Freelance için serbest zamanlı, ya da serbest çalışma kullanılıyor.
film çekme hayalime sadık olacağıma, iyi günde kötü günde sahip çıkacağıma...hastalıkta ve sağlıkta...gelip geçici heveslerin peşinden gitmeyeceğime...maymun iştahlı olmayacağıma...adam gibi adam olacağıma söz veriyorum...
Ben de korsan filmcilerin bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum. Filmi öpebilirsin :S
ahan da bir korsan kıydı nikahımızı 😀
Freelance için serbest zamanlı, ya da serbest çalışma kullanılıyor.
Zamanın serbestliğinin yanında son dönemlerde mekanın serbestliğini de kapsayacak şekilde kullanım görüyor heralde. Çalışma mekanının serbestliği anlamı bayağı bir genişletiyor.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Dostlar sizce insan hayallerinin peşinde gidip risk mi almalı yoksa normal bir hayat yaşayıp garantici mi olmalı?
Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
ortasını bulmalı 🙂
Sektördeki ilk işinde hakkın yenir, seni evine postalarlar. Güzel başlangıç.
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
ortasını bulmalı 🙂
Zor:) hemde çok:)
Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
ortasını bulmalı 🙂
ortasını herkes bulamaz 🙂
ortasını bulamayan biriysen risk al, hayallerinin peşinden git...
Kisa film olsa da ceksek. Cok vakit gecmis bisi yapmayali.
sanki tüm ömür 🙂
Dİ mi la, benim de bu aralar sete giresim var, çok uzak kaldım. Yok mu millet proje?
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Dİ mi la, benim de bu aralar sete giresim var, çok uzak kaldım. Yok mu millet proje?
daha anca senaryoyu yazmaya çalışıyorum, çekim aşamasına nasıl ve ne zaman gelir bilemiyorum.
ama eğer karamana gelebilirim dersen çekim aşamasına gelince haber edeyim sana?
Cedel'i bitirelim uzun metraj var bende kısmetse.
Vallaha kabul ederseniz ben de gelirim. Gerekirse ışık da taşırım, boom da tutarım ama çok sıkılıyorum evde bir şeyler yapmam lazım. 1 sene sabah 9, akşam 6 çalıştıktan sonra insanı darlıyor bütün gün oturmak yahu.
Cedel'i bitirelim uzun metraj var bende kısmetse.
Ona da varım bak.