Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402 K Görüntüleme
 HHK
(@hhk)
Gönderi: 0

Site yenileneyim derken reklam alanında devrim yapmış. Ağaoğlu bile reklam veriyor ya la....

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 20/11/2012 8:13 pm
(@zuuaa)

ff ailesinde 347. dönem yedek subay adayı var mı benden hariç. (Aralık'ta askere gidecek) Hayır olsa ne olcak bilmiyorum belki denk gelirik vatan borcunu öderken

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 20/11/2012 11:59 pm
(@halostendap)

😀 hayırlı olsun 🙂
ben 319. dönemdim 🙂

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 21/11/2012 1:01 am
 HHK
(@hhk)

😀 hayırlı olsun 🙂
ben 319. dönemdim 🙂

Ona hayırlı olsun, buna hoşgeldin, şuna iyi temennilerle ileti sayısında beni geçmişsin ya... :mrgreen:

Sana da helal olsun... 🙂

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 21/11/2012 3:28 am
(@zuuaa)

ff ailesinde 347. dönem yedek subay adayı var mı benden hariç. (Aralık'ta askere gidecek) Hayır olsa ne olcak bilmiyorum belki denk gelirik vatan borcunu öderken

ulan bi insan bu kadar mı kendinden habersiz olur. Askerliğe olan ilgisizliğimden de olabilir 349. dönemmiş ya la 🙂

3 2 1 Akııyoorrrr!

Gönderildi : 23/11/2012 1:54 am
 HHK
(@hhk)

Maltepe Tiyatro'su diyor ki...

not:oyunculuk eğitimi olmayan arkadaşlar profesyonel tiyatro yapamazlar diğer arkadaşlarında eğitim almaları önemlidir.
eğitimlerimizin kayıtları başlamıştır ve eğitimi başarıyla bitirenler kendi projelerimizde değerlendirilecektir.

------------------------

Vay dünya!!! Oyunculuk da eğitim çok önemli ama eğitimi olmayan yetenekler sırf para kaptırmadıkları için profesyonel tiyatro yapamayacaklar yani.

Allah kimseyi bunlar gibilerin eline düşürmesin...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 02/12/2012 3:55 am
(@anonymous)

yahu parasızlık zor be arkadaşlar ...

Gönderildi : 26/01/2013 8:35 pm
 Hepa
(@hepa)

h.265 kodek geliyormuş; söylenenlere göre yarı yarıya fark yaratıyor diyorlar... Belirteyim dedim.

*our AC-130 in the air

Gönderildi : 30/01/2013 1:27 am
(@sickman)

yahu parasızlık zor be arkadaşlar ...

Harbiden zor kardeşim.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 30/01/2013 2:52 pm
 Düd
(@dud)

Vallaha zor..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 31/01/2013 4:32 pm
(@halostendap)

kredi kart borçlusu olmak da zor...

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 31/01/2013 4:57 pm
(@yktytkn)
Gönderi: 60

h.265 kodek geliyormuş; söylenenlere göre yarı yarıya fark yaratıyor diyorlar... Belirteyim dedim.

Ben de duydum.
Gitgide büyüyen dosya boyutlarına gem vuracağa benzer. Ya da iki misli veri içeren dosya boyutu h.264 ile aynı olacakmış.
standardını oluştursalar da programlara eklense de kullanılmaya başlansa çok iyi olacak

Gönderildi : 31/01/2013 9:15 pm
(@kezzap)
Admin

Birebir tanımadığım insanları facebook'tan eklemiyorum arkadaşlar. Forumdan bazı arkadaşlık teklifleri geliyor, kabul etmiyorum, lütfen şahsi anlamayın.
Twitter'a dair bir kısıtım yok:

twitter.com/kezzapfk

Gönderildi : 01/02/2013 11:24 pm
 Düd
(@dud)

He ya, beni de eklemeyin lütfen, hele hiçbir şey yazmadan ekleyenler var, o arkadaşlara ayrıca selam ederim.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 02/02/2013 8:14 pm
(@ilkersn)

ben birkaç üstadı ekledim, sağolsun eylem kabul etti. Arada bir birşeyler danışmak amacıyla, forumdaki samimiyetinize istinaden yani. Kimse kabul etmek zorunda değil tabiyki prensip meselesidir bişey diyemem. Beni eklemek isteyen ekleyebilir, vakit oldukça fikir alışverişinde bulunmak isterim. http://www.facebook.com/koyusiyahh

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 02/02/2013 10:40 pm
Sayfa 179 / 195
Paylaş: