Yahu olay benimle Tolga arasındaki bir mesele değil ki, ben bunun böyle olmadığını daha ilk mesajlarda söyledim.
Ne yazısı yazacağım. Hatasını anlamışsa ne güzel, teşekkürler. Ama forumla ilgili ana problemler hala devam ediyor, edecek.
Olay kişisel bir olay değil.
Aynen. Mesele kişisel değil fikirsel. Mesela ben forumla ilgili problem görmüyorum. Özellikle de yakın bir süredir forumda normalin üstündeki mesaj girdilerinden sonra. Forum, forum olarak üstüne düşeni yapıyor. Özverili, yardımsever üyeler sayesinde. Film çekimi dayanışması mevzusu forumu aşan birşey. O dayanışma için birçok unsurun, birçok kavrama sahip insanın bir araya gelmesi lazım ki o da bir uğraş meselesi. Bu uğraşın zorluğu kalabalığa sitem olarak dönmemeli. Fikrim buydu. Yoksa film çekmeye çalışıp da kim hayal kırıklığına uğramamış, kimin emeği en azından bir süre hiçe sayılmamış. Kezzap'ı anlıyorum ve foruma emeğinden ötürü saygım sonsuz, bir kırgınlığım falan da kesinlikle yok, ki edilebilecek en ağır lafı da ben ettim zaten.
Avengers bılirey çıktı.
*our AC-130 in the air
Olm o kadar mesaj atmışsınız benim adım hiç geçmemiş, şerefsizim silerim forumu ha. Taş koyarım çomak sokarım.
Olm o kadar mesaj atmışsınız benim adım hiç geçmemiş, şerefsizim silerim forumu ha. Taş koyarım çomak sokarım.
benim aklıma geldin ama yönetmen yaparım deyip yapmadığın için bahsetmedim senden, hala cahalım ben 😀
tabi benim tarafımdan bahsedildiğin halde de aynı mesajı atabilirdin orası ayrı 😀
Sickman sickman sickman...
Forumun voltranını bu tarz münakaşalara dahil etmiyoruz. 🙂
Arkadaş hiçmi insanın gözüne uyku girmez. Saat kaç olmuş hala uykum yok. Kaç aydır böyleyim. Düzelemedim. Aranızda uykusuzluk çeken biri vardır elbet. Nedir bunun dermanı :((((
Camandgraph Entertainment..
Arkadaş hiçmi insanın gözüne uyku girmez. Saat kaç olmuş hala uykum yok. Kaç aydır böyleyim. Düzelemedim. Aranızda uykusuzluk çeken biri vardır elbet. Nedir bunun dermanı :((((
Yıllar yılı uykusuzluk çektim. Ve şunu öğrendim: Uykusuzluk, insanın kendi doktoru olacağı tek hastalıktır! Bana inan dostum... Ben çaremi buldum, saçmalığın daniskası bir çözümdü hemde. Eminim senin sorunun da o kadar basit birşeyle çözülecek ki aklın çıkacak... Son bir not: Uykusuzlukta sebeple çare hemen her zaman ilgisizdir. Sebebi düşünme, çare ayrı bir yerde...
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
ben de geceleri biraz geç uyurum da sabaha kaarşı değil saat 3 - 4 gibi en geç ama sonra geç kalkıyosan çok gece uyuyamıyosun yine. bundan kurtulmanın en kolay yolu kendine eziyet edip sabaha normalde kalkacağından erken kalkıp o uykuyu geceye saklamak olabilir...
çok mutsuzum lan...yalan lan bu dünya...
Yok gece kaçta yattığımın bir önemi yok. gece 12 de de yatsam, 1 de yada 2 de bile yatsam mutlaka doğan güneşi görüyorum 😀 Aklımdan geçen fikirler susmuyor. Gözüm kapanmıyor. Sabah olunca da gün ışıkları ile uyanan kuşlar bu sefer kafamı s.kiyor 😀 YAAAA ne öter abi o kargalar öle gaaag diye 😀 Bitane ilaç var biliyorum yaptığım çok mantıksız ve aptalca bir şey ama, ancak sakinleştirici içince bayılıyorum. Oda bağımlılık yapıyor kerata :((( Hala direniyorum kendime içmeyim o ilacı diye.
Camandgraph Entertainment..
Ara ara aklıma gelen diyalogları Facebook'a yazıyorum, bu sefer yine de geçmedi bu his, buraya da yazdım. Bir şeyler oluyor ama hadi hayırlısı...
+ Hayat bir oyunsa save yapıp ölünce kaldığım yerden başlamak istiyorum Rüstem Abi.
- Olum ver şu borcunu da kalk git artık, kapatıcam kafeyi.
+ Hile yapmak istiyorum bir de, dürüstlük de fakirlik gibi üzerimize zimmetlenmiş be abi.
- Fakirim ayağına vermicem diyorsun yani. Yemezler! Beni oyalayıp oyununa devam ediyorsun, görmüyorum sanki. Şerefsizim çekerim fişini onca bölümü tekrarlarsın.
+ Sen kazandın hayat! Ben yenildim! 50 kuruşluk daha aç abi, bu sefer de geçemezsem gidicem...
- Ne 50 kuruşu lan? Sabahtan beri bilgisayarın başındasın! Kırarım o klavyeyi başında.
+ Hepimiz ait olduğumuz yerleri özlüyoruz be abi. Sen de Dostlar Kahvesini, Nihat Amcayı, Halit Dayıyı özlüyorsun.
- Harbiden lan, kim bilir neredeler şimdi? Ulan sütü bozuk, bugün de benden olsun, şu hayatta kimim kaldı ki?
yaşamak mı zor yoksa yuvarlak masa aks mı?
of ulan of...
benimde söyleyeceklerim var,
hemde o kadar çok ki...
hangi birini söylesem? hangisini yazsam?
ne arıyorum la ben burada!
delirtiyor yanlızlık...
neyse dediklerimin özeti;
https://www.youtube.com/watch?v= http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=9NP_rPnSR1A&NR=1 " onclick="window.open(this.href);return false;
Duvarlar… Görüyor musun? Duvarlar yükseliyor. Şşşşş, bağırmayı bırak sessiz ol! Bak bak, duvarları daha çok yükseltiyorlar...
İşim gücüm görece azaldı. Tezim bitti üstümden yük attım.
Forumda çok sıkı kontrol ve moderasyona vakit ayırabileceğimi düşünüyorum.
İmla hatası falan filan çok olan mesajlar dahil, ciddi sıkı kontrole ihtiyacı var forumun.
Bu amaçla buralarda olacağım, sonra vay efendim neden böyle oldu denilmesin.
hayat her şeye rağmen güzel...