En sonunda istediğim RED ONE ımı tam takım almış bulunuyorum arkadaşlar hadi bakalım bundan sonra nice işlere 😀
Not : Dokunmak 1 tl.
Dipnot : Düd 100 tl de verse dokunamaz !
Endipnot : cam açana bedava !
Senden çok biz forum yazarlarına hayırlı solsun o zaman.
öylede denebilir. 🙂
Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )
Bir de ben forum üstünden kutlayayım dedim. Hayırlı olsun güle güle kirala bize. Bu arada kimse forumu terk edip gittiğimi düşünmesin dönüşüm muhteşem olacak, 5 aya kalmaz 8000'i bulur Düd'ü ikinciliğe mahkum ederim
5000'den sonra duruluyosun abi, bak Hepa'ya, bak bana.. Anca geyik yapıyoruz artık 🙂
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Ben gazınıza basarım ya telaş yok 🙂
çok teşekkürler barış kardeşim 🙂 nerde o eskiiiiiii düdlerrrrrrrrrrrrrrr.... 😀
Şaka maka kaç mesaj olmuş peeiii.
*our AC-130 in the air
5597
(Bi önceki mesaj tamamiyle üşenip mesaj yazıp kaç mesajım kaldığıma bakmak içindir.)
*our AC-130 in the air
ben 1500 olmadan durulmuşum... zaten son 100 mesajım iş ilanıdır heralde... ben hepten makaraya sardım... önceleri aynı soruya onlarca kez cevap verdim belki ama artık eeehhhh diyorum açık konuşayım... Bide çalışmaya verdim kendimi. artık dişe dokunur bişeyler üretmek istiyor bünye... yapıyorum da zaten kendi çapımda... zaten ben "filmci" de değilim ki.... hakkaten ulan benim ne işim var bu sitede. işim olmayan bi sitede 1500 mesaj o dahada enteresan... hatta bir keresinde mod bile olmuştum.
ama yinede günde birkaç kez turlarım içeride.
Alım satım, konu dışı, duyurular ve FİLM OKULU - ÇEKİM SONRASI ana başlığı her gün kesin baktığım yerler. gerisi çok da cekici gelmiyo bana... dedim ya filmci değilim ben.
baya yazmışım ya... ama olsun başlık "Benim de Söyleyeceklerim Var"... ben de bişeyler söyledim işte.
Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...
Şaka maka kaç mesaj olmuş peeiii.
Helal. Benim de 6000'e az kaldı. Hadi bakalım. Kısmet...
forumun demir başı olmuşsunuz siz resmen ya 😀 demirbaşlar listesi yapıcam ve foruma asıcam yakında 😀
forumun demir başı olmuşsunuz siz resmen ya 😀 demirbaşlar listesi yapıcam ve foruma asıcam yakında 😀
Kolay değil 6 sene oldu.
Kolay değil 6 sene oldu.
benimde 5 olucak yakında 🙂 bende bir süre sonra yardırmayı bilgi dökmeyi düşünüyorum foruma ama önce kendimi iyice toparlamam lazım diye düşünüyorum..
Haha, okulun sinema kulübü demirbaş listesine beni yazmışlardı, çok güldümdü hehe. Buraya da yazarlar artık.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Haha, okulun sinema kulübü demirbaş listesine beni yazmışlardı, çok güldümdü hehe. Buraya da yazarlar artık.
seni daha çok eczadolabının içine fitil olarak yazıcam 😀 ben kullanmam o ayrı ama kullandırtırım biraz daha canımı sıkarsan da amcama dövdürtürüm !!! biliyorsun amcam mafya ayrıca benimde RED im var !!!! 😀
Sırf RED'in var diye oynatıyoruz seni zaten o nedenle haddini bil!
Omega amma ağlak yaptın boolum..