Arkadaşlar çok yorgunum, o nedenle bu akşam yapmayayım yayın ben.
Ama en kısa zamanda, en şekilinden yapacağım...
Hiç olmadı bu, hiç...
Telafiyi bekliyoruz. Bir düzine adam sabahtan akşama senin yayınını bekliyordu...
Telafiyi bekliyoruz telafiyi... sofralar kurulacaktı, rakının yanındaki şişede kırmızı karanfil olacaktı üç adet...
Telafi, illaki telafi... hem oynanacaktı, hem sızlanacaktı... ne planlar döndü ne planlar....
Ya kusura bakmayın, telafinin kralını yaparız.
Cidden gün boyu saçmasapan yorulduğum için, şimdi dedim yaparım yapmasına da benim yorulmuş halimi çekmesinler.
Daha dinç zamanda... İlk fırsatta... Belki de bu akşam...
Öyle çok şekilli bir program olmasa da, ısınma turları stili bir program yapabilirim.
editingen: ses göndermeyi başardık... şarkı da yolladık... bozkırdan, bozkır stili bir program yaparız artık, Neşet ağırlıklı. 🙂
Arkadaşlar çok yorgunum, o nedenle bu akşam yapmayayım yayın ben.
Ama en kısa zamanda, en şekilinden yapacağım...
Hiç olmadı bu, hiç...
Telafiyi bekliyoruz. Bir düzine adam sabahtan akşama senin yayınını bekliyordu...
Telafiyi bekliyoruz telafiyi... sofralar kurulacaktı, rakının yanındaki şişede kırmızı karanfil olacaktı üç adet...
Telafi, illaki telafi... hem oynanacaktı, hem sızlanacaktı... ne planlar döndü ne planlar....
Ya kusura bakmayın, telafinin kralını yaparız.
Cidden gün boyu saçmasapan yorulduğum için, şimdi dedim yaparım yapmasına da benim yorulmuş halimi çekmesinler.
Daha dinç zamanda... İlk fırsatta... Belki de bu akşam...
Öyle çok şekilli bir program olmasa da, ısınma turları stili bir program yapabilirim.
editingen: ses göndermeyi başardık... şarkı da yolladık... bozkırdan, bozkır stili bir program yaparız artık, Neşet ağırlıklı. 🙂
oh mis gibi... 😛
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
İleti gönderdiğimde karşıma bu çıktı...
Uyarı: Burada Yanlış Giden Bir Şeyler Var!
http://www.filmfabrikasi.com " onclick="window.open(this.href);return false; kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir.
Google, devam etmeniz halinde bilgisayarınıza yüklenebilecek kötü amaçlı yazılımlar tespit etti. Bu siteyi daha önce ziyaret ettiyseniz veya güvendiğiniz bir siteyse, bu kötü amaçlı yazılımlar siteye kısa bir süre içinde eklenmiş olabilir. Şu anda bu siteyi açmamanızı tavsiye ediyoruz. Yarın yeniden deneyebilirsiniz ya da başka bir siteye gitmeyi düşünebilirsiniz.
Sitelerinde kötü amaçlı yazılımlar tespit ettiğimizi http://www.filmfabrikasi.com " onclick="window.open(this.href);return false; yönetimine daha önce bildirmiştik. http://www.filmfabrikasi.com " onclick="window.open(this.href);return false; sitesinde tespit edilen sorunlarla ilgili daha fazla bilgi için Google Güvenli Tarama tanı sayfası bağlantısını ziyaret edin.
Bu siteyi ziyaret etmenin bilgisayarınıza zarar verebileceğini anlıyorsanız, yine de devam et.
Bu uyarıyı gördüğünüz siteler hakkında Google'a ek veriler göndererek kötü amaçlı yazılımları saptamayı daha iyi hale getirmeye yardımcı olun. Bu veriler Güvenli Tarama gizlilik politikaları kapsamında değerlendirilir.
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
O bende siteye girince çıktı. Kesin bu botlar yüzünden.
Evet ben de dün gece fark ettim. Botları temizleyip phpbb'yi güncellemek lazım lakin geçen sefer denerken forum uçuyordu az daha. Zor iş güncelleme yapmak zor. Öte yandan güncellemeyi becerirseniz "recaptcha for phpbb" diye bir phpbb eklentisi varmış, geçen günlerde Uğur'a da gösterdim. Forumun ve phpbb'nin kendi capctha sistemi çok zayıf ve yeni versiyonlarda da güncellememişler bunu. Eğer bu recaptcha olayını entegre edebilirseniz üyelik kısmına çok daha sağlam bir güvenlik sağlar diye düşünüyorum.
radyoda behzat ç. meyhanesi tarzı neşet ertaş müziği vardır... yayın angara'dan yapılıyo la...
dinlemek isteyenler:
http://sineradio.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
ya da
http://s13.myradiostream.com/21292.htm " onclick="window.open(this.href);return false;
bitirdik. 🙂
Yakalayamadık bugün. Neyse artık başka zamana.
bitirdik. 🙂
Abi o saatte başlanıp da o saatte yayın mı biter... Bir de o kadar laf ettik haber verilmez mi?
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)
Ben şöyle bir makale-haber-inceleme içerikli bir site açmak istiyorum. Aslında şöyle 3-5 babayiğit bulsam gireceğim de böyle bir işe, parasında da değilim. Yazmayı, araştırmayı seviyorum en azından paylaşayım da. Hem belli mi olur, tutarsa falan şirketler yeni çıkacak ürünlerini, yapımcılarda filmlerini gönderirler ileride. Biz de beleşten telefon, bilgisayar vb. almış olup, kimsenin izlemediği filmleri herkesten önce izlemiş oluruz.
Ağbi direkt yapıyorsun. Ben Eylem Planı'nı öyle açmıştım. Forumda yazdıklarının okunmadığını farkettiğin zaman daha bir motive oluyorsun zaten, sonra orada yazdıklarının da okunmadığını farkediyorsun hehe, ama onun en azından dışarıdan gelecek bir kitlesi olacaktır, düzenli, okunabilir ve taze yazdığın sürece. Düzenli kısmı çok önemli ama, sen sorun çekmezsin gibime geliyor. Direkt yap derim.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Eylem Planından memnun musun Düd? Ziyaretçi sayısı, yorum sayısı ilgi alaka perde arkasından gelen tepkiler vs.. nasıl?
bitirdik. 🙂
Abi o saatte başlanıp da o saatte yayın mı biter... Bir de o kadar laf ettik haber verilmez mi?
Abi istedim haber vermek de nereden haber verecem bilemedim.
Eheh ben de gazı aldım, yaparım yazın artık kısmetse. Ayrıca katılmak isteyen arkadaşlar olursa da güzel olur. Herkes kendince bir şeyler yazar ve ekler durmadan tabi dediğin gibi düzenli ve haber-makale-araştırma niteliklerine uygun bir şekilde.
Herhalde bugün radyo yayını yapmıyor kimse?
bitirdik. 🙂
Abi istedim haber vermek de nereden haber verecem bilemedim.
ah canımıniçi... sözlükten ya da buradan mesaj atsaydın mailime düşüyor hemen fark ederdim. Gerçi bizim ev de bayağı kalabalıktı o saatlerde ama ben bi çaresine bakardım...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)