İyi gaza getirdin yalnız hhk.
Yapsam mı diye çıktığım yolda, kendimi muzo gibi hissediyorum. 🙂
Şaka tabi...
İçki stoku yapayım bari programdan önce. 🙂
Zaten çoook içesim var film milm ayağına 1 aydır susuzum. 🙂
Ha onu dediğin iyi oldu. Önden biraz demlenirsen daha hoş bir yayın oluyor. Hem dinleyenlere hem dj'ye...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Sinema ve siyaset muhabbeti (tabi sıkıcı olmayacak açık oturum gibi) üzerine de bağlama çalarım ara ara, nasıl konsept?
🙂
Dur bakalım, bu gece müsait olabilme durumum olabilir.
Hele bir eve varayım, techizatı kurabiliyor muyum, bakayım...
Bir iki deneme yaparız, becerebiliyorsam da yaparız belkim bir şeyler.
Alex DeLarge'yi ben tanımıyorum, benim yerime kim konuşur. ?
Ben adammı yiyorum ya! Oh be yayıncılarda çoğalıyor bu çok güzel oldu.
Ha bir de sevgili adaşım barisferah inan şu geçtiğimiz neredeyse bir sene içinde denemediğim bir şey kalmadı ücretsizlerin içinde en iyisi bu:)
Ben de bi deneme yayını denemek isterim.
Ben de bi deneme yayını denemek isterim.
bu forumda mesaj nasıl atıyoruz bu benim ilk forum deneyimim 😀 Neyse sözlükte de vardın sen demi karatasa ordan bana bir mesaj at yapabilirsin tabisi.
Obaaa hacılar yayın akışı yapak radyocular toplanak! Çok güzel oldu çok da iyi oldu
Bir de böyle bir şey var dinleyin ; http://konusanadamlar.tumblr.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Arkadaşlar çok yorgunum, o nedenle bu akşam yapmayayım yayın ben.
Ama en kısa zamanda, en şekilinden yapacağım...
Ben şöyle bir makale-haber-inceleme içerikli bir site açmak istiyorum. Aslında şöyle 3-5 babayiğit bulsam gireceğim de böyle bir işe, parasında da değilim. Yazmayı, araştırmayı seviyorum en azından paylaşayım da. Hem belli mi olur, tutarsa falan şirketler yeni çıkacak ürünlerini, yapımcılarda filmlerini gönderirler ileride. Biz de beleşten telefon, bilgisayar vb. almış olup, kimsenin izlemediği filmleri herkesten önce izlemiş oluruz.
Kezzap'a iyi dinlenmeler diliyoruz
Nazım hikmet özel yayını ile devam etmekteyiz. Sizde buyurun ;
http://sineradio.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Radyoyu dinlemekte sorun yaşarsaniz http://s13.myradiostream.com/21292.htm " onclick="window.open(this.href);return false; adresine girip 3 saniye kadar bekledikten sonra sayfayı yenilemeniz yeterli. (yenisekmede açın!)
TAVSİYEM : WİNAMP YA DA DİĞER APARATLARDAN DİNLEYİN ! ONLİNE PLAYER SORUN ÇIKARIYOR ZAMAN ZAMAN.
Ben şöyle bir makale-haber-inceleme içerikli bir site açmak istiyorum. Aslında şöyle 3-5 babayiğit bulsam gireceğim de böyle bir işe, parasında da değilim. Yazmayı, araştırmayı seviyorum en azından paylaşayım da. Hem belli mi olur, tutarsa falan şirketler yeni çıkacak ürünlerini, yapımcılarda filmlerini gönderirler ileride. Biz de beleşten telefon, bilgisayar vb. almış olup, kimsenin izlemediği filmleri herkesten önce izlemiş oluruz.
aaa barışferah güzel fikir .
Arkadaşlar çok yorgunum, o nedenle bu akşam yapmayayım yayın ben.
Ama en kısa zamanda, en şekilinden yapacağım...
Hiç olmadı bu, hiç...
Telafiyi bekliyoruz. Bir düzine adam sabahtan akşama senin yayınını bekliyordu...
Telafiyi bekliyoruz telafiyi... sofralar kurulacaktı, rakının yanındaki şişede kırmızı karanfil olacaktı üç adet...
Telafi, illaki telafi... hem oynanacaktı, hem sızlanacaktı... ne planlar döndü ne planlar....
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
karatasa'nın fransadan bildirdiği yayın devam ediyor.
http://sineradio.blogspot.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Söylemezsem içimde kalır. 1.5 saat önce Domino's'tan 2 tane orta boy "mantarsız" Favourite Three istedim. Lakin gelen pizzalar "mantarlı" çıktı, aradım Domino's'u çıkan adam özür diledi, "hemen yolluyoruz yenisi ve isterseniz sizdekileri de yiyebilirsiniz" dedi. Ben de çok acıktığımdan mantarları ayıklayarak yemeye başladım ve 20-30 dk sonra 2. dalga geldi. Ve üstüne de onları yedim (4. pizzadan sadece 2 dilim yiyebildim). Kısaca bugünden sonra benden haber alamazsanız büyük ihtimalle gece kendi kusmuğumda boğulduğumdandır, yani eğer bir daha yazmazsam hakkınızı helal edin 😐
Bu arada daha önce kaç defa söyledim bilmiyorum ama teknolojiye bayılıyorum
Plajda priz arama derdi bitiyor. New York’lu tasarımcı Andrew Schneider imzasını taşıyan bu yaratıcı bikini, iletken tellerle birbirine bağlanmış gofret kalınlığındaki onlarca minik güneş panelinden oluşuyor.
USB çıkışı olan her türlü elektronik aleti şarj edebilen bikiniyi dikmek için tam 80 saat harcayan 30 yaşındaki tasarımcı Schneider, bikininin suya dayanıklı olduğunun altını çiziyor. Schneider’in şu an üzerinde çalıştığı icat ise erkeklerin çok rağbet edeceğini düşündüğü bira soğutan mayo.
Bu arada daha önce kaç defa söyledim bilmiyorum ama teknolojiye bayılıyorum
Plajda priz arama derdi bitiyor. New York’lu tasarımcı Adrew Schneider imzasını taşıyan bu yaratıcı bikini, iletken tellerle birbirine bağlanmış gofret kalınlığındaki onlarca minik güneş panelinden oluşuyor.
USB çıkışı olan her türlü elektronik aleti şarj edebilen bikiniyi dikmek için tam 80 saat harcayan 30 yaşındaki tasarımcı Schneider, bikininin suya dayanıklı olduğunun altını çiziyor. Schneider’in şu an üzerinde çalıştığı icat ise erkeklerin çok rağbet edeceğini düşündüğü bira soğutan mayo.
baris capsler kurbaa olmus. ama bahsettigin fotograflari galiba *iyet.com haber site[s/ler]inde gormustum "haber" olarak.
cehalet mutluluktur
Tamamdır, düzelttim.