Hiçbir maçı kaçırmadan izleme niyetindeyim ben de. Elimde kağıt kalem notlarımı alacağım.
Dostum Engin'in tasarladığı fahri Kuzey Kore formamız, sürekli dinlediğimiz istiklal marşları ve aşağıdaki haber ile
http://dk2010.sporx.com/haber/196290.php " onclick="window.open(this.href);return false;
ben kupaya hazırım. Hiçbir kapitalist ve sömürgeci ülkeyi desteklemiyorum. 44 yıl önceki başarısını tekrarlamasını umut ettiğim Kuzey Kore'nin yanındayım. İnşallah bu sefer kupayı da alacağız. Kupanın benim için anlamı onlardır. Ötesi aşağıdaki gibidir:
A grubunda Uruguay ccc Forlan ccc desteği ile kişisel favorim. Bir takım olabilirlerse tehlikeli olabilirler.
B grubunda ise bir gün adına bir film ithaf etmeyi düşündüğüm Maradona'nın takımını destekliyorum. Takımın diğer kısımları ile ilgilenmiyorum.
C grubunda savaşçı Cezayir'in kitle imhacı İngiltere ve ABD ile aynı grupta olması benim oradaki takımımı ve gönlümün aslanını gösteriyor. Eski güçleri yok ama ben buradan alabildiğine enerji yollayacağım.
D grubunda Gana'yı ezelden beri destekliyordum, yine destekliyorum. Pıtır pıtır koşan, zıplayan zencilerimin bir de adam gibi oyunu okuyan orta saha beyni olsa kupayı kaldıracaklarından eminim. Ama yok tabi. Nereye kadar giderlerse.
E grubunda tabiiki de yeşil formasıyla Kamerun.
F grubunda Santa Cruz güdümlü Paraguay'ı destekliyorum.
G grubunda Kuzey Kore ile aynı grupta olmasından ötürü çok üzüldüğüm Fildişi'ni ayrı bir yere koyuyorum.
H grubunda da Honduras'ı sebebi olmadan destekliyorum. ccc Matias Fernandez ccc destekli Şili'den de bir patlama bekliyorum.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
En sondaki Chinese Plan'i Turkish Plan olarak değiştirseydin bari. Something happened man. On the tabelaaa.
Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...
🙂 çok iyi bunlar The Dude... Fransa ve Çin çok komik...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Meksika'nın planı süpermiş, adamların derdi başka 🙂 çok güldüm ya
Süper Lig'in Afrika'daki temsilcileri
http://www.cnnturk.com/2010/spor/dunya.kupasi/06/10/super.ligin.afrikadaki.temsilcileri/579630.0/index.html " onclick="window.open(this.href);return false;
Bugün oynanacak maçlar için tahmin alalım:
1-Güney Afrika[2.40] - Meksika[2.30] /0 [2.90]_______ (Başlama saati: 17:00)
2-Uruguay[2.80] - Fransa[2.00] /0 [2.90]____________ (Başlama saati: 21:30)
Maksadım sana gördüğünü anlatmak değil anlamadığını göstermektir.
oha orana bak bee...
Banko Uruguay... ama oynamayacam...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Ben Brezilya finali göremez demiştim... Arsen Wenger "heheheyyy Brezilya yarı finali bile göremez sen ne diyorsun HHK dedi"...
http://dk2010.sporx.com/haber/196687.php?ref=akm12 " onclick="window.open(this.href);return false;
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Güney Afrika - Meksika 0
Diğeri hakkında tahminim yok.
Güney Afrika - Meksika 0
Diğeri hakkında tahminim yok.
cCc Diego Forlan cCc Uruguay Ülkü Ocakları Başkanı olarak darma duman edecektir Fransa'yı. Buna eminim. Lugano reyise de güvenim tam.
Güney Afrika güzel hazırlanmış cidden , yaptıkları gösteriler hoşuma gitti. Herkes mutlu , eğleniyor...
Ben kahroldum açıkcası izlerken nasıl biz orada değiliz diye...
Ufak tefekte olaylar olmuş yunanistanlı futbolcuların cüzdanları ve saatleri çalınmış. Bazı gazetecilerin bulunduğu odalara silahlı baskın yapılıp değerli eşyaları alınmış...
Meksika bu futbolla çok zor. Güney Afrika karşısında belki olur ama atak oynayan bir 4-4-2 karşısında 3'lü defansla işleri çok zor.
Özellikle kaleciden sıkıntı çekebilir gibi geldi bana Meksika , birde adam aynı Ömer Çatkıç yav :).
Hadi bakalım. Meksika tırtmış. Fransa ile Uruguay çıkar gibi.
Bu maçı tutturduk. Berabere demiştim.
Akşam oynayacaklar handikaplı maça, berabere oynayabilirler.
Fransa bir farkla alır sanki.
Ama gönlüm Uruguay'dan yana.
Beraberlik olabilir bu maç da bir ihtimal.