Forum

buraya flash dersle...
 

buraya flash dersleri koyabilirmiyiz

16 Gönderi
7 Üyeler
0 Reactions
3,955 Görüntüleme
(@hassonya)
Gönderi: 0
 

kusura bakmayın da piyada da işler böle yürümüyo...
bu piyasada ESNEMEYEN KIRILIR abicim..herşey öle lafla olmuyo. ayak dirersen kazırlar yerden. sen veriyosun 1000$ fiyat herşeyi düşünüyosun planlıyosun şekil şema çiziyosun. adam veriyo 200 ytl fiyat alıyo resimleri yazıları gömüyo template e hoppp al sana site sen tasarım yaparak bi site yapmaya uraşırken adam 10 tane site yapıyo hooppp paralar cepte nasıl baş edeceksin???? aç mı kalacaksın???? bekara karı boşaması kolay gelir hesabı. sen adama diyosun ben 1 milyar maaş isterim adam sana diyo ben 600 ytl veririm ister çalış ister çalışma. kaç gün işsiz gezeceksin???

kalifiye adamlarla aynı işi yapıp onlardan 3 kat az maaş alan adamlar tanıyorum. işyerinde yatan günlerce uyumayan.

millet kurs açıyo flash, 3dmax bilmem ne daha kendileri adam gibi örenmemiş piyasaya cahil yetiştiriyolar. kalite düşüyo. işin ederi düşüyo. gerçekten işini icra etmeye uraşan gecesini gündüzüne katan insanları da absorbe ediyorlar.

bakın size yemin ediyorum bir ara işe eleman alınacaktı. adam CVsini getirdi abi ya cv de bakıyorum Adobenin bütün programları macromedianın bütün programları yazıyor yaaa.

bi ara birini kenara çektim sohbet açtım. adam açmış kapatmış flashı. kenardaki tool lara tıklamış. flash ı biliyorum diye CV sine yazıyo.

DV-art ve özgüre sonuna kadar katılıyorum.piyasa görmüş bilmiş adam belli eder kendini.
kkymn ye hiç katılmıyorum. sen dedin ben kalifiyeyim kardeşim 2 milyar isterim. adam baktı portfolyona ben 750 veririm kardeşim dedi. heleki senin ayarında yada daha iyi biri varsa yada senden biraz da düşük ama ucuza çalışacak adam varsa kapıyı gösterirler sana. sen bir yere hayır dersin 2 yere 3-5. eşek kadar adamlarız borcumuz var harcımız var. ödemen gereken faturalar var. evlisin evde bakman gereken birileri de varsa öle bi kabul edersinki. işsizlik psikolojisi farklı bişi bilmeden yaşamadan konuşmamak lazım.

son söz olarak anibal'a:
hem bu forumdan hemde başka forumlardan tanıdığım görüştüğüm insanlar var. burdan tanıyanlarda az çok tanırlar ne kadar yardımsever biri olduğumu. ben piskopat derecesinde araştırırım. hazırcılık mantığınıa kızıyorum üzgünüm. ben bulabiliyorsam sende bulabilirsin. ben uzaydan gelmedim 😀 ayrıca sana verdiğim adreslerde çok kalite derslerde var. bunun işle bir alakası yok ben işimle alakasız biton programı kurcalıyorum öğrenmeye çalışıyorum.
öğrenmek isteyen insana nette herşey var yeterki araştırsın kurcalasın.

saygılarımla...

 
Gönderildi : 27/11/2006 2:26 pm
Sayfa 2 / 2
Paylaş: