Forum

BU BÖLÜMDE BAŞLIK A...
 

[Sabit] BU BÖLÜMDE BAŞLIK AÇMA ESASLARI! LÜTFEN OKUYUNUZ!

1 Gönderi
1 Üyeler
0 Likes
3,861 Görüntüleme
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin
Başlığı açan
 

1) Yer yer dilenildiği gibi at koşturulabilecek bir bölüm edasında da olsa kendince onun da kuralları vardır.

2) Uzun metraj başlığı açılana kadar herhangi bir filmle ilgili tartışmak istediklerinizi bu başlık altında tartışalım. (Yeni bölüm açılana kadar)

3) Arkadaşınızın , teyzenizin oğlunun ya da hiç tanımadığınız birinin filmlerini paylaşmak için bu bölümü kullanınız. (Yeni bölüm açılana kadar)

4) Sabit başlıklar çoook önemlidir. En önemli sabit başlıklar bu bölümdedir. KHA, youtube videoları, vimeo videoları, ilginç web siteleri, benim de söyleyeceklerim var o kadar muazzam başlıklardır ki sizi yüzlerce yeni başlık açmaktan korurlar. Şimdi bu başlıkların işlevleri nelerdir:

FFHA: önemli, komik ve türlü sıfatları önüne ekleyebileceğiniz bir haber mi gördünüz, o zaman bu başlık içine linki yapıştırıveriniz.

İnternetten Videolar: Amacı gayet açık sanırım. Tabi er*tik-p*rno yok. 🙂

ilginç web siteleri: FFHA ile karıştırılan bir başlıktır. Aralarındaki fark, ilginç web sitelerinde web sitesinde yer alan bir haber bir aktivite vs. 'nin değil sitenin bütününün paylaşılmasıdır.

benim de söyleyeceklerim var: canınız mı sıkılıdı bir şey mi söylemek istediniz. gönlünüzce geyik mi yapmak istiyorsunuz. işte başlık bu.

5) Cevap yazmak için alıntı yaptığınız iletilerin içinde eğer foruma gömülmüş video varsa alıntıyı videoyu silerek değiştirin. Bir sayfada üç beş tane aynı video gömülü olarak durmasın. Göz var izan var.

 
Gönderildi : 01/09/2008 2:29 pm
Paylaş: