Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402 K Görüntüleme
(@omega_works)
Gönderi: 0

valla bana uyar... günü birlik ohh miss... o değilde fransa da bi buluşma yaparız biz yakında ahmet'le... 😀
Eser'i de kandırmak lazım, Düd'ün de böyle bi düşüncesi vardı. Hatta ben FF Avrupa grubu filan kuralım diye düşünüyorum:) Bekliyorum seni de Omega'cım kanapen hazır 🙂

Haha düşünmesi bile keyif veriyo insana.... Bundan sonra yılda 1 kez avrupa buluşması yaparız... her yıl başka bi ülke 😀

(hadi lan ordan bi taksimde buluşamadınız... tey tey...)

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/04/2011 3:46 pm
(@karatasa)

Avrupa'ya selam ederim Karataş. Ayrıca Telekom'a da selam ederim.
Aleyküm selam

Gönderildi : 24/04/2011 7:35 pm
(@omega_works)

Teşekkürler TT ...

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/04/2011 7:47 pm
(@homeros)

😀 😀 Bizim okulun çok fena altyapısı yahu. 300~ Mb/s download, 150~ Mb/s upload ve 2-4 ms PING görmüşlüğüm vardır Speedtest'te ama maalesef Torrent blocklu tabi öte yandan Rapidshare ve benzerleri engelli değil. Düşünüyorum zaten bazen Rapidshare Premium Account alayım, bağlayım bizim okuldaki bilgisayarlardan birine hard disk insin durmadan film. Bizim hocalarda hayatta bir şey demez zaten.

Gönderildi : 24/04/2011 8:10 pm
(@homeros)

Bir de TTNET'in şirketler için özel geliştirdiği Metro Ethernet var. İstanbul Metrosunu geçtiği yerlerde 10 Gbit simetrik internet bağlantısı yani download hızı da 10 Gbit, upload hızı da 10 Gbit. Tabi parası da simetrik ve 10 bin lira civarı bir şey aylık :mrgreen:

Gönderildi : 24/04/2011 8:13 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Eski işyerimde sadece bana ait olan 1 gbps hızla yarım saatte 50 film indirmişliğim çoktur. Bir yerden sonra sıkılıyor insan. En fazla 1 hafta indiriyorsun, sonra 6 ay aklına bile gelmiyor. E insan bu, her zaman kendisinde olmayanı ister. Şu anki hızım 5mbps ve yetiyor da artıyor bile.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 24/04/2011 8:51 pm
(@omega_works)

😀 😀 Bizim okulun çok fena altyapısı yahu. 300~ Mb/s download, 150~ Mb/s upload ve 2-4 ms PING görmüşlüğüm vardır Speedtest'te ama maalesef Torrent blocklu tabi öte yandan Rapidshare ve benzerleri engelli değil. Düşünüyorum zaten bazen Rapidshare Premium Account alayım, bağlayım bizim okuldaki bilgisayarlardan birine hard disk insin durmadan film. Bizim hocalarda hayatta bir şey demez zaten.
Sen hangi yılda kaldın... ne rapidi... rapid mi kaldı... onu bırak hotfile bile yalan oldu onun üzerine... yeni aşkımız filesonic 🙂

Gönderildi : 24/04/2011 9:15 pm
(@omega_works)

Eski işyerimde sadece bana ait olan 1 gbps hızla yarım saatte 50 film indirmişliğim çoktur. Bir yerden sonra sıkılıyor insan. En fazla 1 hafta indiriyorsun, sonra 6 ay aklına bile gelmiyor. E insan bu, her zaman kendisinde olmayanı ister. Şu anki hızım 5mbps ve yetiyor da artıyor bile.

öylede bi bokluğu var evet... herşeyi indiriyosun... bissürü yer kaplıyo... sonra ne indirdiğini bile unutuyosun...

Gönderildi : 24/04/2011 9:18 pm
(@kezzap)
Admin

Başkent'te, Meclis'e ve bakanlıklara otomobille 5 dakika uzaklıktaki evimde internet hızım:

Ben artık bir şey demiyorum gerisini siz düşünün işte.

Gönderildi : 25/04/2011 12:56 am
 Düd
(@dud)

İstanbul'da, İTÜ'ye metroyla 15, Taksim'e metroyla 25, Kadıköy'e otobüs+vapurla 1 saat, Bakırköy'e otobüs+metrobüsle 50dk olan evimde internet hızım:

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 25/04/2011 1:46 am
(@mecayonur)

buda ataşehirdeki evimden 🙂

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 25/04/2011 1:59 am
(@omega_works)

İstanbul'da, İTÜ'ye metroyla 15, Taksim'e metroyla 25, Kadıköy'e otobüs+vapurla 1 saat, Bakırköy'e otobüs+metrobüsle 50dk olan evimde internet hızım:

Bide uydu bağlantı hızlı derler... pehhh

Gönderildi : 25/04/2011 2:00 am
(@homeros)

Yahu mis gibi işte daha neler, 5 Mbit bağlantıdan sadece 120 Kbit kayıp var, upload hızında da 30 Kbit. Ping'de 18 ms, ben Uydunet'e geçmeyi düşünüyordum bunu gördüm daha da bu isteğim arttı. Ama işte asıl sorun Uydunet'te bağlantı kopması diyorlar hep, her gün en az 15 dk'lığına bir kere de olsa kopuyormuş. Bazen 2-3 saat'e çıktığı gibi, günde 4-5 sefere de çıkabiliyormuş. Bir tek oradan bir tereddütüm var yoksa yarın bağlatırım -yok bağlatamam abim askerde adsl'de onun üzerine, peff-

Gönderildi : 25/04/2011 2:11 am
(@mecayonur)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=481975344648&set=o.78193639395&type=1&ref=nf#!/photo.php?fbid=110365219247&set=o.78193639395&type=1&pid=2040151&id=699184247 " onclick="window.open(this.href);return false;

barış varya burdaki bahattin karakteri gibisin abim askerden gelince taramalı getiricek bütün mahalleyi tarıycam 😀 uyuzum lan bu mahalleye 😀

Shut your fucking bloody mouth!!!( çeviri: allah belanı versin! )

Gönderildi : 25/04/2011 3:38 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Eylem'le aynı Uydunet bağlantısı.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 25/04/2011 3:49 am
Sayfa 148 / 195
Paylaş: