Yeni modellerinde umarım geçerler gönül ister iyice tutulsun HDMi yapılsın o zaman DVX kimlerle kapışır görün:)
*our AC-130 in the air
evet
n/a
arkadaşlar 2k olayında şüphelerim vardı,işi uzmanına sordum ve bunun asla mümkün olamayacagını öğrenmiş bulunmaktayım...hevesinizi kırdım farkındayım ama dosttan duyun be beyler,başkasından duymayın...ki bende bi hvx hayranıyımdır,barış bilir
nevaleler havale komada ezgiler ve intihardi
Bunun doğru olduğunu varsayarsak. Bu adamlar nasıl yapıyorlar bu işi yani ne ekliyorlar kameraya? Bi de kameradan ayrı olarak almak mümkün mü bu aleti
Sitede hepsi yazıyor.Ccd'den gelen görüntüyü bypass ederek direk usb yardımı program vasıtası ile pc'e yolluyor.
Hayır, takamazsın zaten hizmetin bedeline dahil montajıda.
Ama takıldıktan sonra aç kurcala ona birşey diyemem:)
Bunun için kamerada usb çıkışı açıyorlar ayrıca garantiside gitmiş oluyor.
*our AC-130 in the air
Bunun için kamerada usb çıkışı açıyorlar ayrıca garantiside gitmiş oluyor.
Eee bu çok saçmaa!
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
Evet saçma:)
görüntüyü kasete kaydetmiyorsun direk usb yardımı ile pcye aktarıyorsun.Resimlerde dikkat ederseniz sol yanında lcdnin altında usb girişi bulunmakta.Garantili bir biçimde yapıyorlar, ama kendi garantisi gidiyor:(
*our AC-130 in the air
fuzuli bişey...
bence deldirmeye değmez.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
bence deldirmeye değmez.
:D:D:D:D
*our AC-130 in the air
😀 +1
ne değer abi deldirmeye adafasd
Çok şey gördüm; beni yüzüstü gömün.
arkadaşlar 4:4:4 oalyı fiyaskodur..inanmayın,kanmayın,siz hvx200 ü kendi haliyle kabul edin.onu sevecekseniz öyle sebin:-)4:2:2 bize hayli hayli yeter...ki istesekte 2k,4:4:4 gibi geliştirmeleri yapamayız.bu ne yaparsanız yapın torosla viraja 150 ile girilemeyeciği gibi kesin bişeydir:-)
DV rack, HDMi kart ve reel stream ile mümkün:)
*our AC-130 in the air
DV rack, HDMi kart ve reel stream ile mümkün:)
barış müstakbel hvx kullanıcısı olarak bende söylediklerini kabul etmek isterim ancak bu bahsedilen ve salt 35mm filme kayıt yapan kameralara has olan özelliklerin hvx te görülmesi mucize;görülmesi için çalışılması ise beyhudedir.4:4:4 mucize olurdu heralde.çünkü kamera tekniği itibariyle bu modifikasyonu kaldıramaz.evet adaptor takılabilir,tamamen mekanik bi durumdur,harici mikrofon alırsın,en dolusundan piller,objektifler,monitörler,matteboxlar alırsın....ama iş 4:4:4 e gelirse,heleki 2k gibi yarık bi özelliğe gelirse,kamera burda tıkanır....
hvx i yalamış yutmuş,aşmış geçirmiş,ve bizzatihi uzun süre kullanmış tüm kullanıcılar bunu reddeder...umarım ben haksız cıkarım barış....dua et:)