Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,919 Gönderi
140 Üyeler
7 Reactions
402.2 K Görüntüleme
(@omega_works)
Gönderi: 0

Gözlük şart... Ben öyle öyle gözü bozdum. Şimdi nerdeyse yatarken bile takıyorum. 8)

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/04/2011 4:37 am
(@kezzap)
Admin

İstanbul = Kahpe Bizans

Forza Ankara... Adam mısınız la? 🙂

İçiyoruz da foruma sarak dedik kankalar.

Gönderildi : 24/04/2011 4:42 am
(@lg)

Gözlük şart... Ben öyle öyle gözü bozdum. Şimdi nerdeyse yatarken bile takıyorum. 8)

öyleyse yakın zamanda hastaneye..

Gönderildi : 24/04/2011 5:06 am
(@lg)

bir de forum kayseri buluşması yapın yaa, biz ağırlarız sizi burada... ne olacak sanki 😀 olmaz mı? 🙂

Gönderildi : 24/04/2011 5:08 am
(@omega_works)

valla bana uyar... günü birlik ohh miss... o değilde fransa da bi buluşma yaparız biz yakında ahmet'le... 😀

Tek noktaları sevmedim hiç... Benim için sadece üç nokta vardır... Çünkü tek nokta son'u, Üç nokta sonsuzluğu anlatır...

Gönderildi : 24/04/2011 5:19 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

ff sözlükte moderatör seçimleri var arkadaşlar. Yarın akşam 9'a kadar aday adaylıkları için öneriler alacağız, yarın akşam 9'da ise moderatörlük seçimi başlayacak. Orada yazar olan herkesi bekliyorum.

http://www.ffsozluk.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 24/04/2011 5:31 am
(@homeros)

Şu sözlük olayına bir türlü ısınamadım, ne ekşide, ne burada, ne de başka bir yerde. Hayat felsefeme uymuyor 😐

Gönderildi : 24/04/2011 5:38 am
(@omega_works)

Şu sözlük olayına bir türlü ısınamadım, ne ekşide, ne burada, ne de başka bir yerde. Hayat felsefeme uymuyor 😐

al bendende o kadar...

Gönderildi : 24/04/2011 6:08 am
(@homeros)

Bu mesajın özel bir nedeni yok cevaplayacak bir başlık bulamadım, mesaj sayım 799'daydı merak ettim 800'de nick altı olarak ne çıkacak diye ama baktım mesaj sayısı 800 olan üye yok o yüzden dayanamayıp böyle manasız bir mesaj attım.

Gönderildi : 24/04/2011 6:39 am
 HHK
(@hhk)

Bu mesajın özel bir nedeni yok cevaplayacak bir başlık bulamadım, mesaj sayım 799'daydı merak ettim 800'de nick altı olarak ne çıkacak diye ama baktım mesaj sayısı 800 olan üye yok o yüzden dayanamayıp böyle manasız bir mesaj attım.

zaten iki günde bir nick altın değişiyor... arı vız vız misali. Kutlarım bebeğimmm...

Bu gidişle 4 aya kalmaz düd'ü geçersin.

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 24/04/2011 2:35 pm
 HHK
(@hhk)

bir de forum kayseri buluşması yapın yaa, biz ağırlarız sizi burada... ne olacak sanki 😀 olmaz mı? 🙂

hahahaha... nahn ne uyanıksın sen var yaaa.. bak uğurlarız demiş; yemeyin aman diyim karşılama yok, gezdirme yok sadece el sallamaya gelecek. 😆

Gelin bladerler günü birlikte olsa gelin. Erciyes'te kaymak isteyenler biraz daha acele etsinler...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 24/04/2011 2:37 pm
(@omega_works)

Yok öyle bedavaya... Ben 5000 lira alırım gelmek için 🙂

Gönderildi : 24/04/2011 2:54 pm
(@homeros)

zaten iki günde bir nick altın değişiyor... arı vız vız misali. Kutlarım bebeğimmm...

Bu gidişle 4 aya kalmaz düd'ü geçersin.

Haftada 3 gün okulum var geri kalan 4 günüm boş, halı saha öncesi muhabbetlerde de konuşuyorduk. Bilgisayar masamda 2 bilgisayar var birinde dizi veya film açık oluyor bütün gün film-dizi izliyorum, diğerinde de film fabrikası. 30 dk-1 saat falan aralıklarla bakıyorum canım sıkıldıkça. O yüzden 2. dönem biraz abartmış olabilirim mesaj sayısını evet :mrgreen:

Gönderildi : 24/04/2011 3:12 pm
 HHK
(@hhk)

Yok öyle bedavaya... Ben 5000 lira alırım gelmek için 🙂

Tamam kabulümüzdür. Sana gelmen için 5000 TL vereceğiz.

Hele bir gel, sonra gitmek için bakalım sen ne kadar para vereceksin ağzını yidiğim...

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
Gia (1998)

Gönderildi : 24/04/2011 3:21 pm
(@karatasa)

valla bana uyar... günü birlik ohh miss... o değilde fransa da bi buluşma yaparız biz yakında ahmet'le... 😀
Eser'i de kandırmak lazım, Düd'ün de böyle bi düşüncesi vardı. Hatta ben FF Avrupa grubu filan kuralım diye düşünüyorum:) Bekliyorum seni de Omega'cım kanapen hazır 🙂

Gönderildi : 24/04/2011 3:30 pm
Sayfa 147 / 195
Paylaş: