Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402 K Görüntüleme
(@homeros)
Gönderi: 0

Öhh babuş, yahu şu Uydunet kullanan arkadaşlar, bir tecrübelerini paylaşsalar. Cidden böyle günde 3-5 defa kesilmeler, 20-30 dk boyunca gelmemeler oluyor mu?

Gönderildi : 25/04/2011 3:57 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Öhh babuş, yahu şu Uydunet kullanan arkadaşlar, bir tecrübelerini paylaşsalar. Cidden böyle günde 3-5 defa kesilmeler, 20-30 dk boyunca gelmemeler oluyor mu?

9 aydır kullanıyorum ve 1 kere dahi kesilmedi ve verilen hız aynen yansıyor. Yanında uydu tv de bedava. 2 yıllık sözleşme yaptım ben. Aylık 69 tl ikisi beraber.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 25/04/2011 3:59 am
(@homeros)

Peff, neyse 1 ay sonra acemilik dönemi bitiyor 2 günlüğüne dönecek o ara vekalet falan alırım bari. Yetti artık TTNet 2 Mbit diyorlar en fazla 1600 Kbit görüyorum. Tamam ADSL'de kayıp vardır ama %8 kayıp vardır nerede benim 250 Kbit'im arkadaş.

Gönderildi : 25/04/2011 4:02 am
(@omega_works)

Bende birde şu bağlantımı paylaşayımda, biraz göz yaşartayım... 😀

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 25/04/2011 12:10 pm
 Düd
(@dud)

Valla benim arada kesiliyor ama 3 yıldır uydunet'teyim, yarım saat kesilme 1 kere bile olmadı. 10 dakika falan gittiği ayda 1 ya da 2 oluyor. Bazen de kesilip geliyor ama hiç öyle sık veya rahatsız edici olmadı. Benim modemim sorunlu o deli ediyor biraz. Reset falan istiyor birkaç günde bir. Onun dışında indirme hızım hep 520. Arada net yavaşlıyor ama aynı anda download açsam yine 520'yle geliyor. Öyle acayip. Benim de sözleşmeli 69. Sözleşmeyi iptal etme ihtimalimiz var, edersek n'olur dedim, kullandığınız ay kadar kablo farkını ödersiniz dediler. O da 6 tl* kullandığın ay oluyor.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 25/04/2011 2:16 pm
(@karatasa)

İşyerinde mi bu bağlantı, neymiş arkadaş bu böyle!

Gönderildi : 25/04/2011 4:10 pm
(@kezzap)
Admin

Bu 8mbit'e kadar mevzusu gibi yalan bir şey yok. Dedim ya Ankara'nın göbeğinde hala 2mbit destekliyor. 8mbit ile aynı parayı alıyor. İlk fırsatta geçeceğim Uydunet'e. Ev değiştirmeyi bekliyorum. Neden? Şimdi taahütlü alırım, yakında ev değiştireceğim, Kablo TV yayını gelmemiş olur taşınacağım yere, hadi buyur.

Gönderildi : 25/04/2011 4:13 pm
(@omega_works)

Evet iş yeri 8)

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 25/04/2011 4:19 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Valla bu uydu net'e acayip bir geçiş var. Tüm arkadaşlarım geçti neredeyse ama bu artışa paralel olarak alt yapıyı güçlendirmiyorlarsa yakında çöküş kaçınılmaz. Tek korkum o.

Ama uydu net'in en sevdiğim yanı hızı falan değil. İstersen 1 yıl ödeme faturaları, kesmiyorlar. Benim şu an yine 4 ay oldu ödemeyeli. Elime para geçince toptan ödüyorum gidip.

Gönderildi : 25/04/2011 8:46 pm
(@karatasa)

Evet iş yeri 8)
Saylanmaz 8)

Gönderildi : 25/04/2011 9:09 pm
(@omega_works)

Ne demek sayılmaz olm... Download ı çatır çatır sayıyorum ben burdan 🙂

Gönderildi : 25/04/2011 9:17 pm
 Düd
(@dud)

Valla bu uydu net'e acayip bir geçiş var. Tüm arkadaşlarım geçti neredeyse ama bu artışa paralel olarak alt yapıyı güçlendirmiyorlarsa yakında çöküş kaçınılmaz. Tek korkum o.

Ama uydu net'in en sevdiğim yanı hızı falan değil. İstersen 1 yıl ödeme faturaları, kesmiyorlar. Benim şu an yine 4 ay oldu ödemeyeli. Elime para geçince toptan ödüyorum gidip.
Bana bir sefer 0 lira fatura gönderdiler, dolayısıyla sistemde de gözükmedi, ben de dalmışım, dolayısıyla ödenmedi o fatura, 2 3 ay sonra diğer faturaları ödememe rağmen borç var diye kestiler, bayağı bir küfretmiştim de açtırtmıştım, hem kendileri mallık yapıyorlar hem de internetimi kesiyorlar diye. Daha Uydunet olmamıştı o zaman, ama kesiyorlar yani.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 25/04/2011 10:41 pm
 HHK
(@hhk)

Bi gittim Ankara'ya oh mis gibi çiçek açtı kırlar, güneşlendi hava.. öyle bir havayı kalıcı bıraktım döndüm memlekete burada güneş ne güzel.. var bende bir keramet.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 26/04/2011 10:08 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Mimar Sinan Üniversitesinin bu seneki bahar şenliği çok iyi. MFÖ, Duman, Yeni Türkü, Bulutsuzluk Özlemi, Feridun Düzağaç, Fairuz Derinbulut, Jehan Barbur, Kafa bi Dünya, ..... vs.

http://www.facebook.com/event.php?eid=129193173821200&notif_t=event_invite " onclick="window.open(this.href);return false;

Ben zaten her gün orada olacağım, gelecek olanlar bana ulaşsın. Zaten 1 aydan fazla var.

Gönderildi : 28/04/2011 8:36 pm
(@homeros)

2 sene önce abimin ısrarlarıyla gitmiştim onların okulunun bahar şenliğine (Yani Mimar Sinan) zaten göt kadar okul bir de okulun tamamının üstüne dışarıdan da millet gelmiş nefes alacak yer yoktu resmen. Şöyle yukarılara çıkıp oturalım diyorsun ama her köşe başında sarhoş bir şekilde yiyişen çift oluyor.

Gönderildi : 28/04/2011 8:54 pm
Sayfa 149 / 195
Paylaş: