Forum

Reel stream , mini ...

Reel stream , mini mac ve mucizevi 4:4:4 kayıt

35 Gönderi
8 Üyeler
0 Reactions
10.7 K Görüntüleme
 Hepa
(@hepa)
Gönderi: 0

:)Bende kayıt yapılmadığı sürece potansiyeli olan kameraların 4:4:4 renk düzenlemeyi alabildiğine inanıyorum;)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 24/08/2007 8:57 pm
 Hepa
(@hepa)

CineForm Prospect 2K DualLink
CineForm's award-winning software products deliver a real-time, 8-bit or 10-bit, Digital Intermediate workflow for use within leading video applications including Adobe Premiere Pro and Sony Vegas. Our patent-pending CineForm Intermediate technologies enable an online workflow with unmatched HD video quality and performance, while eliminating the need for proxy files, conforming, and rendering. Our unique software architecture was designed to run on affordable Windows desktop PCs.

diye bir program buldum duymuştum ama hiç rastlamamıştım, deneyeceğim bakalım fark yaratıcak mı:)

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 01/09/2007 12:54 pm
(@carbendi)

ohee buldun mu prospect i ? bana da banadaaa ... kaç zamandır arıyorum bulamadım.

http://www.lngwlk.com

Gönderildi : 02/09/2007 4:34 am
(@anonymous)
Başlığı açan

saldır barıs 🙂

Gönderildi : 02/09/2007 6:22 pm
(@hollmira)
Gönderi: 16

ey millet,yapmayın etmeyin,durun oracıkta....yapmayın hvx'e bu haksızlığı..o kendi haliyle güzel,vurmayın sırtına ağır yükler 🙂 .2k mevzuu tamamen imitasyon bir durumdur...bu hvx yaratıcılarına hakeretten başka bişey değildir 🙂

barış hernekadar ben 4:4:4 alırım diyosada bende ısrar ediyorumki bu teknik olarak imkansızdır 🙂

zaman birimizi haklı cıkarıcak ama inşallah barış haklı cıkar ➡ 🙂

nevaleler havale komada ezgiler ve intihardi

Gönderildi : 03/09/2007 1:55 pm
Sayfa 3 / 3
Paylaş: