Anasını satiim, 10 senedir hastalanmıyordum, bu kış 4 kere hastalandım! Gayet iyi korunuyorum, dikkat ediyorum kendime yine de hastalıktan kurtulamadım bu kış! Oda sıcaklığında su içemez oldum, boğazım balon gibi oluyor hemen. Ne lanetli kışmış lan bu! Bitsin, yeter!
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/3437401/Turkish-mayor-suing-Batman-director-for-stealing-his-citys-name.html " onclick="window.open(this.href);return false;
Batman Dark Night ile ilgili arama yaparken telegraph.co.uk da bunu gördüm.
Bu olay oldu da benim haberim mi yok ?
Batmanlı bir abimiz, filmde " Batman " ismini kullandığı için Nolan'a dava açmaya hazırlanıyormuş :))
Özellikle şu satırlar harika
"It is not the first time that the blurred line between fiction and reality has caused problems.
During the making of Sacha Baron Cohen's film Borat, residents of the Romanian village of Glod were 'tricked' into appearing in the film. Their legal challenge was later thrown out by a US district court"
El Mariachi'yi izledim demin.Ses montajı mı çok kötüydü yoksa bende mi bir sorun vardı?Konuşmaların senkronizasyonu dudağa tam oturmuyordu ve biraz yapaylık vardı.7000$ lık bütçeden mi yoksa?
Francois Truffaut: I read the novel, "Psycho," which I thought was, frankly, very poor. In fact, worse than bad. In fact, I am surprised it was even written at all. It's so absurd and even almost dishonest, since there are constant descriptions of Norman sitting down next to his mother and talking to her. And this convention works very well in cinema and not at all in a novel. Isn't that your opinion?"
Alfred Hitchcock: Sure. Well I probably -- you see, when I look for an idea sometimes I read the novel right through and sometimes I don't. I don't think I ever read that thing.
FT: Someone gave you a reading of it?
AH: Yes. Or I might have read it very quickly once, that's all. And never looked at it again.
FT: But what attracted you to this one then?
AH: I think the murder in the bathtub coming out of the blue.
Uzun zamandır her hangi bir forumda yazmamıştım üstelik forumlarda yazmayı, fikirleirmi paylaşmayı da çok severim,
arkadaşımın tavsiyesiyle bu foruma üye oldum,
o kadar keyiflendim ki anlatamam =))
burayı çok sevdim, özlemişim...
evettt söyleyeceim çok şey var 😀
Uzun zamandır her hangi bir forumda yazmamıştım üstelik forumlarda yazmayı, fikirleirmi paylaşmayı da çok severim,
Evet çok keyiflendi, sonra bana çay ısmarlayarak keyif üstüne keyif yaptı. Bugünü de beleş geçirdim, ohh bu da benim keyfim oldu... bühühühü...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Evet çok keyiflendi, sonra bana çay ısmarlayarak keyif üstüne keyif yaptı. Bugünü de beleş geçirdim, ohh bu da benim keyfim oldu... bühühühü...
Kayseri de başka forum üyesi var mı acaba HHK bulalım bir sonraki çay muhabbetini ona ödetelim bende beleşe geçireyim günümü 😉
yok gııı.. ne arar...
Sana bile kaç ay uğraştım ben, kendim, bir başıma...
- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)
Steve Jobs'ın 6 haftalık ömrü kaldı diyorlar. Fanboylar ağlamaya başlamıştır bile. Apple ise hemen yerini dolduracak kişiyi aramaya başladı bile. İnsanı değerler açısından üzüldüm tabii, eğer gerçekten de hayatını kaybederse neler olacağını merak ediyorum, adam sonuçta teknoloji peygamberi sayılır.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25185415/ " onclick="window.open(this.href);return false;
Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
Gerizekalı olduğu halde karşısındakine zeki gibi görünmeye çalışıp, başaramadığının farkında olamayıp iyice gerizekalı olduğunu ispatlayan ama bunun bile farkında olamayanlarla geyik çevirmek çok eğlenceli!
Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
eserdem ve ben aynı okuldan mezunuz (gerçi aydemirse de oradan mezun, başkaları da vardır herhalde (verbal_kint var bak aklıma geldi)). Ortak yıllarımız da oldu ama okuduğumuz süreçte tanışmıyorduk, gerçi benim 7 yılın sonunda daha geçen sene mezun olduğumu düşünürsek ben hâlen okurken artık tanışmıştık da yani işte ikimiz de okuldayken tanışmıyorduk :).
Neyse, bu eserdem biraz önce bir e-posta attı, "bu fotodaki sen misin?" diyor, festival sırasında çimlerde bira dolabı taşıyoruz, o da o ara çekmiş (muhteşem yakışıklılığım etkiledi herhalde, can't get laid in Germany). Yıl desen 2005, hatta tarih de 4 Nisan (foto bilgilerinden baktım).
Öyle hayatlarımız kesişmiş, ama anca bu forumdan tanışabildik, o Almanya'da ben İstanbul'dayken, forumda filmine yorum yaptım diye tanışmıştık (filmde Aşk'tı, hâlen hatırlarım, gördüğüm ilk kare formatlı filmdi, bir de değil diye iddia edip sonradan farketmişti). Sonra birlikte filmler çektik, içtik, geldi evimde kaldı, forumdaki filmlerle dalga geçen film çektik, millet de eğlendi. Hakkat bidıl'ı ne iyi sarmıştık, delirmişti fukara hehe.. Ne acayip şey lan şu hayat, kuşlar böcekler falan..
O günlerden beridir de filmlere yorum yapmıyorum, o da anekdot olsun.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.
eserdem ve ben aynı okuldan mezunuz (gerçi aydemirse de oradan mezun, başkaları da vardır herhalde (verbal_kint var bak aklıma geldi)). Ortak yıllarımız da oldu ama okuduğumuz süreçte tanışmıyorduk, gerçi benim 7 yılın sonunda daha geçen sene mezun olduğumu düşünürsek ben hâlen okurken artık tanışmıştık da yani işte ikimiz de okuldayken tanışmıyorduk :).
Neyse, bu eserdem biraz önce bir e-posta attı, "bu fotodaki sen misin?" diyor, festival sırasında çimlerde bira dolabı taşıyoruz, o da o ara çekmiş (muhteşem yakışıklılığım etkiledi herhalde, can't get laid in Germany). Yıl desen 2005, hatta tarih de 4 Nisan (foto bilgilerinden baktım).
Öyle hayatlarımız kesişmiş, ama anca bu forumdan tanışabildik, o Almanya'da ben İstanbul'dayken, forumda filmine yorum yaptım diye tanışmıştık (filmde Aşk'tı, hâlen hatırlarım, gördüğüm ilk kare formatlı filmdi, bir de değil diye iddia edip sonradan farketmişti). Sonra birlikte filmler çektik, içtik, geldi evimde kaldı, forumdaki filmlerle dalga geçen film çektik, millet de eğlendi. Hakkat bidıl'ı ne iyi sarmıştık, delirmişti fukara hehe.. Ne acayip şey lan şu hayat, kuşlar böcekler falan..
O günlerden beridir de filmlere yorum yapmıyorum, o da anekdot olsun.
aşk tesadüfleri sever pampa (senin espirini çalıp sana satarım böyle). biz sinema klübünde falan da karşılaşmışızdır belki ama ben senden tırsmışımdır seni gördüysem bile eheh.
bi de düşün işte, o zamanlar 4:3 falan filan hiçbir şeyden haberim yok 🙂 ilk yorumun çakma "silas" filmineydi yalnız. katlanan çamaşır teli şaryo ilişkisi.
benim forumdaki ilk gönderim de "ahh adlı klip çalışmamız"mış. 🙂 bi tek süheyp yorum yapmış, gerisi sallamamış ehehe 🙂
cehalet mutluluktur
İşte o arada ben 7 bin, sen de 700 mesaj yazmışsın.
Evet, katılıyorum. Bu masaya tabak getirmek için neler vermezdim.... 🙂