etmedik .

Bu aslında hepimiz için bir başlangıç projesi oldu , bu sene için NECROMAN adında yeni bir filmimiz gelecek , orada çıtayı biraz daha yükselttik inşallah festivaller bitince onuda burada paylaşacağız.

 
Gönderildi : 10/12/2018 8:23 pm
(@paciente)
Gönderi: 2474
 

O halde yolunuz açık olsun. İyi işler çıkacağa benziyor.

 
Gönderildi : 11/12/2018 1:06 am
(@onur-arslan)
Gönderi: 5
 

öncelikle elinize sağlık.uğraşılmış ve kasılmış bir film olduğu her halinden belli.hakkınızda hayırlısı şimdiden değinmek istediğim birkaç nokta var ışık kullanımını gayet yerli yerinde buldum fakat birkaç oyuncu hatasıda gözümden kaçmadı.senaryo olarak klasik türk korku film senaryolarından ileriye pek gidilememiş.türkiye çapında korku filmi senaryosu çekilirken senarist arkadaşlarımız biraz dar bakış açısına sahip oluyor genelde.ama vizyonda oynayan filmlerden geri kalan bir hali yok filmin.tekrardan elinize sağlık ve başarılar 🙂

 
Gönderildi : 15/12/2018 5:32 am
Paylaş: