Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@kezzap)
Gönderi: 0
Admin

Estağfurullah, birlikte yükseleceğiz. Ama insan rica bu olduğu halde an itibariyle 100 izlemeye 11 beğeni 3 yorum alınca, nasıl bir bencillik çağındayız diye düşünmeden edemiyor. Neyse ki bu düşünce beni diğerkamlıktan alıkoymuyor, sizi de koymasın... Yakında yeni sürprizlerim var. 

Gönderildi : 10/02/2021 3:55 pm
 HHK
(@hhk)

naber!

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 13/05/2021 10:36 pm
(@halilabrahim)

Merhaba, Daha önceden' Halil100ibo' olan takma adımı 'Halil Abrahim' olarak ne yaptığımı anlamadan güncellemiş bulundum zira bilerek yapmış olsam eski bir muhabbet olan 'tuvaletçi' takma adını tercih ederdim. Bundan sonra takma adım budur ama şunu belirtmek istiyorum ben eski benim.

"Takma Adıma yapılan saldırı bende yaralar açtı, izler bıraktı ama sizi temin ederim kararlılığım hiç bu kadar güçlü olmamıştı."

Eski Galaktik İmparator Palpatine

Gönderildi : 31/05/2021 9:24 pm
(@spidervis)
Admin

@halil100ibo görüntülenen ismini istediğin gibi değiştirebilirsin. Duyurmana dahi gerek yok, çünkü kayıt esnasında seçilen kullanıcı adı değişmiyor. Bir başkası senden bahsetmek istediğinde yine halil100ibo diye yazacak. Kendimi tuvaletçi mevzusunun sorumlusu olarak hissediyorum 😀 Ama kararlılığın güçlenmişse bu senin başarın. Biz saldırılara devam ederiz.

Gönderildi : 31/05/2021 10:41 pm
(@halilabrahim)

@spidervis Kayıt için kullandığım adın değişmemesi kötü olmuş ( bu da bir komplo sayılır ama adminlerle aramı germeyeyim şimdi) , ben de çok büyük bir şey başarmış gibi seviniyordum oysa ki. Tuvalet mevzusundan sonra Tuvalet işini bırakıp sinemaya küstüm artık uzak duruyorum o işlerden. Gerçi film çekmek için zaman ve oyuncu bulamadığımdan da olabilir. 

Yine de amcamın 6 yaşında bir çocuğu var, ikna edebilirsem onunla bir tuvalet kavgası filmi daha çekeceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor.

Gönderildi : 01/06/2021 4:45 pm
spidervis reacted
(@kezzap)
Admin

Var mi kimse buralarda hala? 
Rüyamda gördüm forumu. 🙂 

Gönderildi : 27/03/2025 11:15 am
(@ercin)

@kezzap hey gidi günler hey. 🙂

Gönderildi : 27/03/2025 9:35 pm
(@spidervis)
Admin

Ben halen arada güncellemeleri yapıyor ve yeni mesaj gelirse bazen onaylıyorum. Spam bile gelmiyor neredeyse fakat (çoğu bot dahi olsa) yeterli sayıda ziyaretçi var.

Gönderildi : 27/03/2025 11:06 pm
(@screenwriter27)

zaman zaman bakıyorum yazan eden var mı diye 😉

"Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” Mevlâna 8)

Gönderildi : 28/03/2025 10:45 am
Sayfa 195 / 195
Paylaş: