nnnbbbn
elinize sağlık ben çok beğendim. ışık, kurgu,kamera her şey harika. yalnız oyunculuk kötü. keşke onu da botan yapsaymış dedim izlerken. tebrikler tekrar.
Ben hiçbir şey anlamadım 🙂
Anlatsanıza.
🙂
bu zor bir sinema kolay kolay anlaşılmaz. lynch kafası gibi düşünebilirsiniz. yönetmen anlatmak isterse bilemem tabii.
Vay be. Ne süper insanlar geliyor foruma, ne derin filmler çekiyorlar.
Biz cahiller anlamıyoruz. Lynchvari bir şey göremedim ama, benim beceriksizliğim sanırım.
🙂
Ben neden haklı olduğumu anlamadım, haklı mıyım değil miyim onu bile bilmiyorum hatta ama sonuna kadar izlettirdi. Film değil de, video denir muhtemelen buna. Videoyu çektikten sonra izletebilmek için tanıtımını iyi yapmak da önemli, o bakımdan başarılı buldum.
Oyuncu samimi geldi bana. 1:37'de bir ses hatası olmuş. Başka bir şey diyemiyorum.
Yönetmen bu baş yapitinda
"oha gunes ne guzel ,aşkım denize doğru dur bi video çekelim" intibasi vererek gerçek üstü dışa vurum yapmış ,
karakter bisiklet yolunun tersine yaya yürüyerek , insanın toplum içindeki güvenlik duygusuna meydan okumaktadir adeta ,
yönetmen 1930 lar sessiz sinema zamanlarindan kalan arkaya müzik doseyip aralara uzun uzun yazılar yazarak anlam verme geleneğini devam ettirmektedir.
Hatta saksiya fesleğen gibi oturturum anlamı bile çıkabilir
Şimdi anladın mı KEzzAP
Yazdiginiz aciklama ile filmin birlikteligini cozemedim ancak oyunculugu ben de samimi buldum. Nedense Grim Fandango oyunundan bir cutscene havasi verdi bana. Son bir teknik yorum olarak da 0:54'deki sesin bir anda kesilmesi klasik muzik ile uymamis.
Ha bu arada başlık forum kurallarına aykırıydı, değiştirdim.
Filmin ismi olmalı başlıkta.
KEzzAP başlığı değiştirirken bi hata mı oldu ki, film ve baştaki yorumlar uçmuş sanırım, filmi merak ettiğimle kaldım 😀
başlığı değiştirirken bi hata mı oldu ki, film ve baştaki yorumlar uçmuş sanırım, filmi merak ettiğimle kaldım 😀
Arkadaş mesajı editleyip filmi kaldırmış. Yeni üyeler böyle mesaj değiştirdiklerinde bizden biri onaylamadan önce böyle görünmüyor. Ben şimdi onayladım mesajlar normal ama film uçmuş. Yine de merak ettiğinle kalmayacaksın halo. Mesaj atıyorum sana 🙂
Bu gibi durumlarla yeniden karşılaşmamak adına forum izinlerinde bir değişiklik yaptım. Yeni üye grubundakiler için sadece bu forumda mesaj düzenleme yetkisini engelledim.
İyi yapmışsın.
başlığı değiştirirken bi hata mı oldu ki, film ve baştaki yorumlar uçmuş sanırım, filmi merak ettiğimle kaldım 😀
Arkadaş mesajı editleyip filmi kaldırmış. Yeni üyeler böyle mesaj değiştirdiklerinde bizden biri onaylamadan önce böyle görünmüyor. Ben şimdi onayladım mesajlar normal ama film uçmuş. Yine de merak ettiğinle kalmayacaksın halo. Mesaj atıyorum sana 🙂
Bu gibi durumlarla yeniden karşılaşmamak adına forum izinlerinde bir değişiklik yaptım. Yeni üye grubundakiler için sadece bu forumda mesaj düzenleme yetkisini engelledim.
teşekkürler dostum. filmi izlemeye değer buldum iyi ki göndermişsin. film işiyle -herhangi bi işle- uğraşan arkadaşların en büyük hatası eleştirilmeye gelememesi oluyor. Eleştiriye gelebildiğini söyleyenler de genelde eleştiri beğenmiyolar yok yıkıcı bu eleştiri, böyle eleştiri olmaz vs. İlk eleştiride yıkılacaksanız hiç bi şeye bulaşmayın derim oturun evinizde film falan izleyin. o kadar çok var ki bi yenisini niye çekesiniz.
ben biraz geyik yapmıştım. arkadaşın sunuşuna istinaden. lakayt bir durum yarattıysam affola yönetim 🙂