Tabi Afrika ya!
Fildişi... Drogba Reyis...
Bugün Nijerya koyacaktı çocuğu, şans ya... Birden döndü maç.
Cezayir ilk maçta iyiydi süpriz bekliyorum.
Yarın İngiltere'ye bir şov yapsalar tadından yenmez.
Kamerun hayal kırıklığı oldu. Ama bakalım belki ilk maç sendromudur.
Ama Fildişi'nden çok umutluyum.
Paraguay'ım koptu gitti. Çok oturaklı takım.
Akşam da Fildişili'yiz.
Belkide magazin yönünden çok iyi haberler çıkan bir futbol turnuvası oluyor... Heyecanın pek olmadığı bir turnuvaya sanki bir şans doğdu gibi... Sırf bu olay haberler yüzünden, unutulmayacak bir turnuva yaşıyoruz...
Fransa'nın antreman olayları, İngiltere'de Capello sorununun futbolcular ağzından dillendirilmesi, Pele- Maradona atışması, Kuzey Kore'nin oyuncuları kaçtı gitti puf oldu haberleri... Bu yüzden sıradaki maçı unuttuk nerdeyse...
Herşeye rağmen Hollnada emin adımlarla gidiyor... Alacaklar bu kupayı...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Süpriz adayım Uruguay emin adımlarla ilerliyor.
Şu an sadece Brezilya, İspanya ve Arjantin geçebilir Uruguay'ı.
O derece iyi ilerliyorlar.
Aha da yazıyorum:
*hollanda slovakyayı, brezilya şiliyi yener ve eşleşirler. Brezilya hollandayı eler.
*Uruguay koreyi, amerika ganayı eler ve eşleşirler. Uruguay amerikayı eler.
Brezilya - Uruguay yarı final oynar ve Brezilya finale çıkar. (güney amerika finali)
*Arjantin meksikayı, almanya ingiltereyi eler ve eşleşirler. Erken finalde almanya arjantini eler.
*Paraguay japonyayı, ispanya portekizi eler ve eşleşirler. ispanya paraguayı eler.
almanya ile ispanya yarı final oynar. Ve Almanya finale çıkar. (avrupa finali)
Almanya-Brezilya final oynar.
Almanya alır. (avrupa futbolu kazanır)
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
Gana..! vay anasını... çok iyi oldu...
Millet ABD'yi göklere çıkarmıştı oh oldu onlara... 🙂
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Mordevrim yarı finallere kadar doğru yüksek ihtimal ama ondan sonrası öyle çok net değil. Uruguay ile Brezilya maçları çok kanlı geçer. Aynı şekilde Arjantin Uruguay da öyle. Yani Arjantin Brezilya arasında o kadar büyük bir rekabet yoktur ama bu iki takım Uruguay ile oynadı mı kan çıkar.
Almanya İngiltere maçı da karanlı ama hadi Almanya çıktı diyelim. Arjantini nasıl bu kadar kolay harcadın. Bence tersi olur mesela Arjantin Almanya maçını Arjantin alır bu ivmeyle. Hele ki Arjantin İngiltere'yle oynasa çok samimi söylüyorum tarihi bir maç olur, Arjantin "bu ipneleri de Allah mı yarattı lan" diye girer 4-5-6 olur. Kan çıkar maçtan sonra siyasi kriz patlak verir. Maradona maçtan sonra yaptığı basın açıklamasında tüm Kraliyet ailesinin anasına sülalesine geçmişine saygı duyar. Zamanında Prens Çarls tanışmak istemiş, Maradona'ya söylemişler "kim lan o" demiş. Eleri kanlı onların ellerini sıkmam diyor hala.
Finalde de Arjantin Brezilya olursa eğer ve Arjantin o maçı kaybederse ağlarım, yırtarım televizyonu piksel piksel yaparım. Maradona Buenos Aires'te çırılçıplak koşacak kazanırsa çünkü. Dünyayı bu eğlenceden mahrum bırakan kim olursa olsun iki cihanda alacaklıyım ondan.
Eğer Maradona böyle konuşacaksa bir düzinede benim için sallasınlar...
Ama sadece futbol ise ortam, Hollanda bu kupayı alır abilerim es geçmeyin!
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Eğer Maradona böyle konuşacaksa bir düzinede benim için sallasınlar...
Ama sadece futbol ise ortam, Hollanda bu kupayı alır abilerim es geçmeyin!
HHK, Maradona by Kustrica'yı izlersen Maradona reyisin daha neler neler dediğini de göreceksin. Adam kolum girsin Amerika'ya diyor. Daha ne desin?
cCc Maradona cCc
Harbiden de şlak diye salladı dirseğine kadar "ahan bunu alır" diye. Hehhe bu akşam kolumuz girdi Amerikaya, hadi canım yanki, beyzbol oyna sen, hadi .
Bugün zafer sarhoşuyuz. Şerefe Sickman.
Maradona'nın bir kaç videosunu izledim; aklıma Ferhan Şensoy'un Hacı Komünist kitabı geldi, ve şu anda canım Küba çekti brader...
Hacı Kominist'i okuduysan, Küba'da kaybolman imkansız gibi... FF olarak bir araya gelsek gitsek gezsek, Castro ile karşılıklı pro içsek, üstüne de Castro için bir kısa film yapsak...
Ah bir de o Deborrah; çok merak etmiştim... 🙂
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Arjantin - Almanya
İlk yarı : Almanya
İkinci Yarı: Berabere
Uzatmalarda eşitlik bozulmaz.
Penaltılarda : ARJANTİN
eğer şili brezilyayı geçerse ki çok zorlanacaklardır bu maçta, 1 numaralı şampiyonluk adayım olacaktır.
Şu ana kadar bütün maçlarını izledim ve izlerken en keyif aldığım takım diyebilirim 3-5-2 yi tek oynayan takım turnuvada gördüğüm kadarıyla ve de iyi top yapıyorlar fm'den de iyi tanıdığım valdivia ve eski villarealli mati fernandez çok iyi oyuncular umarım brezilyayı geçerler bu akşam.
Ağır çekimleri bu kamera ile çekiyorlarmış.
http://www.visionresearch.com/index.cfm?sector=htm/files&page=Phantomv640 " onclick="window.open(this.href);return false;
Saniyede 2700 kare HD görüntü kaydedebiliyor alet.