Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.3 K Görüntüleme
(@paciente)
Gönderi: 0

Annemin dediğine göre sylvester stallone'nin filmlerini pür dikkat izlermişim küçükken, hayal meyal hatırlıyorum.

Yaşıtlarım karı kız peşinde koşarken yahut evlenme planları kurarken ben kısa film sinema filmi çekme planları kuruyorum. Ne yalan söyleyim, sonum artist kemal gibi olacak diyede tırsıyorum inceden, stresten 2,5 paket sigara içiyorum günde...
Çok iyi işlere imza atacağına eminim.
İnsanın içine düşeceği en tehlikeli durum, umudunu yitirmesi olur. Böyle durumlarda bence yaptığın işlere dönüp tekrar bakman iyi olur. Bakarken de bilmen gereken asıl şey bence şu: Türkiye'de sinema konusunda şu an senin sahip olduğun bilgiye kaç kişi sahip? Eline 550D'yi alıp kendini sokaklara attığında yaptığın doğaçlama çekimi ve kurguyu kaç kişi yapabilir? Sinema konusunda bu işe ilgi duyan çoğunluğun bir adım önündesin. Bu noktada umutsuzluğa sarılmak yerine kameraya sarılmak daha rahatlatıcı olacaktır kanaatindeyim.

Bir de şu sigarayı hep beraber bıraksak nasıl olur?

Gönderildi : 14/03/2013 2:40 pm
(@ilkersn)

Halit abi sen güven kendine, bak o yaptığın deneme filmlerinden sonra çok daha iyi şeyler yapabileceğine eminim. Sigarayı bırakma konusunda herkese başarılar dilerim 🙂 bir gün benim gibi nefes almakta zorluk çekerek göğsünüzde her gece ağrıyla uyumaya başladığınızda korkarak bırakmak yerine birden bırakmak daha hayırlı olur. bırakın içmeyin arkadaşlar. Bazen ben de özlüyorum arada bir bi fırt alayım diyorum kokusundan, tadından rahatsız oluyorum nasıl içiyormuşum diyorum gerçekten..

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 14/03/2013 3:44 pm
(@halostendap)

google+ hayatta övündüğünüz şeyleri yazın demiş, yazdığım şey hoşuma gitti, sizinle de paylaşayım dedim:

"Bir oğlum var...bir de oğlum gibi büyüttüğüm hayalim..."

bir de google+ ya kaydolunda birbirimizin çevresinde olak 😀

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 14/03/2013 5:42 pm
(@morpheus)

Şu film içinde film fikrininde iyice b.ku çıktı artık. Bu kaçıncı abi. Geçtiğimiz yıllarda biride film adında bi film çekmişti, konusuda bi yönetmenin film çekme zorluklarıymış. Film diye film mi olur ya.

Şu haberi gördüm nette az önce, http://www.frmtr.com/guncel-sinema-habe ... agman.html

Abi benim anlamadığım madem çok önemli bi konu olarak görüyosan film çekim zorluklarını, git kendi hayatının otobiyografik belgeselini çek, niye uzun metrajla uğraşıyosun ki. ha pardon belgesel para kazandırmıyodu demi, özür..

Gönderildi : 14/03/2013 11:26 pm
(@morpheus)

http://www.frmtr.com/sinema-tv-tiyatro/ ... syonu.html

Gönderildi : 14/03/2013 11:34 pm
(@goldera)

Ailem hayallerimi sorgulamak için "Sen ne çekcen şimdi ?" kadar basit bir cümle seçmeseydi işim daha kolay olurdu belki.

Gönderildi : 15/03/2013 2:09 am
(@ilkersn)

ben almanca öğretmenliği okuyorum e normal olarak iç içeyim almanca ile. Film çekiyorum dediğimde bana ne yakıştırmalar ne espriler yapıyorlar saymakla bitmez... Şahin k gözüyle bakılıyorum 😀

Gönderildi : 15/03/2013 2:21 am
(@goldera)

Kısa metrajı saçma bulup niye çekiyon sen bunu diyenler sinemada filmleri dönen yönetmenleri gökten indi sanıyor galiba 🙂

Gönderildi : 15/03/2013 2:25 am
(@ilkersn)

uzun metraj çekmeyecek olsan bile nedden çekiyorsun kısa film denmesi saçma bir kere. Bu gitar çalan birine, neden gitar çalıyorsun? tiyatocuya, neden tiyatro ile ilgileniyorsun? demek gibi. Çevremizde olmadımı birşey garipsiyoruz, ne garip insanlarız.

Gönderildi : 15/03/2013 2:30 am
(@goldera)

uzun metraj çekmeyecek olsan bile nedden çekiyorsun kısa film denmesi saçma bir kere. Bu gitar çalan birine, neden gitar çalıyorsun? tiyatocuya, neden tiyatro ile ilgileniyorsun? demek gibi. Çevremizde olmadımı birşey garipsiyoruz, ne garip insanlarız.

Tüm amatör sinemacıları Türkiyenin bir iline toplasınlar orda güzel güzel sevdiğimiz işi yapalım abi ben çok sıkıldım bu toplumdan.

Gönderildi : 15/03/2013 2:36 am
(@morpheus)

Takma kafana dostum, benim ailemde bu işlerle uğraşmamı istemiyo misal. Asgari ücretle bi işte çalışmam için baskı yapıyolar sürekli. Bunlara rağmen, realist hayalleri gerçekleştirmek çok zor değildir bence...

Gönderildi : 15/03/2013 2:58 am
(@ilkersn)

Söylenecek o kadar çok şey var ki şu konuda birşeyler yazmaya başlasam birkaç sayfa yazarım heralde. O yüzden hiç başlamıycam.

Bozma sen moralini Goldera, içinden geleni yap, kimseyi de takma. Senin kendine inanman önemli olan bence. Bunun bir hobiden fazlası olduğunu anlamalarını bekleme insanlardan. Futbol oynasan kimse neden demez "aaa olabilir" derler. Herkes futbolcu olabilir sanki... ama film çekicem dedinmi insanlar filmleri tanrılar çekiyor sanıyor sanırım.

Gönderildi : 15/03/2013 3:16 am
(@halostendap)

Tüm amatör sinemacıları Türkiyenin bir iline toplasınlar orda güzel güzel sevdiğimiz işi yapalım abi ben çok sıkıldım bu toplumdan.
Yasincim kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş ya, aynı b.kun içindeyiz o yüzden bi şey de diyemiyorum 🙂
sadece sabırla çalışmaya devam diyebilirim 🙂
bir de daha çok gençsin -lisedesin- ve ne istediğini biliyorsun, bunun için çok mutlu olman lazım...ben ne istediğimi 30uma kadar bilemedim, öyle yaşadım yani önüme çıkan hayatı..tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak mantığında 🙂
bu arada hala da geçim için sevmediğim bir işte çalışıyorum...bakalım kahramanımız yaşadığı bu derin buhrandan kurtulabilecek mi 😀 😀

Gönderildi : 15/03/2013 4:07 am
(@goldera)

Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙂

Gönderildi : 15/03/2013 9:00 pm
(@halostendap)

Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙂
aminnn 🙂

Gönderildi : 16/03/2013 12:59 am