Forum

1280 720 indirdiğim...

1280 720 indirdiğim video premierde 4:3 ?

4 Gönderi
3 Üyeler
0 Reactions
1,734 Görüntüleme
(@bager)
Gönderi: 0
Başlığı açan

Merhabalar, başlık ilginç oldu ama.. Youtube veya Vimeo'dan görüntü indiriyorum. 1280'e 720 indiriyorum ama Adobe premiere cs5'e atınca 4:3 olarak video kadraja yerleşiyor. Sıkıntı nedir? Premiere ayarlarına baktım ama bir şey bulamadım...

Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...

Gönderildi : 07/08/2014 3:19 am
(@kurgucum)
Gönderi: 47

Tam oturuyor alana ve hata vermiyor mu? Scaleden bir kac kez oynasana bakalim tam mi oturuyor? Yani dedigin boyleyse video zaten dv ona yapcak bisi yok

Kurgucum

Gönderildi : 09/08/2014 2:41 am
(@kezzap)
Admin

Açtığın proje 1280e 720 ise ve videonun kendisi orjinalinde 4:3 şekilde yanlardan kesilmiş değilse, böyle bir şey olmaz. Videonun linkini göndersene.

Gönderildi : 09/08/2014 2:49 am
(@bager)
Başlığı açan

Arkadaşlar sağolsun kezzap sorunu çözdü, çözümünü yazayım da aynı durumla karşılaşan arkadaşlar da faydalansınlar. Çalıştığım sekansta ki video özellikleri ile indirdiğim video özellikleri farklı olduğu için çalıştığım sekansa uyarlamam gerekmiş. Oda video timeline de iken sağ tıklayıp; Scale to Frame Size seçeneğini seçmek gerekiyormuş.

Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...

Gönderildi : 09/08/2014 5:22 am
Paylaş: