Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,927 Gönderi
142 Üyeler
8 Reactions
403.4 K Görüntüleme
 HHK
(@hhk)
Gönderi: 0

Niye ki, sen bulduğun paranın bir kısmını Eylem Caner'e mi verdin? 🙂

- Şunu bir dene...
- Nedir bu?
- Tüm dualarının karşılığı diyebilirim.
Gia (1998)

Gönderildi : 24/09/2010 4:39 pm
(@sickman)

Beyler bayanlar avatar kullanın, yani kendinize bir resim seçin. Böyle kim kimdir anlayamıyorum hatırlayamıyorum kimseyi. Avatar seçmeyenlere özel avatar yaptırıcam yoksa otomatik onu basıcak bak demedi demeyin sonra.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 25/09/2010 12:10 am
(@payitaht)

Geçen bi avatar yükleyecektim baya kızdı bana. Yok şu boyutlarda ve şu kb değil falan. Ürktüm Sickman reyis. Yükleyemiyom.

Gönderildi : 25/09/2010 2:30 am
(@aydemirse)

Ulan ailenin hayırısızına çıktı adımız. İş güç bilmem ne derken en son amcam arayıp "geçmiş bayramın kutlu olsun, oğlum adresi bilmiyorduk yeni evine gelemedik elini öpecektim yeminle" dedi. Hasiktir dedim inceden ama bayramda bile çalışmış olmayı anlat anlata biliyorsan.

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 25/09/2010 3:11 am
(@ercane)

teraslı eve çıktın demi vay çakal hiç sölemiyi.

Gönderildi : 25/09/2010 3:50 am
 Düd
(@dud)

Ben de voliyi vursam ben de çıkarım ben de söylemem kimseye.. İşte böyle unutuyor insanlar geldikleri yerleri..

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 25/09/2010 2:24 pm
(@aydemirse)

Allah kuru iftiradan sakınsın dedikleri bu işte bak 😀
Ha belki de dua niyetine geçer diye çok üstelemiyorum 🙂 Ama Ercan'ım durum o kadar vahim ki amcam henüz bu evin bile adresini bilmiyor hakket teraslı ev nasip olursa onu da bir 3-5 sene bilmez oyacak akrabalarım beni...

Evlat öyle deme,mizah çok ama çok ciddi bir iştir!
Münir Özkul

Gönderildi : 25/09/2010 3:49 pm
(@ercane)

Hee durum hakket vahimmiş, neyse ki tarifi kolay ama önce senin bi akşam gezmelerine başlaman lazım affetirmek için, kolay gele :))

Gönderildi : 25/09/2010 3:57 pm
(@sickman)

Elimi öpmeye gel.

Gönderildi : 25/09/2010 6:25 pm
(@serkanyavuz)

Başka bir konu açmak istemedim yardıma ihtiyacım var 🙂 Mobil bir kayıt cihazına ihtiyacım var XLR girşi zorunlu değil ancak 1/4" Jack olması gerekli . Sorduklarım Microtrack 2 önerdiler sizce hem ucuz ve işe yarar bir çözüm nedir ?

Vimeo : http://vimeo.com/user4550668" onclick="window.open(this.href);return false;
Flickr : http://www.flickr.com/photos/serkanyavuz/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 26/09/2010 7:08 am
(@sickman)

Güzel önermişler bence, ses & müzik bölümümüzde de bilgi var o konuda.

Gönderildi : 26/09/2010 11:51 am
(@ercane)

Festivaller geliyor geçiyor. Ödüller, yeni kısa filmciler, filmler. Biz burada güya kısa filmci takılıyoruz. Kendi kendime ayar oldum açıkçası. Şu işi eğlenceli, aktif hale getiren bir şey varsa bu da bu festival, ödül, kulis muhabbetleridir yahu. Neyse şimdi şu son altınkozayı da alan Meret filmiyle ilgili başlık açıyorum. Görüşleri merak ediyorum açıkçası.

Gönderildi : 26/09/2010 5:37 pm
(@mordevrim)
Başlığı açan

Bir şey hakkında fikir belirtme isteğimi gün geçtikçe kaybediyorum. Her gün, gün boyunca onlarca şey okuyorum, internet sitelerinde, forumlarda, sözlüklerde vs. ama hiçbiri hakkında görüş belirtesim gelmiyor. Forumda bir başlık okuyorum, aklımdan binlerce şey geçiyor, bir kısa film başlığı olabilir, genel bir konu olabilir, hatta referandum bile.. ama hiçbiri hakkında başlıklara yazmıyorum. Görüşler içimde öyle dönüyor ve sonra dinginleşiyorum. Bir nevi internet yorgunluğu oluştu bende. Neredeyse 5 yıldır buralarda yazıp çiziyoruz ve artık sanırım doygunluğa ulaştım. Artık sadece okuyorum, içimde çeviriyorum ve öylece bırakıyorum. Herhangi biriyle tartışmayı dahi düşünemiyorum.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 27/09/2010 3:14 am
(@gorkem)

Bir şey hakkında fikir belirtme isteğimi gün geçtikçe kaybediyorum. Her gün, gün boyunca onlarca şey okuyorum, internet sitelerinde, forumlarda, sözlüklerde vs. ama hiçbiri hakkında görüş belirtesim gelmiyor. Forumda bir başlık okuyorum, aklımdan binlerce şey geçiyor, bir kısa film başlığı olabilir, genel bir konu olabilir, hatta referandum bile.. ama hiçbiri hakkında başlıklara yazmıyorum. Görüşler içimde öyle dönüyor ve sonra dinginleşiyorum. Bir nevi internet yorgunluğu oluştu bende. Neredeyse 5 yıldır buralarda yazıp çiziyoruz ve artık sanırım doygunluğa ulaştım. Artık sadece okuyorum, içimde çeviriyorum ve öylece bırakıyorum. Herhangi biriyle tartışmayı dahi düşünemiyorum.

Bu seviyede olmasa da ben de benzer bir durumdayım denebilir.

Çevremizdeki "önem"leri, önemli görünmeyi başaran önemsizler yüzünden fark edemiyoruz....
https://twitter.com/gorkemoge" onclick="window.open(this.href);return false;

Gönderildi : 27/09/2010 11:34 am
(@sickman)

Bir yaşlı teyze bulun, okutun üfletin kendinizi geçer, önemli bir şey değil bu.

Gönderildi : 27/09/2010 10:11 pm
Sayfa 124 / 196
Paylaş: