https://www.facebook.com/yusaeren
beni de ekleyebilirsiniz neticede film konuşmak için harika oluyor, film çekme motivasyonunu hiç kaybetmiyorsun 🙂
millet! 14 şubat için fikir alışverişi yapsak mı ki?
Keşke işim deklanşöre bastığım an bitse. - Ara Güler
Canon EOS 650D 18-135 STM | Rode NTG-2 Microfon + Boompole + Blimp | Omuzluk/Dual Shoulder Mouth | Kodak zi8
valla ben hediyelik eşya çılgınlığı yapıyorum. Ayakkabıya kıyafete çantaya girmek çok riskli...
valla ben hediyelik eşya çılgınlığı yapıyorum. Ayakkabıya kıyafete çantaya girmek çok riskli...
niye neden 😀 daha fazla açıklayıcı ol hocam 🙂
Canon EOS 650D 18-135 STM | Rode NTG-2 Microfon + Boompole + Blimp | Omuzluk/Dual Shoulder Mouth | Kodak zi8
valla hocam bedenini yanlış alırsın, yok efendim bu benim tarzımmı olayı olur, veya likralısı başka bir bedendir normalinin kalıbı farklıdır bi ton terane... bana kalırsa en güzeli bileklik, küpe, kolye, hobi eşyası, müzik aleti (ilgisi varsa) puzzle türü şeyler vs...
farklı bişiler bulmak lazım ya,standart dışı,daha akılda kalıcı 🙂
Doğal taşlara yönelebilirsin o da bi yöntem 🙂 burçlara göre iyi geldiğine inanılan taşlar var onlar güzel hediye oluyorlar bayanlar için. Tabi ilgi alanına bağlı birazda. tarzına bağlı.
Artık günde 2,5 paket sigara içiyorum. Hüner abla söylüyor bu aksam bütün meyhanelerini dolaştım istanbulun diye. Tsm'ye çocukluğumdan beri zaafım vardı zaten. Senede bir gün filminin müziğiyle başlayıp bugüne dek süregelen gizli bi hayranlık. Şarkıları dinliyorumda şarkıları yaşayamıyorum. Canım doya doya sarhoş olmak istiyor dedikce benimde benimde diyorum ama nafile, işsiz adamda para ne gezer. İş demişken Ptt geldi yine aklıma. Tanıdık varmışta beni koyacakmış oraya. Günde 9-10 saat boyunduruk altına girmeyi bu saatten sonra çekemem diye tırsıyorum. Buna rağmen pazartesi öyle ya da böyle gidip başvuracağım. Çağırırlarsada mecburen başlayacağım.
Çok sıkıldım çok.. 2 aydır bi tripotla kafa alamadım. Halbuki kamerayı almadan önce timelapse, fotoğraf ve stok video çekmeyi planlıyordum. Kısa filmde bekliyor çekilmeyi. En az 2 bin lazım tiko para. Gerçi tripod alamayınca hepsi yalan oldu. Kamera, ses, ışık kiralarını araştırayımda kültür bakanlığına başvurayım en iyisi. 5 gün kalmış şurda.
Boş duramıyorum artık dostlar, bunaldım. Bişeyler çekmek istiyorum, mesela internet dizisi. Fikirde var. Henüz yazmadım ama 3 bölümlük fikir mevcut. Ankara'dan yardımcı olabilecekler varsa yapalım bişeyler. Senaryo ekibi için şehirdışından arkadaşlarda katılabilir mesela. googleda dökümanlar diye bi uygulama var ordan belirlenen kişilerle beraber eş zamanlı senaryo yazılabilir.
Allah yardımcın olsun 🙂
İtiraf etmeliyim ki, 14 şubattan nefret ediyorum..
Ayrıca illaki 14 şubatta hediye almam lazım diye kendini koşullandıran arkadaşlarada anlam veremiyorum.
Yahu sistemin dayattığı bu günlerin kime ne faydası var ki? Ne yani sevgiline yılda 1 defa mı hediye almalısın? ve bu onların belirlediği bir günde mi olmalı? Yok babalar günü, anneler günü, sevgililer günü..
Hergün sevmeli insan yakınlarını, alabilecekse her gün birşeyler almalı gönlünü hoş etmeli. En azından ben öyle düşünüyorum : )
Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...
Anneler gününde annen ayrı bir ilgi alaka bekliyor ve sen bu ayrı ilgi alakayı (o günden nefret ettiğin için) göstermiyorsan annene ayıp ediyorsun demektir bence 🙂
yani sevgilin senin gibi bu günün kapitalist düzenin bir oyunu olduğunu düşünüyorsa, herhangi bir şey beklemiyorsa bi şey almamakta bi sakınca yok...ama sevdiğin senden bi şeyler bekliyorsa buna duyarsız kalmak da hoş değil bence sebebi ne olursa olsun...çok uzattım..gidiyorum 🙂
“Rocky Balboa” ile “Jake LaMotta”yı kapıştıracaklarmış ya.
Ben olsam bahsini bile açardım şimdiden.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
hakem heyetine başvurup geri alabiliyorsun sanırım 🙂
Allah bu kart aidatını çıkaranın bin belasını versin. Namussuzlar haziranda 75 lira kestiler şimdi bi daha kesmişler.
Papaz olmadığım banka sayısı kalmadı galiba diyebilirim.
işte benim kart tarihçemden örnekler:
Bence hemen kartı iptal edin. kart kapatıldıktan sonra tekrar arıyorlar "isterseniz 1 yıl daha almayalım" diye ricada bulunuyorlar (Yapı Kredi)
"eğer aidatı alırsanız kapatacağım" dediğinizde pek çoğu birkaç gün içinde iade ediyor (Akbank, is bankası , hsbc)
Bundan sonra alacağınız kart başvuru formlarının altına 1 satır ekledikten sonra imzalayın . "Kart aidatının ilk yıl alınmayacağını kabul ediyorum. ilk yılın sonunda almaya kalkarsanız kartımın o zaman geldiğinde uzatılmamasını talep ederek imzalıyorum".
(ING, TEB, HALK BANK)
kontratın bir kopyasını memurun imzalı mühürlü haliyle alın)
çok mutsuzum abiiiiiiiii.......
Senaryo arayıp bulamayanların dikkatine, http://www.frmtr.com/komik-seyler/43746 ... ligim.html
İzinsiz çekmemeniz tavsiye olunur, hikaye biraz düzenlenirse komik bi kısa çıkar bundan 🙂