Forum

Benim de Söyleyecek...

[Sabit] Benim de Söyleyeceklerim Var

2,927 Gönderi
142 Üyeler
8 Reactions
405.3 K Görüntüleme
 Düd
(@dud)
Gönderi: 0

Başkasına yapılsa ben de çok sallamam da Okan'a yapılınca çok mutlu oldum. Kendi seviyesinde, hakettiği bir cevap oldu. Bir de o tür saldıramzsın Okan'a çünkü takipte yardımcıları. Dümdüz, bodos dalmak lazımdı, dalındı. Artık bir gevşemesi lazım milletin.

Bildiğim kadarının, anlatabildiğim kadarı.. Eylem Planı.
Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 13/06/2010 5:39 am
(@payitaht)

Ya rating için masanın üstüne testereyle çıkan adam her boku yapar. Bence bilinçli saldırtıyorlar. Ben de eğleniyorum ama gerçek bu maalesef.

Saldırmasalar da rating düşse Okan delirir ölür zaten. Kurtuluruz toptan.

Gönderildi : 13/06/2010 5:42 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Dava mava diyorlar, yaparlar mı bakalım.

Yapmayın. Aynı Big Bang'in çocuklarıyız hepimiz...

Gönderildi : 13/06/2010 5:43 am
(@kezzap)
Admin

Dava mava diyorlar, yaparlar mı bakalım.

Kime açacaklar ki davayı, küfreden hatuna mı?

Gönderildi : 13/06/2010 5:44 am
 Düd
(@dud)

Yaparsa ona da dava açılması lazım amk, kadına beyin hediye etti. Sen de ekşi'den okuyup okuyup geliyosun da, kesin uyduruyodur o eleman. Açarlar mı açarlar yani de neyle açacaklar? Canlı yayında küfür mü? Açsınlar bakalım neler olacak. Hakaret yok bir şey yok.

inci muhtemelen 1 hafta geçmeden yasaklanan siteler kervanına katılacak bu hareketle.

Ömrünüzde duymadığınız bir sporla ilgili Türkiye'de ve dünyada neler yaşanıyor diye meraktan çatlıyorsanız Laff Ultimate'a beklerim.

Gönderildi : 13/06/2010 5:45 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Valla açsınlar, zaten incinin artık pek bir şeyi kalmadı. Yoldaki bebeler bile inciden bahsediyor lan, 3-4 gün önce rastladım. Hani evet, çok sağlam adamalr da var ama o 26binin 25bini bebe.

Gönderildi : 13/06/2010 5:50 am
(@sickman)

Zamanında dedik kapatın şu yazar alımını diye. Daha 300-500 kişiydi o zaman.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 13/06/2010 5:52 am
 Düd
(@dud)

Valla açsınlar, zaten incinin artık pek bir şeyi kalmadı. Yoldaki bebeler bile inciden bahsediyor lan, 3-4 gün önce rastladım. Hani evet, çok sağlam adamalr da var ama o 26binin 25bini bebe.
Okay aynı şeyi 10 yıldır yapıyor, şimdi dönüp aynı şey ona yapıldığında dava açarsa çok prestij kaybeder. Yapmaz öyle şey gibime geliyor ki ortada yapılacak bir şey varmış gibime de gelmiyor. Bir sitesinin adını söylüyor hatun sadece.

Gönderildi : 13/06/2010 5:53 am
(@kezzap)
Admin

Bu olayla miyadını dolduracak büyük olasılıkla öyle gözüküyor ama müthiş bir potansiyelin varlığını da kanıtlayıp gidecek.

Şu dava olayı ne ayak?
Ben hiçbir yerde göremedim.

Bir link verin. 🙂

Gönderildi : 13/06/2010 5:54 am
(@mordevrim)
Başlığı açan

Hehe. Vardır ya hani, olm ben 6 yaşından beri ekşide yazıyorum diye, aynı o mod işte. Zaykur'un ekşiden atıldığı haftayı ve ertesinde sozlukspottan zaykur sözlüğü açtığı anı biliyorum. Hemen üye olmuştum ama 1 hafta sonra iş çığrından çıktı. Başta ekşiye giydiriyorlardı, sonra bir anda küfür sitesine döndü. Ardından da saldırılar başladı. Ama saldırı fikri iyiydi. Şu 2chen miydi neydi, dünyanın en büyük saldırı sitesi, orada da yazan bir eleman başlatmıştı.

Gönderildi : 13/06/2010 5:54 am
(@sickman)

Baba yazarlığı o ara kapatıp seçerek adam alma yöntemiyle yürüseydi olacaltı bir şeyler, ama maalesef büyük bir enerji heba oldu. Bir siteyi yaşatan içerde çok adam olması değil. İçeri girmek isteyen çok adam olması. Ekşi öyle büyüdü. Bunlar beceremediler pek o işi ama umurlarında olduğunu da sanmıyorum. Ayrıca şu telefon konuşmasına dava falan açılmaz, öyle bir davayı açacak kadar salak bir avukat mezun edildiğini sanmıyorum hukuk fakültelerinde.

www.fadeoutstudios.com - www.soberworks.ist - www.budabi.tv

Gönderildi : 13/06/2010 6:01 am
(@kezzap)
Admin

İşte bir de şu var:

http://www.incisiker.com/ " onclick="window.open(this.href);return false;

Ben bu kısmına hastayım başından beri, gördüğüm anarşizan bir potansiyel vardı, heba oldu sanki!

Gönderildi : 13/06/2010 6:06 am
(@payitaht)

İnci tişört satmaya çalıştığı gün bittiğini ispatlamıştı zaten. Benim de üyeliğim eski ama @2 hatırına ikinci nesil nickimle yazdım bir süreden sonra. Sickman'in dediği gibi herkesi yazar yapmasalardı çok iyi olacaktı. İnci anket saldırı timlerine işlemcim, mozillam ve i-macros ile verdiğim destek helal olsun. Ama artık bebe muhabbetleri çekilmez oldu.

Gönderildi : 13/06/2010 7:00 am
 Düd
(@dud)

Hehe. Vardır ya hani, olm ben 6 yaşından beri ekşide yazıyorum diye, aynı o mod işte. Zaykur'un ekşiden atıldığı haftayı ve ertesinde sozlukspottan zaykur sözlüğü açtığı anı biliyorum. Hemen üye olmuştum ama 1 hafta sonra iş çığrından çıktı. Başta ekşiye giydiriyorlardı, sonra bir anda küfür sitesine döndü. Ardından da saldırılar başladı. Ama saldırı fikri iyiydi. Şu 2chen miydi neydi, dünyanın en büyük saldırı sitesi, orada da yazan bir eleman başlatmıştı.
Varan 1: o 4chan. Varan 2: o bir saldırı sitesi dğeil dünyanın en büyük görsel paylaşma sitesi, ki kendisini internetin en çok ziyaret edilen 400. sitesi. Ama bir Random bölümü var, işte orada olanlar oluyor. /b/ olarak da bilinir zira sayfanın uzantısı 4chan.org/b/ dir. İnci yanında halt etmiştir afedersiniz.

Gönderildi : 13/06/2010 3:15 pm
(@kezzap)
Admin

Abi şu oluşumun ortak bilinci keşke şu mektubu yazan şahısınki gibi olsaydı:

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=19369616 " onclick="window.open(this.href);return false;

Acaba anarşist tayfa ayrılıp yeni bir oluşuma geçer mi?
Ama sanıyorum ki örgütlenme stilleri bu.

Fight Club tarzı bir nevi.
"in ci we trust!"

Yakından takip ediyorum.

Gönderildi : 13/06/2010 5:37 pm
Sayfa 118 / 196
Paylaş: