Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde kendisi hakkında filmlerinin neden çok izlendiğine dair, 'Sinemada ve Televizyonda Kemal Sunal ve Filmleri' başlıklı bir yüksek lisans tezi hazırlayan Sunal'ın 'Şabanoğlu Şaban' adlı filmi, bir süre önce dünyanın en büyük sinema filmleri veritabanı olan IMBD tarafından 'tüm zamanların en iyi komedi' filmi seçilmişti.
Yüksek Lisans tezi hazırlayan bir filmi de ilk kez gördüm. Filmi hayata geçirmek dedikleri bu olsa gerek (anladınız buraya ne yazacağımı).
IMDB seçim mi yapıyor? Nerede bu liste? Yoksa oylarla belirlenen listeyi mi kast etmişler? Bu haberi yazan arkadaşı tebrik ederim.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Osmanoğulları miras peşinde:
http://www.haber7.com/haber/20091025/II-Abdulhamitin-torunlari-miras-pesinde.php " onclick="window.open(this.href);return false;
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde kendisi hakkında filmlerinin neden çok izlendiğine dair, 'Sinemada ve Televizyonda Kemal Sunal ve Filmleri' başlıklı bir yüksek lisans tezi hazırlayan Sunal'ın 'Şabanoğlu Şaban' adlı filmi, bir süre önce dünyanın en büyük sinema filmleri veritabanı olan IMBD tarafından 'tüm zamanların en iyi komedi' filmi seçilmişti.
Yüksek Lisans tezi hazırlayan bir filmi de ilk kez gördüm. Filmi hayata geçirmek dedikleri bu olsa gerek (anladınız buraya ne yazacağımı).
IMDB seçim mi yapıyor? Nerede bu liste? Yoksa oylarla belirlenen listeyi mi kast etmişler? Bu haberi yazan arkadaşı tebrik ederim.
Düdcüm o arkadaşa yollasan burada eleştirmek yerine... Ne alaka şimdi... Anladık tamam dilbilgisinde iyisin...
- baço
Dilbilgisi bilmeye gerek yok abi, yazdığını göndermeden bir kez okumakla alakalı bu öyle nüans falan yok ortada çünkü.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Ben yazmadım ki... Oturup da haberi düzeltecek halim de yok... Git işine allasen ya....
- baço
Ben bir yerde sen yazdın mı dedim, niye alınıyorsun anlamadım. Ben burada özel olarak adama da laf etmedim (ha yazdığını okumayı adama dedim tabii, ilk mesajımdan bahsediyorum, sana laf etsem yazıyı yazanı değil baco'yu tebrik ederim derdim). Genel bir sorundan bahsediyorum. Böyle insanların haber yazmasına izin veren genel bir sistem var. Üzücü olan bu, ben de genel isyanımı dile getiriyorum. Şahsen "haberde" ne anlatıldığını da ciddi olarak anlamadım.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25016621/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Bir de bana bak töbe töbe..
86 yaşına kadar ikinci diplomayı alabilirsin abi sende 🙂
http://www.huffingtonpost.com/2009/10/23/mustafa-yakupoglu-gas-sta_n_331959.html " onclick="window.open(this.href);return false;
Iki serseri bir Turk'un islettigi benzinligi soymaya kalkar av tufegiyle. Sonrasi anlatilmaz izlenir...
Bu dunya uzerindeki en renkli, kendine ozgu millet siralamasinda ilk bese gireriz herhalde.
Iyi seyirler,
"It seemed the world was divided into good and bad people. The good ones slept better... while the bad ones seemed to enjoy the waking hours much more" - Woody Allen
Bayram Aygun
http://www.bayramaygun.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
İHM'den İtalya'ya haç cezası
AİHM, İtalya'yı "okullarda çarmıha gerilmiş İsa ve haç figürü bulundurma" gerekçesiyle mahkum etti.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25017248/ " onclick="window.open(this.href);return false;
İtalya Eğitim Bakanı Mariastella Gelmini, sınıflardaki İsa figürü ve haçların din özgürlüğüyle çelişmediğini savunarak, "Sınıflarda çarmıha gerilmiş İsa figürü olması, Katolik olmak anlamına gelmiyor. Bu bizim geleneğimizin simgesidir" dedi.
Aynı burası 😀
- baço
İtalya Eğitim Bakanı Mariastella Gelmini, sınıflardaki İsa figürü ve haçların din özgürlüğüyle çelişmediğini savunarak, "Sınıflarda çarmıha gerilmiş İsa figürü olması, Katolik olmak anlamına gelmiyor. Bu bizim geleneğimizin simgesidir" dedi.
Aynı burası 😀
İtalyan'ın İtalyan'dan başka dostu yok.
Kalem Oynatan İle Ayı Oynatanın Buluştuğu Yer
Aynı burası 😀
Bizim bakandan da şu açıklama gelmeli bence artık; "Derslerde sünni din eğitimi vermemiz sünni olduğumuz anlamına gelmiyor. Bu bir gelenek."
Dediğin gibi aynen burası gerçekten, hepsi birer komedi. Kız arkadaşım öğretmenliğe başladı, ona sordum şimdi, devam ediyor mu ilkokullarda din dersleri diye; "evet" dedi. Hala sünni eğitim mi veriyorlar dedim, bilmem dedi, biz ilkokulda nasıl gördüysek onlar da öyle görüyor.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Nasıl ya, ilkokulda din dersi mi vardı? Ben hatırlamıyorum öyle bir şey, harbiden mi yaşlandım lan yoksa şakasını yapa yapa. Lan olm, lan. Dur ekşiye gidiyorum ben, ya da facebook'a gidip tarla açıyım ya. Vay anasını be.
Din hocası bizim arkadaşın kafasına tebeşir atmıştı inanılmaz büyük bir nefretle, hâlen daha gülerim aklıma geldikçe. Ortaokuldaydı ama o.