O filme bir başlıkta bayağı küfrettik diye hatırlıyorum, aydemirse de bayağı giydirmişti. Karşılıklı giydirerek mutlu olmuştuk.
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Bende Hangover'ın ardından iyi bir filmdir diye izledim lakin pek beklediğimi bulamadım Due Date'ten. 2 sahne hariç;
O filme bir başlıkta bayağı küfrettik diye hatırlıyorum, aydemirse de bayağı giydirmişti. Karşılıklı giydirerek mutlu olmuştuk.
Niye ya, o Yunanlı aktör komik gelmedi mi size?
Yünanlı aktör kim?
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
sanırsam o bol sakallı olanı, hani hangover'da da oynayanı söylüyor. Soyadı galifakis mi bilmem neydi? Yunandır belki.
Abi onu Bored to Death'de izleyeceksin. Bu filmde çok yavan. Bir de şu Between Two Ferns'de muhteşem:
http://www.funnyordie.com/zachgalifianakis " onclick="window.open(this.href);return false;
Bored to Death'i ben de duymuştum ama henüz daha ilk veya 2. sezonun da olan dizileri bilerek bekletiyorum. Sonra yazın ve sömestr'da bir anda götürmek hepsini daha iyi oluyor. Bir de yaza dizi bırakmayınca izleyecek bir şey bulamıyorum sonra. Bu arada Hangover Part II'de geliyor, imdb'de 26 Mayıs'ta çıkacak diye gözüküyor. (Buna bakarken şunu da fark ettim, film isimlerinin çevirilerinde Fransa bizden de kötüymüş, "Hangover"ı "Very Bad Trip" olarak piyasaya sürmüşler)
At gibi hatun demek isterdim, diyemedim. 🙂
Liseli bunlar 🙂
Izdırabını senin ben liseli 😀
daha da ekşiye girmem arkadaş. modun hoşuna gitmeyen bişi yazmayacakmışsın... ff modlarının göznün yağnı yirim.
cehalet mutluluktur
Abi bu kız yine iyiymiş. Tamam kıza benzemiyor ama erkeğe de benzemiyor en azından. Arkadaşın hocasının nikahına gitmiştik. Yani ben normal asla bir insan evladına kadın olsun erkek olsun çirkin demem ama yani böyle bir şey ben hayatımda ne gördüm ne duydum. Damat (Yani hoca olan) Amerikalı bir adamdı, böyle acayip yakışıklı değil ama yani Türkiye civarında beğeneni bol olur cinstendi. Kadın ise kadın demeye bile bin şahit demek lazım derim. Şöyle özetleyeyim, Gelinin saçını kes damatlık giydir, damada peruk tak ve gelinlik giydir inanın bana hiç yadırgamazdım. Ben hala daha şüpheliyim bu Amerikalının geceleyin gerdekte büyük sürprizle karşılaştığına. Yani ben bir gün yanımda öyle bir kadınla uyansam cidden herhalde gider bileklerimi falan keserdim.
Abi bu çok komikmiş yaaa. 😀
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
...
(Kötü bir şeyler yapmıştım onu sildim.)