Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.2 K Görüntüleme
(@ilkersn)
Gönderi: 0

Odamda bi adet serefsiz sivri sinek uykumu böldü. aldim elime terligi, SLAAAPSS tam hedşat kafadan. 2 dakka sonra bitane daha geldi isirmaya. kalktim isigi actim sinek yok. Sesi geliyor ama hayvan ortada yok. heralde öldürdügüm hortladi. suan sotede bekliyorum. ses var odada ama hayvan hala yok. terligin dipçigini suratina vurunca ahanda buraya yazarim. Cevap gelmez ise, hakkinizi helal edin :`(

Ahanda cevap gelmedi :S sivrisinek wins, Fatality! 😀

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 05/10/2012 2:46 pm
(@kharon)

Hayvan harbi kazandi şaka bir yana :s geceyi salonda gecirdim 😀

Camandgraph Entertainment..

Gönderildi : 05/10/2012 6:40 pm
(@ilkersn)

Hayvan harbi kazandi şaka bir yana :s geceyi salonda gecirdim 😀

benim başıma çok geliyor, ama ilginç birşey yaptım geçenlerde. Detan metan sıkıyorum (metan sıkmak) hiç kar etmiyor... Bir tane sineği öldürdüm cesedi camda yapışık duruyor ibreti alem olsun diye. O gün bu gündür bana iğne uzatmadılar.

Gönderildi : 06/10/2012 1:59 am
(@homeros)

Benim evde de geçen sene artık güve falan mı yumurtladı ne. Ev güve kaynıyor bildiğin. 4 günde 30 tane güve çektim elektrik süpürgesine hala daha çıkmaya devam ediyorlar bir de utanmadan.

Gönderildi : 06/10/2012 2:02 am
(@ilkersn)

Benim evde de geçen sene artık güve falan mı yumurtladı ne. Ev güve kaynıyor bildiğin. 4 günde 30 tane güve çektim elektrik süpürgesine hala daha çıkmaya devam ediyorlar bir de utanmadan.

naftalin koy aman kıyafetlerin arasına. Bide açıkta yemek neyin bırakma. güvelerin dişleri o kadar güçlüki yemeği bakliyatı saklıyosun sakladığın plastiği poşeti deliyor girip yiyor arkadaş... içindede yuva kuruyor.
Eski evde vardı ordan biliyom 🙂

Gönderildi : 06/10/2012 2:37 am
(@gorkem)

Arkadaşlar... Fikrimi almak ya da yardımcı olmam için bana yollanan projelerin hepsini, fikrimi söyledikten ya da olabildiysem yardımcı olduktan sonra bilgisayarımdan siliyorum. Mutlaka ama mutlaka siliyorum, bende hiçbir arkadaşın projesi yoktur, saklamam ve tutmam. Ve asla hiçkimse ile de paylaşmadım paylaşmam da... Bir olay ya da bir şüphe üzerine söylemiyorum, kimse üzerine alınmasın, sadece belirtmek istedim...

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 06/10/2012 2:57 am
(@kharon)

naftalin koy aman kıyafetlerin arasına. Bide açıkta yemek neyin bırakma. güvelerin dişleri o kadar güçlüki yemeği bakliyatı saklıyosun sakladığın plastiği poşeti deliyor girip yiyor arkadaş... içindede yuva kuruyor.
"Sakladığın plastiği poşeti yiyor" vay arkadaş 😀 Sinek, hamam böceği felan çok karşılaştımda, hiç güveler ile bir atraksiyonum olmadı. İnşallah olmazda. Plastiği delen böcekten korkmalı abi. Hani azimle z.çan taşı deler. Plastiği delen başka neler yapmaz HAhah 😀

Camandgraph Entertainment..

Gönderildi : 06/10/2012 3:50 am
(@homeros)

Vay arkadaş. Acaba makinenin içindekilerde makinenin bir tarafını yediler de oradan mı çıkıp duruyorlar ben de hep yeni çıkıyor sanıyorum. Kıllandım bak şimdi.

Gönderildi : 06/10/2012 4:48 am
(@homeros)

Yahu bir zamanlar da Kezzap ve forumdan birkaç kişi daha ne güzel radyo yayını yapıyorlardı. N'oldu ya? Niye bırakıldı, vazgeçildi?

Gönderildi : 07/10/2012 3:36 am
 HHK
(@hhk)

Yahu bir zamanlar da Kezzap ve forumdan birkaç kişi daha ne güzel radyo yayını yapıyorlardı. N'oldu ya? Niye bırakıldı, vazgeçildi?

ff sözlüğün keni iç sorunları nedeniyle sekteye ugradı.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 07/10/2012 4:02 am
(@homeros)

Aa bir de FF sözlük diye bir şey vardı değil mi ya. Şimdi baktım da ölmüş hiç kimse bir şey girmiyor herhalde. Dün de bugün de 0'da. Zaten bir mordevrim vardı yazan oraya onun da artık işi başından aşkın. O gidince kimse de kalmamıştır. Aslında bizim şu siteye de bir çeki düzen vermek lazım ya. Forum mantığı hem ölüyor hem de forum eski sürüm olduğu için hatalardan dolayı milleti de öldürüyor. Şimdi birekip.com da geldi umarım FF'nı öldürmez yahu.

Aslında adminler status.net'e bir göz atsınlar çok tatlı bir altyapısı var, biraz twitter gibi ama daha iyi. Siteye şöyle entegre edilecek bir şey geleceğe atılacak güzel bir adım olabilir. O nedir la diye merak edenler http://identi.ca/ " onclick="window.open(this.href);return false; sitesinden bir önizlemesini görebilirler. Anam bunun tipi ne böyle demeye gerek yok. Bir sürü tipe bürünebiliyor arkadaş ve PhpBB ve benzeri entegrasyon özellikleri var. Siteyi şekillendiren arkadaş kimse onunla konuşup şöyle bir şey de entegre edilebilir belki.

Gönderildi : 07/10/2012 4:18 am
(@karatasa)

Bir süre sonra yaptığım işe karşı tarafsızlığım kaybedince, başkalarının yorumları iyi geliyor. Kurgusu üzerinde çalıştığım şu video ile ilgili vakit ayırıp yorum yapmak isteyen olursa, beni baya sevindirecek.

" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 07/10/2012 3:22 pm
(@ilkersn)

Bir süre sonra yaptığım işe karşı tarafsızlığım kaybedince, başkalarının yorumları iyi geliyor. Kurgusu üzerinde çalıştığım şu video ile ilgili vakit ayırıp yorum yapmak isteyen olursa, beni baya sevindirecek.

" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

çok hoş oluyor bana kalırsa çekimler olsun kurgusu olsun, geçişleri olsun ben beğendim. Renklere dokundunuzmu yoksa kameranın ham renklerimi bunlar? Yani renk düzenlemesi değiştirmesi yapmayı düşünüyormusunuz daha? birkaç ton değişimi daha ısıtmak renkleri belki daha sıcak bir görüntü verebilir diye düşündüm. Kendi zevkime göre yani.

Gönderildi : 07/10/2012 3:37 pm
(@karatasa)

Çok teşekkürler yorum için, mümkün olduğunca orjinaline sadık kalarak renkleri hafifçe elden geçirdim. Benim monitörümde renkler oldukça sıcak görünüyor ama ekranım tam olarak kalibre edilmiş değil. Slow motionlarda bir aşırıya kaçma durumu olmuş mu acaba, bir de çok uzun mu tam emin olamadım.

Gönderildi : 07/10/2012 3:58 pm
(@ilkersn)

bence ağır çekimler ve kullanıldığı yerler de gayet hoş olmuş. Renkler daha koyu ve sıcak olabilir sanki gibi geliyor ama lcd televizyonunuz varsa takıp bi deneyin derim.

Gönderildi : 07/10/2012 4:14 pm
Sayfa 175 / 195
Paylaş: