Arkadaşlar biliyorum burası bir donanım forumu değil ama şuan çok çaresizim belki birinin başına böyle bi olay daha önce gelmiştir veya duymuştur... Teknik servisin akşam ve haftasonu kapalı olması beni 2 günde çıldırtacak gibi görünüyor.
1-Dün akşam düzgün bir şekilde kapatmama rağmen bilgisayar şuanda açma düğmesine basınca hiç tepki vermiyor.
2-Şarja bağladığımda ise şarj ışığı yanmıyor. Şarj cihazında bir sorun yok çünkü onun kendi ışığı elektriğe taktığımda yanıyor. Zaten dün akşam kapatırken batarya doluydu.
3-Bataryayı çıkardım, bilgisayarı öyle bağladım elektriğe yine bir değişiklik yok. bataryayı tekrar taktım, tekrar çıkardım, bekledim tekrar taktım tepki yok 🙁
Bu konuda anlık bir çözüm muhtemelen yoktur ama bilgisayarın başına ne geldi, neresi arızalandı, servis ne kadar zamanda çözebilir merakım bu. Fikri olan varsa lütfen beni aydınlatsın.Çünkü haftasonu ben bunu düşünmekten kafayı yiyebilirim
Şimdiden teşekkürler..
...murat...