Senaryo arayıp bulamayanların dikkatine, http://www.frmtr.com/komik-seyler/43746 ... ligim.html
İzinsiz çekmemeniz tavsiye olunur, hikaye biraz düzenlenirse komik bi kısa çıkar bundan 🙂
komikmiş cidden 😀
Halit abiye selamlar. Erkencisin yine abi 🙂
selam morpheus...
senin mesajlarının silinme şokunu atlatamadım daha 🙂
erkenciyiz ama bi nane olmuyo 😀
yine de keyifli baba uğraşmak...geçenlerde çok mutsuz hissediyordum bi şey çekemiyom diye ama bugünlerde daha iyiyim...hele ne yendik shalkeyi be(böyle yazılmadığına eminim 😀 )
1999 da heyecanlanmıştım böyle en son 🙂
Takma abi kafana. Onlarca olumsuzluk çıkıyo benim karşımada, ama şevkimi yitirmemeye çalışıyorum. Gece bi ton film müziği falan dinledim mesela bu da farklı bi heyecan oldu, keyfim yerine geldi. Seviyorum bu işle uğraşmayı 🙂
😀
senin yaş kaçtı hocam 🙂
24
çok güzel yaş yahu, kıymetini bil 🙂 ben de 31 😀
abi bir yerinden başlayınca çekmeye gerisi ister istemez geliyor. Bir de ekip çok önemli. Size inanan istekli, azimli insanlar oldumu çevrenizde onlar dürtüyor zaten hadi bitirelim artık diye 🙂 Halit abi çok güzel işler yapacaksın eminim sen baya bi bilgilisin bu konuda artık çünkü.
Hayalimdeki kadar iyi olmadı "Gitarist" filmimiz mesela ama 7 ay sürdü çekimler sesler müzikler montaj herşey o kadar çok şey öğrendikki ekip olarak...
abi bir yerinden başlayınca çekmeye gerisi ister istemez geliyor. Bir de ekip çok önemli. Size inanan istekli, azimli insanlar oldumu çevrenizde onlar dürtüyor zaten hadi bitirelim artık diye 🙂 Halit abi çok güzel işler yapacaksın eminim sen baya bi bilgilisin bu konuda artık çünkü.
Hayalimdeki kadar iyi olmadı "Gitarist" filmimiz mesela ama 7 ay sürdü çekimler sesler müzikler montaj herşey o kadar çok şey öğrendikki ekip olarak...
yok ya, kendimi hiç bilgili hissedemiyorum....sadece geçmişe oranla biraz bi şeyler öğrendim.........pratik de yapamayınca onları test etme olanağım da yok....eminim bol hatalı çekimlerim devam edecektir çekebilsem bile...ki ona da razıyım aslında...
bana inandığın için de teşekkür ederim 🙂
düzenleme: Gitarist filmini de merakla bekliyorum 😀 teşekkürlerde adım geçecek gibi hissediyorum 😀 😀
Neresi güzel yaşımın abi. Adamlar 24 yaşında uzun metraj çekiyor.17 yaşımda başladım bu işleri araştırmaya, yinede geç kalmışım. Liseye kaydolurkende hedef yoktu tabi, mezun olunca karar verdim bu işe.
Lise sondayken sınıf öğretmeni üniversite bölüm tercihi testi yapmıştı, 3-4 sayfa soru falan vardı. Sonucu bi geldi Güzel Sanatlar Fakültesi %97 çıkmıştı. Allah allah dedim ben güzel sanatlarla ilgili ne yapabilirim acaba?
Lise bittikten sonra ortaya çıktı tabi bir bir, önce senaristliğe merak saldım, sonra sinemaya, kısa filme derken sonrada müzisyenliğe ilgi duymaya başladım, gitar çalmaya çalıştım. Gitar bozulunca yok paraya sattım, fl studyoda müzik yapmaya çalıştım bi zamanlar, ffyede koymustumda silinen mesajlarla uçmuştur onlarda. Geçtiğimiz aylardada resime merak saldım, şövale boya fırça falan aldım.
Annemin dediğine göre sylvester stallone'nin filmlerini pür dikkat izlermişim küçükken, hayal meyal hatırlıyorum.
Yaşıtlarım karı kız peşinde koşarken yahut evlenme planları kurarken ben kısa film sinema filmi çekme planları kuruyorum. Ne yalan söyleyim, sonum artist kemal gibi olacak diyede tırsıyorum inceden, stresten 2,5 paket sigara içiyorum günde...
İnsan bu gibi mevzularda hep en kötüsünü düşünür. Hep verilen örnek: 26 yaşında Citizen Kane'i çeken Orson Welles. Ama bence yaşı kafaya takmamak lazım. Çünkü diğer tarafta da Koza'yı 36 yaşında çeken bir Nuri Bilge var mesela. İş bu halden, gittiği yere kadar çalışmaya, araştırmaya ve geliştirmeye devam. Lisedeki testten çıkan sonuçtan, sabah akşam kurulan kısa film çekme planlarına kadar hiçbir şey nedensiz değildir ve elbet bir gün olacaktır.
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
yaşı takmamak lazım bizim ülkemizde, NBC nin o kısayı 36 yaşında çekmesi sebebsiz değil, ülkemizde bulunmayan rehberlik hizmetleri yüzünden...toplumumuzun baskıcı yapısı yüzünden...çok basit bir örnek bile topluma kadar uzanan sebeb sonuç ilişkilerine sahip...aslında bizim filmlerimizde de yakalamamız gereken çizgi bu...basit bi şey anlatacaksın ama toplum bu gerçekle yüzleşince sarsılacak 🙂
ne yazıkki henüz her şeyin başında olunca bu şekilde film çekemesek de, bu yoldayız fayrap, isteği veren Allah az çok da tatmin edecektir herhalde, yeter ki vazgeçmeyelim 🙂
bir de morpheus kardeşim 2,5 paket nedir yaa, içilir mi o kadar Allah aşkına!!!!
Açık tütün sarıp içiyorum abi, normal sigaraya para yetiştiremem 🙂
Nette rastladığım, motive edici bi yazı, http://www.uplifers.com/basarili-insanl ... gi-12-sey/
ben bıraktım kurtuldum, umarım herkes bırakır sigarayı. Allah kurtarsın 🙂
Açık tütün sarıp içiyorum abi, normal sigaraya para yetiştiremem 🙂
Nette rastladığım, motive edici bi yazı, http://www.uplifers.com/basarili-insanl ... gi-12-sey/
Bu yazı çok güzel, senin sorununun 5. numara olduğunu tahmin ediyorum, oradaki tavsiyeye uy, stresini azalt sigara ihtiyacın da azalacaktır...aslında milletçe o numarada sorun yaşıyoruz...ve o numara bizi mutsuz ediyor...o numaranın ne olduğundan özellikle bahsetmiyorum ki tüm yazıyı okusunlar...faydalı bir yazı ben de iş arkadaşlarıma mail olarak attım hemen 🙂