Merhaba arkadaşlar.
JVC gy-hd201e ile çekilmiş HDV kasetler Capture yapabilen birini arıyorum. İstanbul yada Bolu civarında olan varsa daha kolay olur benim için. Bunların karşılığında ücrette ödeyeceğim.
Ben baya bi uğraştım halledemedim bir türlü.
Fikir vermek isteyen olursa fikirlerede açığım.
Ben bundan birkaç sene önce snazzi kullanıyordum kasetleri bilgisayar ortamına aktarırken. external olarak ta var bilgisayara kart olarak takabileceğin modeller de var. farklı formatlarda kaydedebiliyorsun. mpeg4 avi gibi. onları inceleyebilirsin. fiyatları da uygundu. Zamanında vhs-beta-mini dv kasetleri cihazlarından rca çıkışlarıyla bağlıyordum snazziye capture ediyordum (iki ses bir görüntü kameradan veya oynatıcı makineden çıkıp snazzi dediğim cihaza giriyor) gayet kolay bir sistem açıkçası o zamanlar 350 lira civarıydı.
Bilmeyenler için bir bilgi vereyim bu marka ve model kamera sadece kendi kamerasının üstünde veya JVC konsollarının içinde okutulabiliyor.
Kameryla beraber DV kartını denedim olmadı.
Eski analog yöntemle denedim görüntüyü aldım ama kötü bir görüntü olduğu için o da olmadı.
Denediğim programlar: Edius, Ulead x6, Final Cut
Kullandığım kasette HDV kaset.Zaten bu yüzden bir düzüne sorun yaşadım. DV kasetlerde pek sorun olmuyordu.