Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,926 Gönderi
142 Üyeler
8 Reactions
403.4 K Görüntüleme
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Hayat bildiğin bokum gibi bir şey..

Ama geçecek..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 14/09/2012 3:37 am
(@kezzap)
Admin

Türkiye'de Özel Televizyonlarda Dizi Üretimi ve Emek Süreci başlıklı tezim kabul gördü. Tez ingilizce olduğundan genele ulaşımı biraz problemli olacak, ama tezin içeriğini çeşitli yayınlarda Türkçe olarak yayınlayacağım zaten. Ha bir de kitaplaştırılması gibi bir amaç da var. Bakalım nasıl olacak?.

Gönderildi : 14/09/2012 5:55 pm
(@homeros)

Kezzap keşke o teze şunu da ekleyebilseydin; Bu çalıştığım şirketten biri çalışmadığı için 3-4 ay önce işine son verilmişti. Şimdi tanıdık vesilesi ile yeni -ve de gerçekten bayağı iddialı, yüksek bütçeli, 4 büyük kanaldan birinde yayınlanacak- bir diziye yönetmen yardımcılığı pozisyonuna getirilmiş. İşte sektörün hali bu Düd. Biz istediğimiz kadar kitap okuyalım, nette kaynak bulabilmek için türlü türlü abudik kubidik sitelere dahi girelim, AVG bu siteler yüzünden adeta ritim tutarcasına uyarı versin, sesli-sessiz, renkli-renksiz, konulu-konusuz, iyi-kötü her türlü film örneğini izleyelim-inceleyelim. Ama bırak Eisentein'ın, Christopher Nolan'ın kim olduğunu bilmeyenler bu sektörde şıp diye iş bulsunlar. Resmen bunu öğrendikten sonra tekrardan tiksindim Türkiye dizi-film sektöründen.

Gönderildi : 14/09/2012 7:19 pm
(@halostendap)

Hayat bildiğin bokum gibi bir şey..

Ama geçecek..
hayat bu kıvama geldiyse,biraz daha sabredersen yeniden açlık başlayacak demektir...açlık yediğin yemekten tad almanı sağlayan yegane güzelliktir.

insta https://www.instagram.com/morehalityalcin

Gönderildi : 14/09/2012 10:29 pm
(@tolga-depo)

Bu son Dabbe niye bu kadar izlendi anlayamıyorum. Japon korku sineması ekolünden geldiği için mi izleniyor filmler diyeceğim ama Japon korku filmleri de izlenmiyor ki bizde. Neden bu kadar izlendiğinin gözle görünür nedeni yaptığı fragmanlar büyük olasılıkla, Allah'ı var etkili fragman yapıyor adam ama ilk film değil ve 300.000 fragmanla gelecek seyirci için büyük rakam.

Bu arada son filmin afiş sözü şu: "Göz görüyorsa kamera da görür."

Gönderildi : 15/09/2012 4:40 am
(@homeros)

http://barisferah.blogspot.com/

Bloga yazmaya tekrardan başladım. İlgilenenlere duyurulur. Öncelikle lenslerle ilgili başlığı 2 yeni lens ile süsledim. Ayrıca yarın da bilgisayar konfigürasyonu yazısını da güncelleyeceğim en son teknolojik gelişmeler ışığında.

Gönderildi : 16/09/2012 2:43 am
(@homeros)

Adobe Windows üzerinde ATI ile Mercury Playback Engine kullanımını onayladı. http://barisferah.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false; Blogunda bir yazı paylaştım, detayları görebilirsiniz.

Gönderildi : 23/09/2012 11:08 pm
(@halostendap)

"Allah'ın yardımı ne zaman gelecek?"

Gönderildi : 23/09/2012 11:54 pm
(@bager)

Hüzün kovan kuşu gelmiş, gecenin yanağına konu vermiş...

Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...

Gönderildi : 24/09/2012 1:45 am
 HHK
(@hhk)

Bu son zamanda içerlediğim bir durum var. Forumda son zamanda sık sık "showreel" adında bir çok başlık açılıyor. İyi de bunun bir Türkçe karşılığı yok mu? Bu kadar yerel bir ortamda bu tür yabancı isimlerin varlığı harbiden canımı sıkıyor. Türkçe karşılığı olarak "seçmeler" ya da "seçkiler" al bir de gösterimi yanına ekle "seçme gösterimler" falan denilebilir. Bunlar benim aklıma ilk gelenler.

Bir de freelance diye bir şey okudum az önce. Artık çıldırdığım nokta oldu. Dayanamadım buraya hönküreceğim. Anadil dışında iletişim kurmaya isyan ediyorum. Bu kadar yerel bir ortamda neyin şekli bu. İlk aklıma gelen "evden hizmet" kullanılabilir.

Zaten ülkem beni geriyor en derininden. Ben hiç bir dönemde bu kadar cahil ve salak insanları görmedim. Herif komutanı içeri atılmış, iyi oldu başörtüsüne karşıydı diyor la. Alelade ortada haykırıyor. Dindarlığın ölçüt olarak alındığı ona göre muamele görüldüğü bir devir görmedim.

Şeref ve haysiyetin bu kadar değersizleştiği, itibarını kaybettiği bir düzende dindarlığın yükselişi beni isyancılığa itiyor... Nasıl bir çelişki kendi içinde, bu kadar devasa... Artık hakaretlerimi dışa vuruyorum. Gerzeklik bu kadar öne çıkmamıştı hiçbir zaman... Bu da araya kaynayan en büyük içerlediğim bir durumdu...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 25/09/2012 3:12 am
(@halostendap)

Bu son zamanda içerlediğim bir durum var. Forumda son zamanda sık sık "showreel" adında bir çok başlık açılıyor. İyi de bunun bir Türkçe karşılığı yok mu? Bu kadar yerel bir ortamda bu tür yabancı isimlerin varlığı harbiden canımı sıkıyor. Türkçe karşılığı olarak "seçmeler" ya da "seçkiler" al bir de gösterimi yanına ekle "seçme gösterimler" falan denilebilir. Bunlar benim aklıma ilk gelenler.

Bir de freelance diye bir şey okudum az önce. Artık çıldırdığım nokta oldu. Dayanamadım buraya hönküreceğim. Anadil dışında iletişim kurmaya isyan ediyorum. Bu kadar yerel bir ortamda neyin şekli bu. İlk aklıma gelen "evden hizmet" kullanılabilir.

Zaten ülkem beni geriyor en derininden. Ben hiç bir dönemde bu kadar cahil ve salak insanları görmedim. Herif komutanı içeri atılmış, iyi oldu başörtüsüne karşıydı diyor la. Alelade ortada haykırıyor. Dindarlığın ölçüt olarak alındığı ona göre muamele görüldüğü bir devir görmedim.

Şeref ve haysiyetin bu kadar değersizleştiği, itibarını kaybettiği bir düzende dindarlığın yükselişi beni isyancılığa itiyor... Nasıl bir çelişki kendi içinde, bu kadar devasa... Artık hakaretlerimi dışa vuruyorum. Gerzeklik bu kadar öne çıkmamıştı hiçbir zaman... Bu da araya kaynayan en büyük içerlediğim bir durumdu...

çok kaba ifade edilmiş, hakaretlerle dolu bu yazının içindeki doğruları ıncıklayarak çıkarmak istemiyorum ya,
dini tartışmaya da girmek istemiyorum. zira senin dinin sana benimki bana...

Gönderildi : 25/09/2012 3:28 am
 HHK
(@hhk)

çok kaba ifade edilmiş, hakaretlerle dolu bu yazının içindeki doğruları ıncıklayarak çıkarmak istemiyorum ya,
dini tartışmaya da girmek istemiyorum. zira senin dinin sana benimki bana...

Dini tartışma mı? Aman olmasın. Burada son iki paragraf için tartışma açma niyetli bir yazı yok, sadece höykürme var... Başlığın niteliğine uygun yazılar. Bazen böyle yazmak çok iyi geliyor.

Ha ilk iki paragrafı konuşalım tabi...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 25/09/2012 3:40 am
(@halostendap)

Daha önce de başlıklar açılmış, bu dışardan aldığımız terimlerin Türkçeye dönüştürmeden kullanmanın dilimizi nasıl çölleştirdiği.
Yine de tembel millet olduğumuz için şaşmamak gerek...Yok oluş dilinle, kültürünle başlıyor devam edip gidiyor...DNA nı bile kaybediyorsun sonunda...Atatürkün zamanında dediği gibi, yatarak kazanmaya alışmış milletler önce haysiyetlerini sonra istikballerini sonra hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdur.
Şimdi insanlık öyle bi erozyona uğramışki, torpil arayanlarda en ufak bir utanma göremezsin. Bu açgözlülüğü hiç bir din kendi bünyesinde temizleyemez. O yüzden bu liyakatsizliği herhangi bir dine ya da anlayışa atfetmek hata olur...Bu günümüz insanının açgözlülüğünün getirdiği nokta...ne kadar yatarak çok para götürebiliyorsan o kadar alkış alıyorsun...

Gönderildi : 25/09/2012 3:49 am
(@halostendap)

film çekme hayalime sadık olacağıma, iyi günde kötü günde sahip çıkacağıma...hastalıkta ve sağlıkta...gelip geçici heveslerin peşinden gitmeyeceğime...maymun iştahlı olmayacağıma...adam gibi adam olacağıma söz veriyorum...

Gönderildi : 25/09/2012 5:07 am
(@ilkersn)

film çekme hayalime sadık olacağıma, iyi günde kötü günde sahip çıkacağıma...hastalıkta ve sağlıkta...gelip geçici heveslerin peşinden gitmeyeceğime...maymun iştahlı olmayacağıma...adam gibi adam olacağıma söz veriyorum...

Ben de korsan filmcilerin bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum. Filmi öpebilirsin :S

filmleriniz için müzikler

Son Kısalarımız: tesir Kader Eris
Kısa filmlerimiz, ücretsiz müzikler ve kendin yap videoları

Gönderildi : 25/09/2012 1:47 pm
Sayfa 172 / 196
Paylaş: