Forum

Haber Ajansı (FFHA)

[Sabit] Haber Ajansı (FFHA)

1,896 Gönderi
71 Üyeler
0 Reactions
266.6 K Görüntüleme
(@kabasakal)
Gönderi: 0

İlk defa bi maçı hiç kanal değiştirmeden izledim.Çok gururlandım vallahi. Vay bea dedim, vimbıldın lan dedim kendime. 🙂 Adamın yerinde ben olsam o anda heyecandan buharlaşırdım herhalde. TV karşısında bile hop oturup hop kalktım.

Kısacası çok dolu dolu bir 3 saatti benim için. Kendi ülkemden bir tenisçiyi orda görmek gerçekten güzel bir duygu. Yazık oldu dediğim anda maçı çevirmesi de gözyaşlarına sebep olmadı değil hani... Aslında teknik, taktik konuşmaya gerek yok. Sayfalar sürer zira. Yürü bea marsel diyorum. vay be!
(çarşamba maç saat kaçta bu arada?)

Gönderildi : 22/06/2010 5:57 am
(@trackless)

http://www.milliyet.com.tr/facebook-a-sinkafli-saldiri/yasam/sondakika/28.06.2010/1256358/default.htm " onclick="window.open(this.href);return false;

Süper keyif aldım şu olaydan.
Yardır inci.

Gönderildi : 28/06/2010 5:57 pm
(@fcakir)

inci dördüncü yıldızını gururla taktı.

Gönderildi : 28/06/2010 7:55 pm
(@sickman)

Facebook'ta verdi çılgınlığı hala devam ediyor. Bir de en alttakini baco beğenmiş baba, ne diyim ya, mahmut mu diyim.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 29/06/2010 2:30 pm
(@mordevrim)

Valla 2 gündür ben de görüyorum bunları. Kim kime veriyor, facebook olayı aştı mı, lan bir şeyler dönüyor da ben uyuyor muyum diye de merak etmiyor değilim hacı.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 29/06/2010 3:35 pm
(@sickman)

İnci'nin yaptığını bilmiyor musun yani.

Gönderildi : 29/06/2010 3:44 pm
(@trackless)

http://www.facebook.com/translations/ " onclick="window.open(this.href);return false;
search'e "flag" yazınca inci çevirileri çıkıyordu.
Her üyenin, her çeviri için 1 oy hakkı var.
En çok oy alanı sistem otomatik kabul ediyormuş (:
Şimdi kapatmışlar.

Gönderildi : 29/06/2010 3:55 pm
(@mordevrim)

İnci'nin yaptığını bilmiyor musun yani.

Nasıl yani? Ev falan topluyorum 1-2 gündür, nete de pek girmiyorum, yeni bir olay mı bu?

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 29/06/2010 3:58 pm
(@sickman)

Valla nasıl oluyor anlamıyorum bir şekilde imza atıyolar heryere.

Gönderildi : 29/06/2010 4:12 pm
(@eserdem)

"Yılın en çok kazanan yapımcısı son 2 yılda olduğu gibi Ay Yapım’ın 33 yaşındaki sahibi Kerem Çatay oldu. ‘Aşk-ı Memnu’, ‘Yaprak Dökümü’, ‘Ezel’ ve ‘Samanyolu’ dizilerinin yapımcısı Kerem Çatay cirosunu 68 milyon TL’ye çıkardı."

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15169676.asp?gid=222 " onclick="window.open(this.href);return false;

cehalet mutluluktur

Gönderildi : 29/06/2010 6:37 pm
(@sickman)

Öeh.

Gönderildi : 29/06/2010 7:13 pm
 HHK
(@hhk)

cirOOOOOOOO olmuş....

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 29/06/2010 9:01 pm
 HHK
(@hhk)

AKP’li Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kürt sorununa çözüm olarak “Lazlar Kürt kuma alsın” demiş...

Bu olay üzerine, Aziz NESİN'i yad etmek için bir kitabını öpüp alnıma koydum... Ruhun aziz olsun azizim...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 30/06/2010 10:05 pm
(@anilcagin)

AKP’li Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Kürt sorununa çözüm olarak “Lazlar Kürt kuma alsın” demiş...

Bu olay üzerine, Aziz NESİN'i yad etmek için bir kitabını öpüp alnıma koydum... Ruhun aziz olsun azizim...

Seve seve diil s.. s.. demokrasi bunuda gördük .

‎"Giydikçe açılır" diyen tezgahtar, "uzadıkça şekil alır" diyen kuaför, "zamanla unutursun" diyen arkadaş... Bunların hepsi aynı örgüte üye...

Gönderildi : 01/07/2010 1:15 pm
 HHK
(@hhk)

NTV Tarih, bu ayki sayısında Nazım Hikmet'i anlatacak. Hıfzi Topuz tarafından zamanında (tam tarihi hatırlayamadım) kaydedilen, Nazım'ın kendi sesinden söylediği şiirler CD'si hediye...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 03/07/2010 3:19 pm
Sayfa 120 / 127
Paylaş: