Forum

Dünya Kupası - 2010...

Dünya Kupası - 2010 Güney Afrika

184 Gönderi
24 Üyeler
0 Reactions
23.6 K Görüntüleme
(@mordevrim)
Gönderi: 0

Sanırım bu dünya kupası benim en nefret ettiğim kupa olacak. Vuvuzela seslerinden o kadar rahatsız oluyorum ki 10 dk.da bir kanalı değiştiriyorum ya da sesi kısıyorum. Bildiğin milyonlarca arı vızıltısı. Resmen azap olacak bu kupa. Üzüldüm cidden.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 12/06/2010 1:23 am
(@payitaht)

Sanırım bu dünya kupası benim en nefret ettiğim kupa olacak. Vuvuzela seslerinden o kadar rahatsız oluyorum ki 10 dk.da bir kanalı değiştiriyorum ya da sesi kısıyorum. Bildiğin milyonlarca arı vızıltısı. Resmen azap olacak bu kupa. Üzüldüm cidden.

Az önce aynı tespiti ben de yaptım. Maalesef en kötü kupa olacak gibi. Yasaklanır inşallah.

Gönderildi : 12/06/2010 1:27 am
(@sickman)

Sound of Africa beyler, darılmaca gücenmece yok. Adamların sesi bu, boru değil :D.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 12/06/2010 1:31 am
(@payitaht)

Sound of Africa beyler, darılmaca gücenmece yok. Adamların sesi bu, boru değil :D.

Abi biz zurna çalıyoz mu statta 🙂 Saçmalık ya bu ne? Tezahürat duymak istiyoruz.

Futbolcuların da performansi düşüyor. Bi avellik var suratlarında.

Gönderildi : 12/06/2010 1:41 am
(@mordevrim)

Eğer o milyonlarca arı vızıltısı eşliğinde maç izleyebiliyorsan müzikle uğraşmaktan kulakların avatara dönmüş el sicko. Cidden 10 dakika dayanamıyorum. Sanki hala beynimde dedeler duş alıyor.

Gönderildi : 12/06/2010 2:22 am
(@mobidik)

Ben de o sesten gıcık oldum.. Bence hiçbir ritimsel faydası yok.. Kimi gaza getirir ki? Ya da amacı nedir?
Seyircinin sesi duyulmuyor.. Tepkiler duyulmuyor.. Sanki bir kovanın içine girdik de ana arıyı arıyoruz.. Hani sürekli üflemeseler iyi ama hep aynı ses baş ağrısı yapıyor.. Afrika seyircisinin kafamdaki "rengi" o ses değil.. Daha bir festival havası, daha eğlenceli seyirci.. Neyse..
Ayrıca maçların da hiçbir havası olmadı bugün.. Gerçi ilk gün olmasının büyük etkisi vardır.. Fransa'yı zaten sevmem ama Uruguay da hiç beklediğim gibi oynamadı.. Güney Afrika ev sahibidir, fiziksel güçleri iyidir, koşarlar basarlar dedim tırt.. Meksika desen tek gördüğüm artıları kaptırdıkları toptan sonra çok iyi basıyorlar.. Yani o maç da zevk vermedi..
Yarın üç maç var.. Umarım daha iyi maçlar izleriz...

Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.

Gönderildi : 12/06/2010 2:47 am
(@fsakar)

Spikerin söylediğine göre 60 bin kişiye bu aletten verilmiş. Ne büyük bir saçmalık arasıra spikerin sesini bile duyamıyoruz.

İlk maç hadi neyse de Fransa maçı zaten pek heyecanlı değildi, garip bir dünya kupası.

Gönderildi : 12/06/2010 2:53 am
(@mordevrim)

http://bobiler.org/m_175941 " onclick="window.open(this.href);return false;

Maçları altyazı ile izlesek daha iyi inanın.

Gönderildi : 12/06/2010 3:30 am
 HHK
(@hhk)

Abi Almanya liginde de bu alete üflüyorlar, itici geliyordu ama bu kadar abartılmaz yaa...
Hacı olmayan dayının biri aldı alkolü aldı alkolü "siğüüemm al buğaaaa üffle" demeye çalışması bu kupanın en bombo hareketiydi...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 12/06/2010 3:34 am
(@sickman)

Sizin kafanızda farklı olabilir ama Afrika'nın sesi de bu alet işte ne yapalım. Bu maçlar böyle izlenecek artık. Bende uyuz oluyorum her maç başlangıcında "lan olm bu boruyu icad eden ham kavunun tarlasına sçayım" diye ama elden bir şey gelmez artık. Bir süre sonra alışıyor kulak. Kanalı değiştirip geri gelince daha kötü oluyor. Hep açık bırakıp kulak dolgunluğu yapmak lazım.

Gönderildi : 12/06/2010 3:38 am
(@mordevrim)

Madem iş o sese alışıp duymamakta, eğer İspanya, Arjantin falan kulak tıkacıyla maça çıkmazlarsa bu kupayı Güney Afrika alır, aha da söylüyorum.

Sen Tv'den duyuyorsun, bir de o 90bin kraliçe arının ortasında düşün kendini.

Gönderildi : 12/06/2010 3:42 am
 HHK
(@hhk)

Belki Güney Afrika dışındaki maçlarda üflenmez... O zaman sadece G. Afrika maçlarını izlemem...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 12/06/2010 3:44 am
(@sickman)

Belki Güney Afrika dışındaki maçlarda üflenmez... O zaman sadece G. Afrika maçlarını izlemem...

Onu geç :). Ama stadyumda daha zordur tabi. Spikerler de öyle söylüyor.

Gönderildi : 12/06/2010 4:03 am
(@tmmchn)

dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır
15 dk içinde bunu 14 yere yapıştırmazsan sewdiğini kaybedeceksin 14
yere yapıştır bu akşam 01.00 dan önce guzel bir süpriz ya da istediğin
bir haber alacaksın şaka değil

Gönderildi : 12/06/2010 5:03 am
(@payitaht)

dünyada 20 melek vardır . 10 tanesi uyur 9 tanesi suan bunu okuyandır