Forum

Omega Evleniyor - 1...

Omega Evleniyor - 10 Mayıs 2009

20 Gönderi
10 Üyeler
0 Reactions
3,134 Görüntüleme
(@karatasa)
Gönderi: 0
Başlığı açan

İmzayı her gördüğümde bir laf atayım diyorum, bir türlü uygun bir başlıkta denk gelmedi. Bende patlattım başlığı 🙂 Öncelikle hayırlı olsun efendim, umarım bu evlilik işleri foruma katılımı etkilemez. Artık Tv'de dizi mi izlersin, internetin başına mı oturursun orasını zamanla göreceğiz.

Ben burada olamıyorum malesef, 8 Mayıs'ta İzmir yolcusuyum, bir daha döner miyim bilemiyorum. Yoksa hakkaten katılmak isterdim düğüne, foruma özel bir masa olurdu filan, birşeyleri eleştirirdik forum camiası olarak. Hatta kamerayla gelip çekebilirdik bile yani 😀

Hayırlı olsun hocam şimdiden.

Gönderildi : 16/04/2009 9:13 pm
(@sickman)

Hayırlı olsun, bir yastıkta kocarsınız inşallah. Forumdan birileri de gidip düğüne sanatsal bir bakış 🙂 getirse güzel olur bence de.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 16/04/2009 9:19 pm
(@karatasa)
Başlığı açan

Ben hazır ortamı oluşturmuşken merak ettiğim bir soruyu patlatayım. Yengeler bu forum, internet müptelalığına ne diyorlar ? Yeter artık bırak şu bilgisayarı filan gibi bir durum oluyor mu ? Benim sözlüm* ( hala acaip geliyor bana bu kelime ) ilerde rahat vermicekmiş gibi geliyor ya bakıcaz artık. Sizde nasıl oluyor bu işler evli insanlar ?

* Evet sözlendim. Bekarlık sultanlıkmıymış değilmiymiş yakında iyice anlarız artık 😀

Gönderildi : 16/04/2009 9:25 pm
(@merakli-ogrenci)

Hayırlı olsun, Allah mutlu mesut etsin inşallah..

Gönderildi : 17/04/2009 12:30 am
 Düd
(@dud)

Benim en sonunda aldığım tepki sitrit Ali Ünal'la yap kahvaltını oldu.. Bayağı tepki alıyorum ben evet..

Senin sözlenmeni de ben yazacaktım Omega'yı sen yazınca :D. Ahmet de yurtdışına kaçıyor yengeyle.. Aha söyledim, ne var :).

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 17/04/2009 12:33 am
(@omega_works)

Hayırlı olsun omega kardeş. Allah bir yastıkta kocatsın.

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 17/04/2009 3:38 am
 Düd
(@dud)

Aaaabi, unutmuşum gülüm be, ama bana aylar önce söylemiştin, ondan çok heyecan yaşamadım okuyunca..

Geleyim mi, gelme dedin en son, açacaksan bize masa geliriz. Bir de biliyorsun, biz ayrı dünyaların insanlarıyız azıcık, hayata bakış açısından falan, gerginlik yaşanmasın ortamda :).

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 17/04/2009 3:39 am
(@omega_works)

Teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.

Dude; Abi only nikah yapıyorum bro... Hiç bişey olmaz... Evlendirme dairesi nikah salonu... mekanda masada yok sandalyede.... yok lan sandalye vardı galiba.

Not: Deli para gidiyo!... Kimse evlenmesin!... Valla!... 🙂

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 17/04/2009 3:50 am
 Düd
(@dud)

Kardeşim kısa kes, gelme mi diyorsun şimdi. Dolandırma bana lafı. Biz buralarda senin gibileri sevmeyiz olum. İstemiyorsan istemiyorum dek bak damardan enjeksiyon.

(ya çok pis tırstım yukarıdakileri ciddi sanacak insanlar diye ben en iyisi parantez içine bir gülücük koyayım. 🙂 aha koydum. Ömer ile ben böyle adamlarız, gevşesin herkes).

ab

Gönderildi : 17/04/2009 4:06 am
(@omega_works)

Severim dude kardeşimi... her ne kadar farklı dünyaların adamı(!) olsak ta kendi deyimiyle, buluştuğumuz ortak noktalar var. Her şeyi bir kenara bırakıp insani tarafından bakarsanız olaylara geri kalan her şeyin teferruat olduğunu görürsünüz..

Bekliyorum kardeşim herkesi bekliyorum.... Ulaşım bilgileri yakında.

Gönderildi : 17/04/2009 12:07 pm
(@karatasa)
Başlığı açan

Sorun değil düdcüm söylede benim söylemeyişim evraklar, izinler vs.. olurda birşeyler giderse diye söylemiyordum yutrdışı muhabbetini bakalım herşey yolunda giderse yakında daha hızlı download yapabilicem 😛 😀

Olay orda kopuyor zaten sayın omega, ne tutuyor bu işler, kaç para ayıralım ? Alt tarafı nikah diyorsun hemde çok para diyorsun nasıl oluyor anlamadım valla 🙄

Gönderildi : 17/04/2009 2:01 pm
(@mustafakenan)

adam intihar ediyor hepiniz alkışlıyorsunuz.. ayıp arkadaşlığa sığarmı..

bak omega biraderim beni uyardılar dinlemedim.. inanmadım

bu yüzüğün etkisi.. sende yüzüğün etkisindesin..
kendine gel dönüşü yok.. kendini gece yarısı çocuk sallarken bulacaksın bir anda.. ufak bir canlı üzerine kusacak.. yine de vazgeçmezsen zor günler seni bekliyor..

hayırlısı..

Gönderildi : 17/04/2009 3:45 pm
(@baco)

Diğer ucu da kötü be tek başına yaşlanmak...

Çocuk yapmayın hemen evlenin evlilik güzel ama çocuğa acele etmeyin... 😀

- baço

Gönderildi : 17/04/2009 3:47 pm
(@sickman)

Ben de derim ki hemen çocuk yap ve Kenan'ın dediklerini dikkate al. Gerçi demişlerdir daha önce ama sen uçurumdan atlamışsın bi kere artık. Havadaki adama tavsiye olmaz. 😀

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 17/04/2009 5:07 pm
(@mordevrim)

2 ay evli kalabilmiş biri olarak hayırlı olsun diyorum. 2 ay da güzel bir rakam sonuçta.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 18/04/2009 3:42 am
Sayfa 1 / 2
Paylaş: